- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.195
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
- #1.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günahtır gösteremem yüzümüBen komple yuz istiyorum, bunu ceyceyede itiraf etmedim tanıdığım biri var peçeli hal ayni. Yuzu gözümde oyle canlanıyor.![]()
kimden bahsediyorsun ?hadibea ysa bend e gördüm onu.maşallahı varHayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anne![]()
Ellere var da bize yoh miHayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anne![]()
Bulustugumuzdada artik peceye delik açarız pipetle icersin iceceklerinigünahtır gösteremem yüzümü![]()
Ne atıyormuşum ?
benim hiç instagramım olmadı ama
Sene yooooohhhEllere var da bize yoh mi
Herkes goymus seni. Bi bene mi yooook. Ben senin 4. Cocuk evlatlik olanNe atıyormuşum ?![]()
Pina duydun mu güzel kalpli arkadaşım neler diyorHayatımda gördüğüm en Güzel kadınlardan biri.. Öyle tatlı öyle güzel ve minnoş anne![]()
Duydum çatlarım simdi benPina duydun mu güzel kalpli arkadaşım neler diyor![]()
Herkes kim ayol bir dünür bide aybush gördüHerkes goymus seni. Bi bene mi yooook. Ben senin 4. Cocuk evlatlik olan![]()
Ahahahaaybush u gören var mı aranızda?neye benziyor.kadındır değil mi ?
pina da güzel ben şahidim arkadaşlarDuydum çatlarım simdi ben![]()
Benim yok sosyal medyam
Anlatılmaz yaşanıraybush u gören var mı aranızda?neye benziyor.kadındır değil mi ?
Kac kişiyiz ki canim şunun şurasında kk daHerkes kim ayol bir dünür bide aybush gördü![]()
ee aylardır hatta 1 yıldan fazladır konuşuyoruz.öncelik bizimdir.pina sırasını beklesin belki 6 ay sonra görürHerkes kim ayol bir dünür bide aybush gördü![]()