- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.361
spor aletim yokben yürüyüş bandını aktif kullanıyorum.nevresim kurutuyorum üstünde çünküeliptik bisikleti de kız kullanıyor sadece
Ceyceyim etiket olmayınca ve bdvye takilinca buranin bildirimi gelmiyor.
Iki gundur yeni mesajlarda aradim grubu bakarken uyuyaksldim 100 diye bir diziye sardim sariş o sariş
Ooo Calciye bak sen gizlice rakip topluyor banaBence zayıflatır çünkü okumaktan yemeye fırsat kalmaz jajajaj
en iyisi.bir de tozlanıyorlar mübarekler.ben ekmek almaya bile arabayla giderim.ondan fil gibiyim yaspor aletim yok
matım var sadece
calci özelden bana dedikodunu yaptı teolog.sana gıcıkmış içine ata ataa bir hal olmuşş.sonunda bana açıldıııOoo Calciye bak sen gizlice rakip topluyor bana
Oğlumda aynisini dedi. Dizi icin degil miHayal kırıklığı yaşayaksın
Oysam beni seviyor sanıyordumcalci özelden bana dedikodunu yaptı teolog.sana gıcıkmış içine ata ataa bir hal olmuşş.sonunda bana açıldııı
ben kimler kimler beni seviyor sanıyordum da.neyseeeeeOysam beni seviyor sanıyordum
The 100 mü dediğiniz dizi? Benim shipim olmamıştı o yüzden sinirlenip bırakmıştımOğlumda aynisini dedi. Dizi icin degil mi
ben seviyomben kimler kimler beni seviyor sanıyordum da.neyseeeee
Vay vay vay bana bu kadar güven duyduğunu bilmezdimOysam beni seviyor sanıyordum
Evet The 100. 4.sezona geldimThe 100 mü dediğiniz dizi? Benim shipim olmamıştı o yüzden sinirlenip bırakmıştım
ben de seni kuzum.muhteşemgatsby de küçüktür 19 yaşında o da.ben seviyom
ben dışarı çıkmıyroumen iyisi.bir de tozlanıyorlar mübarekler.ben ekmek almaya bile arabayla giderim.ondan fil gibiyim ya
keçiboynuzu da kilo aldırıyor ama.ben dışarı çıkmıyroum
bi de börek çöreğe bayılırım
ama değiştiricem artık sebze meyve ağırlıklı beslenicem keçiboynuzu içicem
öyle miiben de seni kuzum.muhteşemgatsby de küçüktür 19 yaşında o da.
Ama okuyan kişi topluyorsun, bunun açıklamasını yapar mısın pleaseVay vay vay bana bu kadar güven duyduğunu bilmezdim
şincik çoh üzüldüm ya neyse sporla dengeleriz onu önce kilo verirrimkeçiboynuzu da kilo aldırıyor ama.
C Capanin Gururu Teyom gel kanki olalımm.kurtar kendini calci denVay vay vay bana bu kadar güven duyduğunu bilmezdim
Kanki olabiliriz ama kalbim calciden kopamıyorC Capanin Gururu Teyom gel kanki olalımm.kurtar kendini calci den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?