Geyikte yaparım, kariyerde :)

yewwwrummmmmmmmm bidenemmmm

Hoşgeldin yafrum ben hastayım diyemi yapıyon nen içim gitti dondurmaya :131: çileklisi benim

Çivi çiviyi söker yi gitsin

Bende hastayım kulağım ağrıyo

gittim doktara su toplamış kulanın içi dedi :18: bide sinizüt olmuşsun kulaklarına vurmuş dedi :44:

Son düzenleme:
Çivi çiviyi söker yi gitsin

Bende hastayım kulağım ağrıyo

gittim doktara su toplamış kulanın içi dedi :18: bide sinizüt olmuşsun kulaklarına vurmuş dedi :44:

Anammmm geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine kıyamam sana

Yimicem dondurma daha da hasta olmak istemiyom

Ayy baharla muhabbete dalmışım ılık limonlu ve tuzlu su içiyorum tansiyonum düşcek boğazları iyileştireyim derken

bu oliş beni niye görmezden geliyo
olur mu kuzucumm yaa daha yeni nefes alabildim gözümü açtım kave molasındayımm
tabe siz yoksunuzzz

Miniksin ya ondandır :83:

oda minik, aynı boydayız görmesi lazım beni :82:
dopuklularımla geçiyom amaa

Ben ismin için demiştim nen yoksa aslaa kathaa boyuna bişe demedim
zürefa naffff

Sen bide beni yeni papişlerimle gör 12-13 cm sanırım topukları ölçmedim acilen giyip ölçmem lazım
hıhhhhhh

yok kuzu yok şiştim gene 1 ayda
akşam yemeklerimi artık kestim
düğüne kaldı şurda 1 ay

gene misafir var aşağıda ..
uydu diyorum
ne düğünü şekerimm

biliyonus mu artık şişkinliğim kayboldu yane bu aralar

Pikii apla acımıcam bidaha kimseye :2:

Al bak uyduyu da getirdim

uydu ne ola kii

Ayy baharla muhabbete dalmışım ılık limonlu ve tuzlu su içiyorum tansiyonum düşcek boğazları iyileştireyim derken
afiyet olsun cnm o niyeee:26:

Arkadaşım önerdi olişş boğazlarına iyi gelir dedi :26: o böyle iyileşmiş :26: iki kere içtim ama yarım bardağı zor içiyorum içim almıyo

kızlar kasamı kapatayımm

öpüldünüsssss

Kolay gelsin canım

Kızlar çıkıyorum ben :97: akşama girebilirmiyim bilmiyorum ama gelmeye çalışcam uyuyup kalmazsam öptüm sizi

Hadi NaF kaçar

banada bi çift pilizzzz

ağlak çiko olma :18: bi angus gelir bi angus gider bi angus tekrar gelir ama en son bi angus gelir ki sana bebek verir

benide öpeydin eydiii
öperim nen bende sevgi bol diyoz ya
Belli olmas be kader bu isler 34 olmadan evleniverirsin
ne menopozu nen bismillah

kizimla beni niye opmuyon nen kustuk bebisimle sana
seni öperim kızını yirim
[ı]küüstümmm sanaaaaaaaaa[/ı]
enammm her kez trip atiyi noliyi
melisim kuşum yirim nen tribini napıyon bakim

Kızlar çıkıyorum ben :97: akşama girebilirmiyim bilmiyorum ama gelmeye çalışcam uyuyup kalmazsam öptüm sizi

Hadi NaF kaçar

gelin nen akşama

zaten bugün benim doğum günümdü hatırlaması gerekenler hatırlamadı(eşim,kuzenim,kardeşim,anam hariç)
arkadaş grubumuzla iş çıkışları kimin doğum günüyse toplaşıp giderdik iş yerlerinde kutlardık güzel oluyordu benimkinde bana gelmediler çok koydu varya unuttular beni
ama laf sırası geldiğinde iki çift lafım olcak bekledim 7 ye kadar gözlerim dolu dolu annemlere geldim
anneciğim benim için bir sürü şey yapmış sağolsun ama o bile moralimi düzeltemedi

Son düzenleme:
hee bu arada kızlar en son takımdan ayrıldığımda 55 kilodaydım ya şimdi 54.4 olmuşum herkez ne kadar zayıflamışın diyor bak bu aklıma gelince heyecanlandım birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…