- 3 Nisan 2014
- 36.595
- 149.816
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.261
Pina kuşum ben psikologum genelde tüm başlıklara yazarım 10 yıldır biliyorsundur dedim
kocan da polisdi sanırım değil mi?
Yok çok şükür o mühendisPolislerle farklı bi ilişkim var
fakir yanii ok.tanıdığım tüm mühendisler fakir de.mesela benim koca mesela pinaYok çok şükür o mühendisPolislerle farklı bi ilişkim var
Heeee hatırladım senin herüf benim meslektastiYok çok şükür o mühendisPolislerle farklı bi ilişkim var
kaldırım mühendisinden iyidirrr durumu gene dePina içinde ütü mühendisi diyolaaa
Ben ilk defa duydum iyi mi
kaldırım mühendisinden iyidirrr durumu gene de
Evet ondan iyi abim sağolsun butun masraflar ona kitlendikaldırım mühendisinden iyidirrr durumu gene de
benim tanıdığım tek psikolog astoria burada.sen bayağı iyi gizlenmişsinnAyy iyi bari kendimi anlatıp duruyorum ifşa oldum sanıyordum bi iki kişi özelden yazdı da tanıdık çıktı, ordan bi korku kaldı
Heeee hatırladım senin herüf benim meslektasti
meslektaşız.gel sarılalımmmmmHah o benim işte
benim tanıdığım tek psikolog astoria burada.sen bayağı iyi gizlenmişsinn
Ben makina mühendisiyim esin cnc makinasi yapan isyeri acmamismiydiEndüstri mühendisiyim diyorsunSosyal mühendisler sizi
Ayy iyi bari kendimi anlatıp duruyorum ifşa oldum sanıyordum bi iki kişi özelden yazdı da tanıdık çıktı, ordan bi korku kaldı
nedenkine?Ceycey şuan mutlu oluyorum bildiğin
benim hiç tanınmama derdim yok.kocasını çekiştirenler kaynana görümcek konuları açanlar düşünsün bananeeBir ara bende yazıp duruyordum bir gün bir üyenin mesajını gördüm iki gün önce oğlanı okuldan almaya gittiğimde kapıda bana anlatığını yazmıştıo gün bugün çeneme ket vurdum
Bir ara bende yazıp duruyordum bir gün bir üyenin mesajını gördüm iki gün önce oğlanı okuldan almaya gittiğimde kapıda bana anlatığını yazmıştıo gün bugün çeneme ket vurdum
Benimle tanıdık cikmazsin merak etme ben asosyalimBir ara bende yazıp duruyordum bir gün bir üyenin mesajını gördüm iki gün önce oğlanı okuldan almaya gittiğimde kapıda bana anlatığını yazmıştıo gün bugün çeneme ket vurdum
o başka üye değilmiydiBen makina mühendisiyim esin cnc makinasi yapan isyeri acmamismiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?