- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.221
Sen öğretmen degel miydinHatalarla dolu bir hesaplama oldu.
Öğretmen olduğumu nereden çıkardın şimdi onu düşünüyorum kara kara
öğretmenim de gitsin ne olacak.pina da kendini mühendis sanıyor zatenn.aslında tekstilde son ütücü
donu biliyorum da nereye attığını bilmiyordum.kesin yırtık mıydı donlar?
ben tırıs tırıs saklanan giggles in yaşadığı şehri bilem buldumm.geriye okulları araştırmak kaldıııSen öğretmen degel miydin
Sana Allahtan pek öğretmen tanımıyorum dedigimde bu kadın niye bu lafi dedi demi demedin ayool
Sen öğretmen degel miydin
Sana Allahtan pek öğretmen tanımıyorum dedigimde bu kadın niye bu lafi dedi demi demedin ayool
O zaman hemşiresin sen gelene fırça atıyorsun gidene fırça atıyorsun degel miDur yeni tahminleri bekliyorum
O zaman hemşiresin sen gelene fırça atıyorsun gidene fırça atıyorsun degel mi
Bozaydin ya simdi 10 kat bozuldumYa pina gözümden yaş geldi şu an.
Dedim dedim demem mi
Beni öğretmen sandı zaar dedim bozmayayım dedim
ben tırıs tırıs saklanan giggles in yaşadığı şehri bilem buldumm.geriye okulları araştırmak kaldııı
aynı bizim gibi dümdükkk ev kadını işteee.amma araştırdın yahuu kadınıııTaksi şoförüsun o zaman fırça atan meslek bulamadim
yok sen kendin söylersin nasılsa yakında dedimmSenden korkulur
Beni de buldun mu yoksa söle
Taksi şoförüsun o zaman fırça atan meslek bulamadim
aynı bizim gibi dümdükkk ev kadını işteee.amma araştırdın yahuu kadınııı
ponçik bir üyesinn halbuki.kıskananlar çatırtttt çatırtttt çatlasınnKime fırça atmışım ya off adım çıkmış benim bu forumda
Simdi de memur diyecektim de onlarda bazen saglam atiyorlarKime fırça atmışım ya off adım çıkmış benim bu forumda
Sayilmaz mi fircalarin babasi oHe arada kocayı fırçalıyoz işte o sayılır mı pina?
Cok adil oldu bu dimi kızlar hukuk bürosundan geldi burçak sanirimHerkes mesleğini yazsın ben hariç
Cok adil oldu bu dimi kızlar hukuk bürosundan geldi burçak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?