- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.122
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.381
ben sitede oğlu olan tüm üyelere yanaştığımdan senin durumun da hiçç sorun değillllllAyrıca 19 yaşındaki kızı 10 yaşındaki çocuğa gelin almaya çalışmadım herhal
Şansımı deniyorumPina sen bizde eski kankalarını arıyorsun bizi biz olduğumuz için kabul et
ben sitede oğlu olan tüm üyelere yanaştığımdan senin durumun da hiçç sorun değillllll
ben sitede oğlu olan tüm üyelere yanaştığımdan senin durumun da hiçç sorun değillllll
hadibea dan umudu kesersem yanaşacağımm.ilk tercihim isveçteBana yanaşmadın
hadibea dan umudu kesersem yanaşacağımm.ilk tercihim isveçte
Benim ruhum fakirCeycey sen de benim gibi lükse bayılıyordun di mi , yanlış hatırlamıyorum heralde
yooooo.ben simit çay severimm.lcw severimmm.sen karıştırıyorsun başka üyeyle beniiCeycey sen de benim gibi lükse bayılıyordun di mi , yanlış hatırlamıyorum heralde
Benim ruhum fakir
yooooo.ben simit çay severimm.lcw severimmm.sen karıştırıyorsun başka üyeyle benii
yooooo.ben simit çay severimm.lcw severimmm.sen karıştırıyorsun başka üyeyle benii
işi bilmiyorsun ki.bu kadar dert olan sitede müthişşş bir müşteri pardon danışan potansiyeli varrrBenim değilmiş pina ben kendimi yeni keşfediyorum bütün hayallerime para lazımmış ya
Nasil mutlu oluyorsan oyle olmak en iyisiBenim değilmiş pina ben kendimi yeni keşfediyorum bütün hayallerime para lazımmış ya
hayaller ve hayatlar oluyor ama öyle de.Nasil mutlu oluyorsan oyle olmak en iyisi
işi bilmiyorsun ki.bu kadar dert olan sitede müthişşş bir müşteri pardon danışan potansiyeli varrr
ben de öyleyim valla.ama bu sene işi çözdüm az arkadaş az akraba çok huzurSana bi sır vereyim mi benim içim şişiyor ben ordan zengin olamamhassas kalbim çok üzülüyor
Benle tanıştıktan sonra hala huzurun kaldi mi seninben de öyleyim valla.ama bu sene işi çözdüm az arkadaş az akraba çok huzur
ben de öyleyim valla.ama bu sene işi çözdüm az arkadaş az akraba çok huzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?