- 3 Ekim 2007
- 14.766
- 37.433
- 1.123
- 40
- Konu Sahibi Heytttt be
Onların hepsini giggles hatırlar bence, müthiş bir hafızası varakıllara zarar konu açan üyeleride mi çağırsak ne?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların hepsini giggles hatırlar bence, müthiş bir hafızası varakıllara zarar konu açan üyeleride mi çağırsak ne?![]()
İlgimi çekenler hariçama bdv de m.ö açılan konuları hatırlıyorsun o nolacak?
f.b ilişkileri olanlar favorim ha bir de vanessa varOnların hepsini giggles hatırlar bence, müthiş bir hafızası var![]()
Ne o artık çok işsiz demenin kibar adı mı buOnların hepsini giggles hatırlar bence, müthiş bir hafızası var![]()
kazara birbirini sevmeyenleri çağırırız buralar karışır vallaİlgimi çekenler hariç
Şimdi bana üyr çağır desen alakalı alakasız herkesi çağırabilirim![]()
Çok ayıplı olacak daf.b ilişkileri olanlar favorim ha bir de vanessa var![]()
Klasik bi özlü söz
Ben sabah ne yedim onu hatırlamıyorum![]()
Yok ben çok ciddiyim acayip bir kodlama var sende, değişikli bir konuda senin mesajı görürsem tüm bağlantıları kurabiliyorum eskiye dairNe o artık çok işsiz demenin kibar adı mı bu![]()
ben ayın yarısı banlıyım.e oraya da muneciğim geldi sular ısınmıştı buraya kaçalım dedikBütün keklenenler ama geyiktende geri kalmayanlar olarak burada mıyız gençler![]()
Şu kocasının dötündeki donda leke bulmak için didik didik eden kadın mı? Iyyyy ya akdjsjdj.Ben konuları hatırlasam da isimleri çıkaramıyorum pek. Kocasının donunda boncuk arayan vardı mesela müthiş birisi![]()
Kafa zehirYok ben çok ciddiyim acayip bir kodlama var sende, değişikli bir konuda senin mesajı görürsem tüm bağlantıları kurabiliyorum eskiye dair![]()
Unvanimiz ney? Korktum bu unvani alıncaHayatımda kazandığım en yüksek ünvan![]()
![]()
neyyyyy nasıl kaçırdım o konuyu yazıklar olsun banaÇok ayıplı olacak da
Benim bugünkü favorim sevişirken kocası donunu çıkarmayan üye![]()
Ta kendisi. Evde kadın saçı bulmuştu yumak olarak, camdan uçmuştur demiştik , camdan gelse sadece saç mı olur demişti bunu aşamıyorumŞu kocasının dötündeki donda leke bulmak için didik didik eden kadın mı? Iyyyy ya akdjsjdj.
Üye adı sorma bananeyyyyy nasıl kaçırdım o konuyu yazıklar olsun bana![]()