Geyikte yaparım, kariyerde :)

hopppsss gençler ben geldim :82:
günaydın bugün boş günüm ama uyuyamadım ben bu bünyemin ..
bi göründüm şmdi kaçıcam sınava çalışmam lazm

Hosgeldin canim,

bende evdeyim sabah erkenden kalktim uyuyamadim ama simdi uykum geldi yine :44: uyurum ben simdi 2 saat daha

iyim canim sukur, ates basiyo arada, bide sabahlari kalkinca ayagim sismis oluyo

sen nasilsin ? Hasta olmadin demi

ayak şişliği normal sanırım dimi :26: köhün köhün öksürüyom bide sesim iyice değişti yarın doktora gidebilirim :97:

Pambıkım hoşgeldin boş gün diye öyledir :97: bende pazar günleri erkenden dikiliyom ayağa :95: :95:

ayak şişliği normal sanırım dimi :26: köhün köhün öksürüyom bide sesim iyice değişti yarın doktora gidebilirim :97:

evet canim normalmis, ellerim yuzumde falan da hafif sislik var zaten

Nane limon ic canim, Gecmis olsun. Grip falan olursan bu havalarda daha zor olur

Neyse bana az musade optum sizleriiiiiiiiiiiii

İyi olmaya çalışıyorum yafrum sen nasılsın

sinirlenmemye çalışıyom. internet iğrenç:95:

bide mobilya araştırması yapıyom. bu sene malum beyaz modası var. herkes bişey demiş. google amca beni bilene götür diyom oda bulamıyo poffffffffffffff

evet canim normalmis, ellerim yuzumde falan da hafif sislik var zaten

Nane limon ic canim, Gecmis olsun. Grip falan olursan bu havalarda daha zor olur

Neyse bana az musade optum sizleriiiiiiiiiiiii

Kankam bakıyo bana sağolsun akşamları yalnızım ama

Sağol tatlım :93: öptüm iyi uykular

sinirlenmemye çalışıyom. internet iğrenç:95:

bide mobilya araştırması yapıyom. bu sene malum beyaz modası var. herkes bişey demiş. google amca beni bilene götür diyom oda bulamıyo poffffffffffffff

Mobilyalarını mı değiştirceksin :44: beyaz ben hiç düşünmedim açıkçası :97: dışarıdan bakınca iyi hoş ama çok çabuk kirlenir diye korkuyorum bide sende çocukta var tatlım nasıl temiz tutcaksın onları :44:

Ben hep şey hayal ediyorum misafir çocuğun biri yediği çikolatayı bir güzel koltuklara sürecek bende bişe diyemicem ne saçma dimi hayale bak

Hoşgeldinnnnnnnn dadlum :80: :80:

Seni görünce aklıma bi şarkı geldi

Gamzeliiii yarimmmmmmmmmmm
Güzellll yarimmmmmmmmm
Hayatımınnnn anlamı yarimmmmmmm

Gamzelide değilim ammaa

bizde yeni aldık beyaz koltuk annem istemiyodu beyaz babam yüzünden almış şimcik çok pişman her bişi döküldüğünde babama söyleniyo

Gamzelide değilim ammaa

bizde yeni aldık beyaz koltuk annem istemiyodu beyaz babam yüzünden almış şimcik çok pişman her bişi döküldüğünde babama söyleniyo

Bahriyeli yarım yazıyo ya ondan galiba bilinç altı yapmışım ben

Hee bende halıya bişe döküldükçe eşime saydırıyom Bide ben tutturmuştum deli şeysi gibi o halıyı istiyom diye

koltukları beyaz almam canım. yatak odası ve yemek odası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…