İnşallah çıkar.Aminnnnnnn.İnşaallah canım ,bu yıl umarım çıkar tayinimiz çok istiyorumTabi hakkımızda hayırlısı
Uyuyordur:)Ama Hanımefendi yok ortalarda
Evet canım torpil şartİnşallah çıkar.Aminnnnnnn.
Torpili olan geliyor.Komşumuzun damadı ve oğlu polis.İkisi de mahalleye geldi bu yıl torpilden.
İki yıl kalmış ama yine de uzunEvet canım torpil şartOda bizde yok
Hayırlısı deyip bekleyeceğizÖnce hiç olmuyordu şimdi büyük şehir olan yerlere memleketimizde olsa gidiyoruz.. Ama burda 8 yılı doldurunca kesin gidiyoruz.Bizim 6 bitecek
Aileminde bana ihtiyacı var
Çok sağol canım dua edersen sevinirimİki yıl kalmış ama yine de uzun8 yıl baya çokmuş.Evet canım biliyorum ailenin sana ihtiyacı var İnşallah bu yıl yüzünüz güler.Dua edicem size:)
Ederim tabi:)İnşallah okul değişikliği olmadan orada başlarlar.Çünkü arkadaşlarından ayrılmak zor gelebilir.Gerçi şimdiki çocuklar hiç duygusal değil ama seninkiler öyle değildir eminim:)Çok sağol canım dua edersen sevinirim
Hayırlısı ama 2 daha beklemek zor olacak kızlar bu yıl orta okula başlayacak orda başlamalarını çok isterim
Sağol canımEderim tabi:)İnşallah okul değişikliği olmadan orada başlarlar.Çünkü arkadaşlarından ayrılmak zor gelebilir.Gerçi şimdiki çocuklar hiç duygusal değil ama seninkiler öyle değildir eminim:)
Erkek çocukları duygusuz:)Bizi de ortaokulda arkadaşlarımızdan ayırıp başka sınıfa vermişlerdi de nasıl ağlamıştık ki ben herşeye bağlanan bir tipim:)Geçen gün çoraplarımı ayıklıyorum.Aaa ben bunu atamam ki anısı var dedim:))Yanağıma götürüp de sevdim bir de:))))Anısı da çok giymem,sevmem ve sevdiğim bir pazardan almam:))Fazla duygusallık da iyi değil:)Seninkiler dediğin gibi iki kişi çabuk atlatırlar öyle birşey olsa:)Sağol canım
Duygusal ve çok bağlılarGeçen yıl istedik bir yandan çıksa ne yaparız nasıl ayrılacaklar diyede düşündük Ama şöyle bir avantajımız var iki kişiler Çok zorlanmazlar. Umarım çıkmazsa öylede olur
O bende de var anılarıma çok düşkünüm yıllardır sakladığım ufak tefek eşyalarım varErkek çocukları duygusuz:)Bizi de ortaokulda arkadaşlarımızdan ayırıp başka sınıfa vermişlerdi de nasıl ağlamıştık ki ben herşeye bağlanan bir tipim:)Geçen
gün çoraplarımı ayıklıyorum.Aaa ben bunu atamam ki anısı var dedim:))Yanağıma götürüp de sevdim bir de:))))Anısı da çok giymem,sevmem ve sevdiğim bir pazardan almam:))Fazla duygusallık da iyi değil:)Seninkiler dediğin gibi iki kişi çabuk atlatırlar öyle birşey olsa:)
Kaçtım:)
günaydınGünaydınlarr
Günaydın canımgünaydın
pasta çok güzel görünüyor eline sağlık
Günaydın canımteşekkür ederim evet yaptım,, valla ne tarifler var yeterki yapsın insan misafirlerim vardı onlara ikram ettimm..çok güzel olmuş dediler.. bende küçük bir parça işyerime getirdim öğleye doğru yerim ..
ooo pinki minkiBen geldim
Ne ediyon şekerlik
afiyet olsun canım aynısı gibi olmyş
ooo pinki minki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?