Geyikte yaparım, kariyerde :)

Dogru diyon canim bende tr deyken bisiklete binemiyodum 18 yasindayken bile bindigimde millet ayip ayip diyodu :97: ama burda oyle degil hollanda sanirim en cok bisiklete binen insanlarla dolu ve ben simdiye kadar hollandali olup kilolu olan gormedim. Hem saglikli olalim hem spor yapalim hemde gidecegimiz yere beles gidelim diye biniyolar Ilk geldigimde sok olmustum herkeste bi bisiklet arabadan cok bisiklet var bu ulkede :86:

bende aldim tabi hemen gelince ama simdi suremiyom dogumdan sonra insallah :93:

senn nereliydin canım. burada kıyı bölgelerde ayıp değil. bilais çok hoş bi aktivite .millet pazara falan hep bisikletle geliyo asa iç ve doğu kesimlerde ayıplıyolar biraz. bide engebeyle alakalı bişey düz olan yerde sürmesi rahat olur ama yokuş yerlerde pek cazip değil

Konyaliyim ben canim, ama konya merkezde degil bi ilcesindeydim orda buyudum bizim oralarda ayipti. kucukken biniyoduk bisey demiyolardi, gogusler cikmaya baslayinca hooooooop bisiklete binme ayip, bi sokaktan 2 kez gecsen niye gecti ne yapiyo, kiz kismi dizini kirip evde oturmaliymis :97: Oylede buyudum

Ama buralarda ayip yok, aslinda kaynanamlarin oldugu bolgede olsam orda turk cokmus ya esim diyo gene ayip olur ama benim oturdugum sehirin cogu hollandali ben rahatim suan.

Sonuc olarak : Bisiklete binelim hem fit olalim hem saglikli

65 nasıl çıktım bu kiloya anlamdım. bir zamanlar 55 tim. ona kiloluyum derdim. şimdi 65 im. ve maalsefe göbek ile kalça :26: o biçim eh boyda çok uzun olmayınca (60 boy)

Benimde göbek var bide totom boydan kurtarıyom :97: 67 kiloyum şuan :2:

İvittt hem fit hem sağlıklı olalım

bu erkek milleti bazen çok ii oluyo da bazen tam bir öküzzzzzzzzzz oluyo bugün yüz vermeyecem ona karar verdim

İçlerinde her zaman bastırılmış bir öküz var dönem dönem çıkıyo dışarı

bu erkek milleti bazen çok ii oluyo da bazen tam bir öküzzzzzzzzzz oluyo bugün yüz vermeyecem ona karar verdim

Haklisin verme kis az dolansin pesinde

Benimde göbek var bide totom boydan kurtarıyom :97: 67 kiloyum şuan :2:

Nafim Allah tan kork lutfen rica ediyom senden gobek var bide totom var diyo utanmiyonda sende o halinle varsa ohoooooooooooooo bizler napalim ya Kopacan be cibik krakerrrrrrrrrrrr

Nafim Allah tan kork lutfen rica ediyom senden gobek var bide totom var diyo utanmiyonda sende o halinle varsa ohoooooooooooooo bizler napalim ya Kopacan be cibik krakerrrrrrrrrrrr

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
kopacakta göbeknen toto tutuyo:)))))))))))))))

Son düzenleme:

Tutsun ya az bisecik olsa hem kotu mu olur, yemegin salcalisi kadinin kalcalisi (kendimizi teselli edelim boyle sozlerle) :97:

Hem turk kadini balik etli olur, :82:

kemik siyirmasi hic hos olmas yaniiiii etli olalim azcik

O yeşilli fotom 60 kiloykenki halim nen böyle diye diye obez oldum ben :2: :2:

Hıhhh

Zayıflıcem ama önce toparlanmam iyileşmem lazım 60 kiloya düşim siz görün beni

Hıhhh

ben 10 u 5 i bilmem millet sen gibi zayif olmak ister senin derdine bak hele

bebis dogurunca ne yapacan ya ben simdiden 9-10 kilo aldim nasi vercem bu kilolalari :84:

Tutsun ya az bisecik olsa hem kotu mu olur, yemegin salcalisi kadinin kalcalisi (kendimizi teselli edelim boyle sozlerle) :97:

Hem turk kadini balik etli olur, :82:

kemik siyirmasi hic hos olmas yaniiiii etli olalim azcik
demi hıh ben ablamlara çekmişim klaça baya büyüktür onlarda bel ince kalça geniş. ben de öyle olcam sanırım ama fazla olarak göbek var ikramiye

Hıhhh

ben senin bu halinide sefiyom yafrummmmm

bebis dogurunca ne yapacan ya ben simdiden 9-10 kilo aldim nasi vercem bu kilolalari :84:

az almışsın son aylarda dikkat et. bebeğe yarayacak şeyler tüket. süt yoğurt meyve son aylarda acayip kilo alıyo bebişler. sonra emzirme süreci başlar doğumdan 1 yıl sonra yavaş yavaş vermeye başlarsın

Verirsin verirsin ilk doğumdan sonra kilolar kolay veriliyomuş

demi hıh ben ablamlara çekmişim klaça baya büyüktür onlarda bel ince kalça geniş. ben de öyle olcam sanırım ama fazla olarak göbek var ikramiye

ben senin bu halinide sefiyom yafrummmmm

Ayyy yirim

Gızlarr gızlarrr gidemm miii yanağınızdann öpemm miii

Müşavir gelmeden ben kaçayım yafrular öğle yemeğinden sonra damlarım öptüm sizi

Gızlarr gızlarrr gidemm miii yanağınızdann öpemm miii

Müşavir gelmeden ben kaçayım yafrular öğle yemeğinden sonra damlarım öptüm sizi

ha ha ha bende müşavir ne zaman gelecek diye düşünüyodum allah seni inandırsın

aman oda nazar boncugun olur giiii
ya bende oyle dusunuyodum az aldim diye ama gecen gun ebem kizdi bana cok kilo aliyon 12 kiloyla bitirmen lazim ama sen 15 le bitirsen gene iyi didi evet meyve falan cok ye dedi zati ne var ne yok silip supuruyom
Verirsin verirsin ilk doğumdan sonra kilolar kolay veriliyomuş

insallah canim, bebisimi sagliklica alayim kucagima verilir kilo muhim degil :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…