- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.401
Ben eleye eleye pek bırakmadım gecen cok yakın iki arkadaşıma bir sure sizlerle konuşmak istemiyorum yazdimYaş ilerledikçe insan etrafındakileri eliyor sanırım ben de öyle olmaya başladım
evet öyle oluyor.veriyorsun veriyorsun aylarca yıllarca ama bir gün sırtından indirsen senden kötüsü olmuyor.o yüzden az sayıda dost arkadaşım hariç alırsam verme kararı aldım.biraz bencil olmak gerekiyor mutlu olmak içinYaş ilerledikçe insan etrafındakileri eliyor sanırım ben de öyle olmaya başladım
Iyi geceler canımBen uyuyayım gece sık sık uyanıp oğluşu kontrol ederim kafam kazan gibi oldu , strese girdim kulaklarım uğulduyor şuan, iyi geceler yedi cüceler ceycey ,pina , nooption uyudu zaar
Bunu istemeyen mi var kiBen öyle değilmişim ben bütün dünyayı gezmek istiyorum ve bu arada çalışmak istemiyorum kesin zengin olmam lazım kesin.
Bunu istemeyen mi var ki
Hangi konu ya bulamadimBdv de kaos var siz burda laklakta.
Boşan yazdım bi rahatladım geldim
yedi cüceler de kim?Ben uyuyayım gece sık sık uyanıp oğluşu kontrol ederim kafam kazan gibi oldu , strese girdim kulaklarım uğulduyor şuan, iyi geceler yedi cüceler ceycey ,pina , nooption uyudu zaar
yedi cüceler de kim?
Yok yok baslamadan bitmis gibiKaos var gibi hissediyorum uykum kaçıyor
Ben gelinlik bakıyorum zaten şu anGatsby 15 yaşında bak zengin olursunuz kaçırma
haydi hep beraber gidelim siteden.herkese iyi gecelerrrrAma çift efsane
tektaşta bak ama şeymanın kinden büyük olsunnBen gelinlik bakıyorum zaten şu an
Bende gidiyorum iyi geceler kizlarhaydi hep beraber gidelim siteden.herkese iyi gecelerrrr
Gecmis olsunBenim küçük bebem alerjik ürtiker olmuş hastanede bekliyorduk canım, onu gösterdik doktora
Bu cevabı beklemiyordun di miiki iğne yaptı alerjisi söndü şuan yoldayız eve dönüyoruz, o kucağımda uyurken yazıyordum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?