Geyikte yaparım, kariyerde :)

SLM KIZLAR

geçmişe bakıyorum hızlıca cevaplamayı atladıım olursa kusura bakmayınn

naberzsinizz

Selam olişimmm ben hasta gibiyim sen nasılsın

koltukları beyaz almam canım. yatak odası ve yemek odası.

Yatak odası güzel olur yemek odasını bilmemde ferah ferah evinde büyükse çok güzel durur yatak odası

nası bünye ulen bu
uyusanaaaaaaaaaaaaaaaa
erken kalkmam gerektiginde ölüm kalkar yataktan bünyemde ters benim gbi

Hosgeldin canim,
bende evdeyim sabah erkenden kalktim uyuyamadim ama simdi uykum geldi yine :44: uyurum ben simdi 2 saat daha
ohhhh uyuyun bakalm bebişlerrrr
: köhün köhün öksürüyom bide sesim iyice değişti yarın doktora gidebilirim :97:
Pambıkım hoşgeldin boş gün diye öyledir :97: bende pazar günleri erkenden dikiliyom ayağa :95: :95:
ayy yazın hasta olmak daha bi zor ya dikkat et nafım çekilmez valla :26:

Eşim hastaydı seyahate gitmeden bana sattı virüsü gitti öyle yani canım :94:

Bende böyle kocaman oda olcak beyaz olcak bir duvarı gri olcak yatağın etrafı kare şekilde tül olcak tavandan aşağıya doğru siyah ve gri ile kombinliceksin yatak örtüsü perde vs öyle hayal ediyom :97:

Bigün büyükkkkkkk bi evim olursa yapıcam inşallah

slm bizim kızlar

Julimmm

erken kalkmam gerektiginde ölüm kalkar yataktan bünyemde ters benim gbi

ohhhh uyuyun bakalm bebişlerrrr

ayy yazın hasta olmak daha bi zor ya dikkat et nafım çekilmez valla :26:

Ayy evet ama bi yönden güzel oluyo herkes sıcaktan yakınırken ben üşüdüğüm için sıcağa bayılıyorum

Ben bi yemeğe gideyim kızlar ilaç almam lazım gelirim tekrar öptüm sizi

Ben bi yemeğe gideyim kızlar ilaç almam lazım gelirim tekrar öptüm sizi
afiyet olsun cnm çok sık hastalanmaya başladın bu sene dikkat et kendine yorma kendini çok

Naf'ım napıosun cnm çok özledim kaç günlerdir hepinizi askerim geldiyaaa azacık daha yokum sanırsam ama bir kaç güne temelli gitmemek üzere gelicem topiğe benden kaaçış yok :94:

Sen askerinle görüş biz burdayız bebikim senden kaçan kim kız her zaman kapımız açık her zaman

Naf'cım afiyet olsun şekerim görrüşürüz

Sağol bebişim

afiyet olsun cnm çok sık hastalanmaya başladın bu sene dikkat et kendine yorma kendini çok

Aynen öyle olişş hasta oluyo bakılıyo iyileşiyo (gerçi bu sefer tam iyileşmeden gitti ) virüsü satıp kaçıyo

İnşallah hayallerimize kavuşuruz canım

Bu sene grip bir geldi gitmek bilmedi benden sağol canım dikkat ederim sende kendine dikkat et

Kimsecikler yok yine

Ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…