Geyikte yaparım, kariyerde :)

Bende bende :2: zaten hasta olcem :2: ilaç takviyesi ve uyku takviyesi yapmam lazım :97:

hasta olma ya :84::84:
bak cicek böcek dolu etrafta.
ayrıca ben bu aksam yürüyüşe baslıyom bu yazı dombik geçirmicem.
ilacıda öğlene alcam ki akşam yemeklerini atlıyabiliyim. meyveyle geçiştiririm

hasta olma ya :84::84:
bak cicek böcek dolu etrafta.
ayrıca ben bu aksam yürüyüşe baslıyom bu yazı dombik geçirmicem.
ilacıda öğlene alcam ki akşam yemeklerini atlıyabiliyim. meyveyle geçiştiririm

Bende hasta olmak istemiyom bu yüzden kendime iyi bakmam lazım :97:

Yürüyüş değilde parka gidebilirim spor aletlerine :97: bide bu akşam bisikletimin tekerlekleri şişirtcem bide güzel yıkar paklarım sonra akşamları deniz kenarı bisiklet turu atarım

deniz kenarı:96: bisiklet turu

günaydın komşularrrr

günaydın komşiiiiiiiiiiiiiiiii

eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz ben bi bayanla tartıştım o da tam üstüne geldi o da bana kızdı ne bu gerginlik falan dedi daha da çok gerildim eşini mi diğer bayanı mı tutması gerekirdi soruyorum size

günaydın komşularrrr

Günaydın komşucum nasılsın

deniz kenarı:96: bisiklet turu

İvitt sende gel

günaydın komşiiiiiiiiiiiiiiiii

Çikoo noliy

Tartışma konusunu yada kimin haklı olduğunu bilmiyorum ama eşin bişey dememiş canım gerginliğinin nedenini sormuş sadece :97: takılma böyle şeylere bu taraf tutmak değil ki zaten :97:

minik niya ağladın ya . beni gördüğünüe sevinmedinmi

ben gelemem naff biz çok ama çokkk uzaklardayız. ayrıca burda bayanın bisiklete binmesini ayıplıyolar
geçen parkta gizli saklı bindim biraz. eşim sağı solu kolaçan etti bende iki tur attım

bilmiyorm şu an nefret ediyorum ondan görmek de istemiyorum uzak kalsın istiyorum bana değmesin istiyorum

haklısın biraz , insan eşinden bu gibi konularda destek görmek istiyo. bende iş le ilgili bazı şeyleri anlattığımda o karşı tarafı tutunca çok kızarım, küserim. bence barışınc abunu uygun bi dille anlat.

bilmiyorm şu an nefret ediyorum ondan görmek de istemiyorum uzak kalsın istiyorum bana değmesin istiyorum

Sen duygusal olarak eşinin ne olursa olsun seni korumasını karşı tarafa kızmasını beklemişsin ama beklediğini bulamayınca da böyle üzülmüşsün canım :97: biraz sakinleş sağlıklı bir şekilde düşünüp ona göre eşinle konuşursun :97:

Ayıplıyolar mı ben yazın her sabah ve her akşam biniyorum nerdeyse havalar iyice güzelleşti artık dönemi açmak lazım :97: kilolarda oturdu kaldı zaten :2:

biz geldikkkk :87::87:
hoş geldin. bugün tutturdunnn

EVET MAALESEF senin kilolar oturduysa bizim ki ev sahibi oldu desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…