geyik ordinaryus profesörleri burada

mudoda 70 80 tl idi sweatler .uzun kollu lacoste ı da kıza 20 ye aldım oradan okul için.araştırmak lazım alışveriş için .defactoda da sweat 69 tl idi aldım kendime.

mudoda 70 80 tl idi sweatler .uzun kollu lacoste ı da kıza 20 ye aldım oradan okul için.araştırmak lazım alışveriş için .defactoda da sweat 69 tl idi aldım kendime.
Ben de Addax'ı sevmem normalde ama fiyatları görünce eve gelip oradan sipariş verdim Hırkayı 170 liraya aldım oradan bile. Ben tüm kıyafetlerimi de verdim dolabımı yeniden dizerim diye ama bu sefer boş kaldı dolap

bir hırka 170 ha vayy canına hırkalarıma sahip çıkayım barii.kıyafetlerini satacaktın 2. el yenilerini alacaktın.ben öyle yapıyorumm.4 kıyafet satıp bir sıfır alsam bile gene kardayımm

bir hırka 170 ha vayy canına hırkalarıma sahip çıkayım barii.kıyafetlerini satacaktın 2. el yenilerini alacaktın.ben öyle yapıyorumm.4 kıyafet satıp bir sıfır alsam bile gene kardayımm
Ay öyle çok marka şeylerim yoktu zaten en fazla zara falan Kıyafet satmak bana göre değil ya hiç uğraşamam insanlarla. Biri bana konuşma yapsa 'bunu bedavaya verir misin' diye ikna olmam iki dakika sürer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…