- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #1.881
iyiiii akşammmlarrrr :82:
İyi akşamlar canımmm hoşgeldinnn
Hahahhaabilmiyom artık bana anlatcak özgürlüğü ama du bakalım
Hoşgeldin yafruşkanaber
İyi yapmışsın canım gel gelşuan sancılı gidiyo 20' lik dişlerimi çektiriyorum da zor bir dönem benim açımdan :97: senin nasıl gidiyor
aaa hadi yaa bende ondan çıkaramadım demek. zaten başka topiğe girmeyince kesin ordandır dediydimm.. napıyosun bakalım sen asker noldu geldi mi devam mı napıyinizz??eveeett kevser ben canım nick değiştirdim
hoşcelduuniyiiii akşammmlarrrr :82:
ii akşamlar yengeçm nasılsın..kavuştunmu sevdiğne
Hoşbuldukkkk nafımm seni bu saatlerde görmek ne büyük şeref
pişt kız geleli ne kadar oldu seninkininİyimmm kevsercimm. İvettt kavuştummm çok şükür
Sen nasılsınnn
gelenlere hoşgeldinammaaa ben gidiyorum öyle bir geçer zamnki çok heyecanlıya benziyo
naf
minikle aslıyıda en yakn zamnda bekleriz dha iki lafın belini kıramadık
gelenlere hoşgeldinammaaa ben gidiyorum öyle bir geçer zamnki çok heyecanlıya benziyo
naf
minikle aslıyıda en yakn zamnda bekleriz dha iki lafın belini kıramadık
Hoşbuldukkkk nafımm seni bu saatlerde görmek ne büyük şeref
yaaabenim 20likler 17 de çıktı valla. 2 tanesini normal çekim yaptırdım hemencik kurtuldum. alttakilerin 2si hala çıkmaya uğraşıyolar bu gidişle o sancılı dönemler banada uğrayacak.
valla bende ödevlerle uğraşıyorum yoruluyorum finaller yaklaşıyor sıkıntılı günler yani anlayacağın:18:
aaa hadi yaa bende ondan çıkaramadım demek. zaten başka topiğe girmeyince kesin ordandır dediydimm.. napıyosun bakalım sen asker noldu geldi mi devam mı napıyinizz??
hoşcelduun
aynen:86::86:
yaaabenim 20likler 17 de çıktı valla. 2 tanesini normal çekim yaptırdım hemencik kurtuldum. alttakilerin 2si hala çıkmaya uğraşıyolar bu gidişle o sancılı dönemler banada uğrayacak.
valla bende ödevlerle uğraşıyorum yoruluyorum finaller yaklaşıyor sıkıntılı günler yani anlayacağın:18:
aaa hadi yaa bende ondan çıkaramadım demek. zaten başka topiğe girmeyince kesin ordandır dediydimm.. napıyosun bakalım sen asker noldu geldi mi devam mı napıyinizz??
hoşcelduun
İyimmm kevsercimm. İvettt kavuştummm çok şükür
Sen nasılsınnn
Eşimle netten bıçak bakıyoruz kızlar o yüzden geç cevap yazıyorum
haha valla bende bozulurdum o nasıl gaf öyleevetiim canım şükür şimdilk daha gelmedi şafak 209 ii olmaya çalışıyrz işte..bugün pek iideğilz ama:26: izne gelcek haziranda onun geleceği sırada kardeşim gelio eve pek ii değil aramız kardeşimle..rahatım bozulacak die keyfim kaçıyo benmkine kardeşimden sonra bide sen gelion demişim hiç farkında olmadan çok bozuldu
iim şükür canm oh oh darısı başımıza..
pişt kız geleli ne kadar oldu seninkinin
birde değişiklik varmı hiç
benimki biraz agresifte, iyiyken iyi kötüyken kaç kurtar kendini
valla ben daha bişey anlamadım ki bi iyi bi kötü. bana beni idare edemiyorsun diyor :26: biraz fazla bikbik liyorum sanırımfideees sormayı unuttum canım sennkinde bi değişiklk varmı olumlu yada olumsuz
haha valla bende bozulurdum o nasıl gaf öyle
valla ben daha bişey anlamadım ki bi iyi bi kötü. bana beni idare edemiyorsun diyor :26: biraz fazla bikbik liyorum sanırım
slm kızlar yengeçim beni depüklemeye gelmişsin yirim ku seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?