- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
hımmm buda iyiymiş neyse var daha hakkımız sende değiştir ..yakışmış ama kakaokokulu bacı olsaymış daha iyi olurmuş
5 kezmianam bede mi değiştirsem ne
yok tatlım harf kayması değil özgürlüğün seslenişi diye ondan şeytmiştim
O da var tabiyakışmış ama kakaokokulu bacı olsaymış daha iyi olurmuş
5 kezmianam bede mi değiştirsem ne
yok tatlım harf kayması değil özgürlüğün seslenişi diye ondan şeytmiştim
hımmm buda iyiymiş neyse var daha hakkımız sende değiştir ..
bakma ben sana diyorum ben oğlumun boyama kitaplarını boyuyorum ..oğlum dur anne şurayı ben yapıcam deyip dalaşıyor benimlee.bilmem düşün biraz
esrarengiz bahçeyi merak ediyorum heyecanlıyımzaten ben boyama yapmayı çok severim küçüklükten beri itinayla boyarım
Biz karı koca çok seviyoruz uykuyu gerçi belki veledimiz de severHa ha ha yok kız kaçmasın...her çocuk benim velet gibi değildir banimki babasına çekmiş. uykuyu genetik olarak sevmiyorlarr.. ikiside ayakta bazen kovuyorum onları evdende rahat ediyorumm..
Bayan trip
O da var tabiNaptın canım nasılsın?
hahah dimi eğlenceli bişey bende küçük kuzenime kızardım bu nasıl boyamak güzelce boyasana ver bakıyım ben yapıyım diyebakma ben sana diyorum ben oğlumun boyama kitaplarını boyuyorum ..oğlum dur anne şurayı ben yapıcam deyip dalaşıyor benimlee.
vayy çok hoşmuş (kakao kokulum)bak bunu çok sevdimm. ayy çok romantik.bacı azıcık itici oldu ama kakaokokulukadın yada anne
bunu ben bir kitapta okumuştum eşi öperken kakaokukulum diyordu.o aklıma geldi ondan dedim canım
Aynenn bazen oğlumla yarış yapıyoruz kim daha iyi boyuyacak diyee..hahah dimi eğlenceli bişey bende küçük kuzenime kızardım bu nasıl boyamak güzelce boyasana ver bakıyım ben yapıyım diye
bayan pinki minkiBiz karı koca çok seviyoruz uykuyu gerçi belki veledimiz de sever
Bayan trip
Nasıl istersen öyle söyle canım ya :)iyiyim ne yapayım pinkim herkes pinko diyor ay ne desem bilemedim ama pinkim daha yakın geliyor bana
ne olsun uğraşıyorum her zamanki gibi rutin şeyler sıkıcı bide havalar soğuk
sen bugün erkencisin hayırdır bu saatlerde pek gelmezdin
sen nasılsın iyimisin
hahaha onlara da yazıkAynenn bazen oğlumla yarış yapıyoruz kim daha iyi boyuyacak diyee..
bayan pinki minki
Ay inşallah canım genelde çocuklar sever uykuyu da benim velet uyumamak için baya efor sarfediyor.. ne sanıyorsa uykuyu.. alıştım artık..Biz karı koca çok seviyoruz uykuyu gerçi belki veledimiz de sever
Bayan trip
şu an yoğun değil imza işlerimi bitirdim takılıyorumNasıl işler yoğun mu?
Nasıl istersen öyle söyle canım ya :)
Banlıydım diye akşam 8.30 da bi uyudum sabah 6.30 da kalktım ondan erkenciyim, normalde sabaha karşı uyuyorum, öğlen uyanıyorum
İyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok.
Okula başlayınca başlar uyuma isteği :))Ay inşallah canım genelde çocuklar sever uykuyu da benim velet uyumamak için baya efor sarfediyor.. ne sanıyorsa uykuyu.. alıştım artık..
Ohh.. Hadi yine iyisin.şu an yoğun değil imza işlerimi bitirdim takılıyorum
Sağol canım benim hep beraber iyi olalımaman iyi ol fısıtıgım
yaa aslında erken uyuyup erken kalkmak ayrı bir güzel ama insan akşam oturmak istiyor..takılmak çay içmek ay hele yaz gelsin balkondan çıkmam ben bide sahilde yürümeyi .. of yaa gelsin bu yaz artıkk..Nasıl istersen öyle söyle canım ya :)
Banlıydım diye akşam 8.30 da bi uyudum sabah 6.30 da kalktım ondan erkenciyim, normalde sabaha karşı uyuyorum, öğlen uyanıyorum
İyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok.
aynen sebastiaaan kahvemi getirOkula başlayınca başlar uyuma isteği :))
Ohh.. Hadi yine iyisin.
Sağol canım benim hep beraber iyi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?