- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #1.901
beni idare edemiyosun derken hangi anlamda :26:
culi bugünmü kız depük günün
bıçak:26::83:
slm kızlar yengeçim beni depüklemeye gelmişsin yirim ku seni
nasıl böyle bişiy yaptım hala aklım almıo:78: toparlamaya çalıştım dahadaoldu kızdı bişey demeden sadece kapadı tli:26: sizin nasıl canm
hihi neyse bi dahakine alıverirsin gönlününasıl böyle bişiy yaptım hala aklım almıo:78: toparlamaya çalıştım dahadaoldu kızdı bişey demeden sadece kapadı tli:26: sizin nasıl canm
Çok seviyo bıçakları
anlamadım ama neyse neyse daha ii
Yarın gelcez biz :97: minikim çıksın mapıstan beraber gelirik :94:
yorum yapmamış o konu hakkında akşamüzeri baktım biraz osayfaya ama..
Olmuş artık canım yapacak bişey yok anlaşırsınız
anlayışsızlık ediyorum sanırım biraz ondanbeni idare edemiyosun derken hangi anlamda :26:
culi bugünmü kız depük günün
nasıl hissediyosun gıı geldi o gün iştemegom mutluluktan uçtuğumuz haberlerde açmış depüğümü perşembe günü çıkıo aşkım bugün şafak 1
inşallahhihi neyse bi dahakine alıverirsin gönlünü
megom mutluluktan uçtuğumuz haberlerde açmış depüğümü perşembe günü çıkıo aşkım bugün şafak 1
nasıl hissediyosun gıı geldi o gün işte
anlayışsızlık ediyorum sanırım biraz ondan
nasıl hissediyosun gıı geldi o gün işte
yani:26: inşallah
peyzaj mimarı mısın ? nerden mezunsun?vallaaaa manyak gibi hissediom kendimi sersem şaşkın çatlak
peyzaj mimarı mısın ? nerden mezunsun?
selam kızlar yeniyim daha buralarda. Sanırım bu kısım sohbet amaçlı, konu ayırt etmeksizin. eğer öyleyse herkese selamlar. iyi akşamlar :80:
Evet mapısa düşmüş minikim :2: ama yarın çıkcakmış akşama burdayız tam gaz
Eşimin bıçaklara ilgisi var canım40-45 tane vardı sanırım bir kısmını verdi ama 30 tane kadar var elinde şuan :97: hobi diyelim benim oje tutkum gibi
anladım canımherkesn farklı işte ilgisi..
Minik o konuya yorum yapmıştı canım
selam kızlar yeniyim daha buralarda. Sanırım bu kısım sohbet amaçlı, konu ayırt etmeksizin. eğer öyleyse herkese selamlar. iyi akşamlar :80:
iyi akşamlar cnm aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?