Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
İnşaallah canım ,bu yıl umarım çıkar tayinimiz çok istiyorumTabi hakkımızda hayırlısı
İnşallah çıkar.Aminnnnnnn.

Torpili olan geliyor.Komşumuzun damadı ve oğlu polis.İkisi de mahalleye geldi bu yıl torpilden.

İnşallah çıkar.Aminnnnnnn.

Torpili olan geliyor.Komşumuzun damadı ve oğlu polis.İkisi de mahalleye geldi bu yıl torpilden.
Evet canım torpil şartOda bizde yok
Hayırlısı deyip bekleyeceğizÖnce hiç olmuyordu şimdi büyük şehir olan yerlere memleketimizde olsa gidiyoruz..Ama burda 8 yılı doldurunca kesin gidiyoruz.Bizim 6 bitecek
Aileminde bana ihtiyacı var

İki yıl kalmış ama yine de uzun 8 yıl baya çokmuş.Evet canım biliyorum ailenin sana ihtiyacı varİnşallah bu yıl yüzünüz güler.Dua edicem size:)

Nevoş ben çıkıyorum canım.İyi geceler.

İki yıl kalmış ama yine de uzun 8 yıl baya çokmuş.Evet canım biliyorum ailenin sana ihtiyacı varİnşallah bu yıl yüzünüz güler.Dua edicem size:)
Çok sağol canım dua edersen sevinirim
Hayırlısı ama 2 daha beklemek zor olacak kızlar bu yıl orta okula başlayacak orda başlamalarını çok isterim

Çok sağol canım dua edersen sevinirim
Hayırlısı ama 2 daha beklemek zor olacak kızlar bu yıl orta okula başlayacak orda başlamalarını çok isterim
Ederim tabi:)İnşallah okul değişikliği olmadan orada başlarlar.Çünkü arkadaşlarından ayrılmak zor gelebilir.Gerçi şimdiki çocuklar hiç duygusal değil ama seninkiler öyle değildir eminim:)

Ederim tabi:)İnşallah okul değişikliği olmadan orada başlarlar.Çünkü arkadaşlarından ayrılmak zor gelebilir.Gerçi şimdiki çocuklar hiç duygusal değil ama seninkiler öyle değildir eminim:)
Sağol canım
Duygusal ve çok bağlılar Geçen yıl istedik bir yandan çıksa ne yaparız nasıl ayrılacaklar diyede düşündükAma şöyle bir avantajımız var iki kişilerÇok zorlanmazlar.Umarım çıkmazsa öylede olur

Erkek çocukları duygusuz:)Bizi de ortaokulda arkadaşlarımızdan ayırıp başka sınıfa vermişlerdi de nasıl ağlamıştık ki ben herşeye bağlanan bir tipim:)Geçen gün çoraplarımı ayıklıyorum.Aaa ben bunu atamam ki anısı var dedim:))Yanağıma götürüp de sevdim bir de:))))Anısı da çok giymem,sevmem ve sevdiğim bir pazardan almam:))Fazla duygusallık da iyi değil:)Seninkiler dediğin gibi iki kişi çabuk atlatırlar öyle birşey olsa:)

Kaçtım:)

O bende de var anılarıma çok düşkünüm yıllardır sakladığım ufak tefek eşyalarım varAlıştığım insanlardan kopmakta hep zor gelmiştir..Kızlarımda bana benziyorlarÇok yakın arkadaşları var ortaokulda burda kalırsak bile ayrılacaklar ona bile çok üzülüyorlar..Nasip canımHayatta bizi neler bekliyor bilemeyiz..
Tuttum seniİyi geceler

günaydın

pasta çok güzel görünüyor eline sağlık
Günaydın canım teşekkür ederim evet yaptım,, valla ne tarifler var yeterki yapsın insan misafirlerim vardı onlara ikram ettimm..çok güzel olmuş dediler.. bende küçük bir parça işyerime getirdim öğleye doğru yerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…