- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #2.401
Günaydın naber bebik :97:
hopppsssgençler ben geldim :82:
günaydın bugün boş günüm ama uyuyamadım ben bu bünyemin ..
bi göründüm şmdi kaçıcam sınava çalışmam lazm
iyim canim sukur, ates basiyo arada, bide sabahlari kalkinca ayagim sismis oluyo
sen nasilsin ? Hasta olmadin demi
Hosgeldin canim,
bende evdeyim sabah erkenden kalktim uyuyamadim ama simdi uykum geldi yine :44: uyurum ben simdi 2 saat daha
Ben geldim
ayak şişliği normal sanırım dimi :26: köhün köhün öksürüyom bide sesim iyice değiştiyarın doktora gidebilirim :97:
İyi olmaya çalışıyorum yafrum sen nasılsın
evet canim normalmis, ellerim yuzumde falan da hafif sislik var zaten
Nane limon ic canim, Gecmis olsun. Grip falan olursan bu havalarda daha zor olur
Neyse bana az musade optum sizleriiiiiiiiiiiii
sinirlenmemye çalışıyom. internet iğrenç:95:
bide mobilya araştırması yapıyom. bu sene malum beyaz modası var. herkes bişey demiş. google amca beni bilene götür diyom oda bulamıyo poffffffffffffff
Hoşgeldinnnnnnnn dadlum :80: :80:
Seni görünce aklıma bi şarkı geldi
Gamzeliiii yarimmmmmmmmmmm
Güzellll yarimmmmmmmmm
Hayatımınnnn anlamı yarimmmmmmm
bizde yeni aldık beyaz koltuk annem istemiyodu beyaz babam yüzünden almış şimcik çok pişmanMobilyalarını mı değiştirceksin :44: beyaz ben hiç düşünmedim açıkçası :97: dışarıdan bakınca iyi hoş ama çok çabuk kirlenir diye korkuyorum bide sende çocukta var tatlım nasıl temiz tutcaksın onları :44:
Ben hep şey hayal ediyorum misafir çocuğun biri yediği çikolatayı bir güzel koltuklara sürecek bende bişe diyemicemne saçma dimi hayale bak
Gamzelide değilim ammaa
bizde yeni aldık beyaz koltuk annem istemiyodu beyaz babam yüzünden almış şimcik çok pişmanher bişi döküldüğünde babama söyleniyo
Bahriyeli yarım yazıyo ya ondan galiba bilinç altı yapmışım ben
Hee bende halıya bişe döküldükçe eşime saydırıyomBide ben tutturmuştum deli şeysi gibi o halıyı istiyom diye
Nedir bu adamların sizden çektiği yahuu
Mobilyalarını mı değiştirceksin :44: beyaz ben hiç düşünmedim açıkçası :97: dışarıdan bakınca iyi hoş ama çok çabuk kirlenir diye korkuyorum bide sende çocukta var tatlım nasıl temiz tutcaksın onları :44:
Ben hep şey hayal ediyorum misafir çocuğun biri yediği çikolatayı bir güzel koltuklara sürecek bende bişe diyemicemne saçma dimi hayale bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?