- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.441
mudoda 70 80 tl idi sweatler .uzun kollu lacoste ı da kıza 20 ye aldım oradan okul için.araştırmak lazım alışveriş için .defactoda da sweat 69 tl idi aldım kendime.H Heytttt be senin kıza da okul alışverişi yaptınız mı, dün alışverişteyken sweatlere falan baktım 300 lira olmuş. Aklıma sen geldin içimden 'her şey çok pahalı maaşlar kuş kadar oldu' diye söylendim
cepte para kaldı mı pekimudoda 70 80 tl idi sweatler .uzun kollu lacoste ı da kıza 20 ye aldım oradan okul için.araştırmak lazım alışveriş için .defactoda da sweat 69 tl idi aldım kendime.
kredi kartı para yokkkcepte para kaldı mı peki
Ben de Addax'ı sevmem normalde ama fiyatları görünce eve gelip oradan sipariş verdimmudoda 70 80 tl idi sweatler .uzun kollu lacoste ı da kıza 20 ye aldım oradan okul için.araştırmak lazım alışveriş için .defactoda da sweat 69 tl idi aldım kendime.
bir hırka 170 ha vayy canına hırkalarıma sahip çıkayım barii.kıyafetlerini satacaktın 2. el yenilerini alacaktın.ben öyle yapıyorumm.4 kıyafet satıp bir sıfır alsam bile gene kardayımmBen de Addax'ı sevmem normalde ama fiyatları görünce eve gelip oradan sipariş verdimHırkayı 170 liraya aldım oradan bile. Ben tüm kıyafetlerimi de verdim dolabımı yeniden dizerim diye ama bu sefer boş kaldı dolap
anlık gastbyBen de Addax'ı sevmem normalde ama fiyatları görünce eve gelip oradan sipariş verdimHırkayı 170 liraya aldım oradan bile. Ben tüm kıyafetlerimi de verdim dolabımı yeniden dizerim diye ama bu sefer boş kaldı dolap
Ay öyle çok marka şeylerim yoktu zaten en fazla zara falanbir hırka 170 ha vayy canına hırkalarıma sahip çıkayım barii.kıyafetlerini satacaktın 2. el yenilerini alacaktın.ben öyle yapıyorumm.4 kıyafet satıp bir sıfır alsam bile gene kardayımm
her şey pahalı benim zaten bir şeyim yok fakirim benkredi kartı para yokkkoptimuma gittik bugün.outlet mağazalar bile pahalıydı ama mecbur aldık.
ben hala 20 tl ye hırka bulma derdindeyim
Ay gördüm o neydi öyleBiri bana resim attı sanırım
Ne yapacağımı bilemedim
Sanırım gerçekten kendisiAy gördüm o neydi öylekk çok enteresan bir yer harbiden.
kim resim attı nereye attı neden attı ne attı?Ay gördüm o neydi öylekk çok enteresan bir yer harbiden.
Niye attı ben de merak ediyorumkim resim attı nereye attı neden attı ne attı?
Profil mesajlarına bak orada biri atmışkim resim attı nereye attı neden attı ne attı?
bu arada hangi şehirde olduğunu buldum demişmiydim sana?Niye attı ben de merak ediyorum
Ama sorasım da yok
Bence gereksiz oldu
Ama yasak değildir herhalde
Aklıma akrostiş şiirler geldiProfil mesajlarına bak orada biri atmış
Söyle bakayımbu arada hangi şehirde olduğunu buldum demişmiydim sana?
son harfi NSöyle bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?