Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Hadi sende Betül var benim derdim neydi de uykusuz kalıyordum bilmiyorum
Nispet yapar gibi olmasın dün akşam 8.30 da bi uyudum 6.30 da uyandım İyi geldi belki düzene sokarım uykumu. Darısı sana
Ahh o uyku banada bir uğrasaa..ohh sefan olsunn..

Oldu oldu yenilendim geldim işte Sen neden uyumuyorsun ki?
Uyumuyor değil canım ben kafamı nereye koysam anında cozz. da benim bir oğluşum varya işte o uyumuyor.. ah pinkocan 5 yıldır sabah uykusunu unuttum.. akşam ne kadar geç yatarsa yatsın sabah 6 da ayakta. hadi anne sabah oldu kalk artık yaaa.. canımcım uykularını doya doya al anne olunca kafayı tırlatmaya az kalıyorr..

Ayy kıyamam ya :) Anlatın anlatın çocuk isteğim kaçıyor zaten az birşey var

değiştirdim beybiyakışırr. banaa..

yakışmış ama kakaokokulu bacı olsaymış daha iyi olurmuş

hahah evet 5 kez nick değişme hakkını duyunca biz

5 kezmianam bede mi değiştirsem ne

Çok şükür kavuştum canım ya
Sesli harfin biri arada kaynamış ondan mı ki

yok tatlım harf kayması değil özgürlüğün seslenişi diye ondan şeytmiştim

kız kakaooo dün gittim kırtasiyeye bir sürü boya ,sticker falan aldım , adam beni ana okul öğretmeni sanmıştır kesin kuru boya kalemi, keçeli kalem , pastel boya falan aldım bakalım nasıl olacak

Ayy kıyamam ya :) Anlatın anlatın çocuk isteğim kaçıyor zaten az birşey var
Ha ha ha yok kız kaçmasın...her çocuk benim velet gibi değildir banimki babasına çekmiş. uykuyu genetik olarak sevmiyorlarr.. ikiside ayakta bazen kovuyorum onları evdende rahat ediyorumm..

kız kakaooo dün gittim kırtasiyeye bir sürü boya ,sticker falan aldım , adam beni ana okul öğretmeni sanmıştır kesin kuru boya kalemi, keçeli kalem , pastel boya falan aldım bakalım nasıl olacak
napcan kız boyama kitaplarını çocukluğunmu aklına geldii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…