Tamam canım senin için de yerim:)Sen de kendine iyi bak.Görüşürüz.Yahu görmemiştim ne güzel niye yaptın simdi bana bunu
Midem gurulduyo zaten
Adracim benim icinde tadina bakiver artik
Kizlar size doyum olmaz ama uyumam lazim artik sabaha is var
Kendinize iyi bakin opuyorum siziugrarim ben yine
Börek konusuna yabancı kalmanı istemedimYahu görmemiştim ne güzel niye yaptın simdi bana bunu
Midem gurulduyo zaten
Adracim benim icinde tadina bakiver artik
Kizlar size doyum olmaz ama uyumam lazim artik sabaha is var
Kendinize iyi bakin opuyorum siziugrarim ben yine
Hi hi hi bendeİnşallah döner.Beni kapıdan atsalar bacadan girerim:))))))
Evet canım oluyoruz tabi.Gerçekten bulunmaz komşu.Ellerine sağlık canım çok sağolsunSizde ona yardımcı oluyorsunuzdur karşılıklı Böyle komşu bulunmaz
Neyse misafirler yediyse iyi olmuş eşin ve oğlun yese günlerce bitmezdiEvet canım oğlum eşim. Bide misafirim yedilerolsun afiyet olsun onlara
Maşaallah canımEvet canım oluyoruz tabi.Gerçekten bulunmaz komşu.
Nevoş kıyıları tırtıklarım işte:))))))Ama uzak bir yerden yürüyerek gelcem.Giderken metrobüse binerim.Elim kolum dolu ya:)Adra böreğin hepsini sen yiyeceksin gibi görünüyor
Yiyemedim aslında çileklerden yiyince doydum pek severim çileği ne güzel bir nimettir.. Ooİnce bir dilim yeseydin:)
Burada da var öyle komşuluklar.Ramazan yaklaşırken herkes birbirine yardım eder yufka açmak için.Düğünlerde yardım ederler yemek için.İnşallah kaybolmaz bu güzellikler.Maşaallah canımAnnemin komşularıda öyle özellikle misafir gelecekse birlikte sarma,mantı,içli köfte veya baklava yaparlar çabucak biter işleri
Evet götürmesi zor olurNevoş kıyıları tırtıklarım işte:))))))Ama uzak bir yerden yürüyerek gelcem.Giderken metrobüse binerim.Elim kolum dolu ya:)
Misafirim eksik olmuyor nevrestem sagolsunlar.. Bende değişik tarifler yapıyorum onların vesilesiyleNeyse misafirler yediyse iyi olmuş eşin ve oğlun yese günlerce bitmezdiSonra aklın kalırdı
Burada da var öyle komşuluklar.Ramazan yaklaşırken herkes birbirine yardım eder yufka açmak için.Düğünlerde yardım ederler yemek için.İnşallah kaybolmaz bu güzellikler.
Ben de çok severim çileği.Mis gibi de kokuyorsa süper yenir:)Yiyemedim aslında çileklerden yiyince doydum pek severim çileği ne güzel bir nimettir.. Oo
Bizde imece derler buna güzel bir gelenek.inşallah bitmezBurada da var öyle komşuluklar.Ramazan yaklaşırken herkes birbirine yardım eder yufka açmak için.Düğünlerde yardım ederler yemek için.İnşallah kaybolmaz bu güzellikler.
Maşaallah canım ne güzelMisafirim eksik olmuyor nevrestem sagolsunlar.. Bende değişik tarifler yapıyorum onların vesilesiyle
Ah ah mevsiminde çıktımı adracim bir kilo ver yıkar yerim o kadar yaniBen de çok severim çileği.Mis gibi de kokuyorsa süper yenir:)
Oooo dokturursun senn.. Hayırlı uzun ömürler diliyorum evlatlarınaMaşaallah canım ne güzel
Bende geçtiğimiz yıllar misafirim çok oluyordu uğraşıyordum.Bu yıl kızların okul kurs bir yere gidemiyorum ben gitmeyince kimseyide alamıyorum.Memleketimdede yaşamayınca pek kimse gelmiyor
Kızların doğum günü var ay sonu o zaman yaparım birşeyler
Sağol canım cümlemizin inşaallahOooo dokturursun senn.. Hayırlı uzun ömürler diliyorum evlatlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?