- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #2.241
timam komutanım :18: zira yerlerde sürünüyorum
Bende bende :2: zaten hasta olcem :2: ilaç takviyesi ve uyku takviyesi yapmam lazım :97:
hasta olma ya :84::84:
bak cicek böcek dolu etrafta.
ayrıca ben bu aksam yürüyüşe baslıyom bu yazı dombik geçirmicem.
ilacıda öğlene alcam ki akşam yemeklerini atlıyabiliyim. meyveyle geçiştiririm
Bende hasta olmak istemiyom bu yüzden kendime iyi bakmam lazım :97:
Yürüyüş değilde parka gidebilirim spor aletlerine :97: bide bu akşam bisikletimin tekerlekleri şişirtcem bide güzel yıkar paklarımsonra akşamları deniz kenarı bisiklet turu atarım
Bende hasta olmak istemiyom bu yüzden kendime iyi bakmam lazım :97:
Yürüyüş değilde parka gidebilirim spor aletlerine :97: bide bu akşam bisikletimin tekerlekleri şişirtcem bide güzel yıkar paklarımsonra akşamları deniz kenarı bisiklet turu atarım
günaydın komşularrrr
günaydın komşiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın komşularrrr
deniz kenarı:96: bisiklet turu
günaydın komşiiiiiiiiiiiiiiiii
eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz ben bi bayanla tartıştım o da tam üstüne geldi o da bana kızdı ne bu gerginlik falan dedi daha da çok gerildim eşini mi diğer bayanı mı tutması gerekirdi soruyorum size
bilmiyorm şu an nefret ediyorum ondan görmek de istemiyorum uzak kalsın istiyorum bana değmesin istiyorum
bilmiyorm şu an nefret ediyorum ondan görmek de istemiyorum uzak kalsın istiyorum bana değmesin istiyorum
minik niya ağladın ya . beni gördüğünüe sevinmedinmi
ben gelemem naff biz çok ama çokkk uzaklardayız. ayrıca burda bayanın bisiklete binmesini ayıplıyolar
geçen parkta gizli saklı bindim biraz. eşim sağı solu kolaçan etti bende iki tur attım
aman herkes esinden yana dertli :97:
Bu erkeklerin sonu ne olcek boyle
hoş geldin. bugün tutturdunnnbiz geldikkkk :87::87:
Sen duygusal olarak eşinin ne olursa olsun seni korumasını karşı tarafa kızmasını beklemişsin ama beklediğini bulamayınca da böyle üzülmüşsün canım :97: biraz sakinleş sağlıklı bir şekilde düşünüp ona göre eşinle konuşursun :97:
Ayıplıyolar mıben yazın her sabah ve her akşam biniyorum nerdeyse havalar iyice güzelleşti artık dönemi açmak lazım :97: kilolarda oturdu kaldı zaten :2:
aman herkes esinden yana dertli :97:
Bu erkeklerin sonu ne olcek boyle
ToprakSonra çiçek sonra arı gelir devamını biliyosun inek felan yer çiçeği
hoş geldin. bugün tutturdunnn
EVET MAALESEFsenin kilolar oturduysa bizim ki ev sahibi oldu desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?