- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Günaydınn yavruu.
Hee onları takipteydimYok anacımm bıkılırmı senden,,dün yaptık burda dedikodunu gözler aradı senii.
Gnaydıngünaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr
Ahh o uyku banada bir uğrasaa..ohh sefan olsunn..Hadi sende Betül var benim derdim neydi de uykusuz kalıyordum bilmiyorum
Nispet yapar gibi olmasın dün akşam 8.30 da bi uyudum 6.30 da uyandımİyi geldi belki düzene sokarım uykumu. Darısı sana
Oldu oldu yenilendim geldim işteAhh o uyku banada bir uğrasaa..ohh sefan olsunn..
Hee onları takipteydim
tolin arkamdan ne işler çevirecek diye sürekli buralardaydım
Gnaydın
değiştirdim beybiaaaaaaa
canımcık nikin değişmiş
güzel olmuş kakao ooo
günaydınnnnnn
Çok şükür kavuştum canım yagünaydın özgürlüğüne kavuşmuşun pinkcim
bu günaydın bir değişik geldi
hahah evetgünaydın aaaa senindemi değişti nikin
baya değişiklik var bir kaç gündür uğramıyordum.
Uyumuyor değil canım ben kafamı nereye koysam anında cozz. da benim bir oğluşum varya işte o uyumuyor.. ah pinkocan 5 yıldır sabah uykusunu unuttum.. akşam ne kadar geç yatarsa yatsın sabah 6 da ayakta. hadi anne sabah oldu kalk artık yaaa.. canımcım uykularını doya doya al anne olunca kafayı tırlatmaya az kalıyorr..Oldu oldu yenilendim geldim işteSen neden uyumuyorsun ki?
Ayy kıyamam ya :) Anlatın anlatın çocuk isteğim kaçıyor zaten az birşey varUyumuyor değil canım ben kafamı nereye koysam anında cozz. da benim bir oğluşum varya işte o uyumuyor.. ah pinkocan 5 yıldır sabah uykusunu unuttum.. akşam ne kadar geç yatarsa yatsın sabah 6 da ayakta. hadi anne sabah oldu kalk artık yaaa.. canımcım uykularını doya doya al anne olunca kafayı tırlatmaya az kalıyorr..
değiştirdim beybiyakışırr. banaa..
hahah evet5 kez nick değişme hakkını duyunca biz
Çok şükür kavuştum canım ya
Sesli harfin biri arada kaynamış ondan mı ki
kız kakaooo dün gittim kırtasiyeye bir sürü boya ,sticker falan aldım , adam beni ana okul öğretmeni sanmıştır kesinUyumuyor değil canım ben kafamı nereye koysam anında cozz. da benim bir oğluşum varya işte o uyumuyor.. ah pinkocan 5 yıldır sabah uykusunu unuttum.. akşam ne kadar geç yatarsa yatsın sabah 6 da ayakta. hadi anne sabah oldu kalk artık yaaa.. canımcım uykularını doya doya al anne olunca kafayı tırlatmaya az kalıyorr..
evet değiştir tabiyakışmış ama kakaokokulu bacı olsaymış daha iyi olurmuş
5 kezmianam bede mi değiştirsem ne
yok tatlım harf kayması değil özgürlüğün seslenişi diye ondan şeytmiştim
Ha ha ha yok kız kaçmasın...her çocuk benim velet gibi değildir banimki babasına çekmiş. uykuyu genetik olarak sevmiyorlarr.. ikiside ayakta bazen kovuyorum onları evdende rahat ediyorumm..Ayy kıyamam ya :) Anlatın anlatın çocuk isteğim kaçıyor zaten az birşey var
napcan kız boyama kitaplarını çocukluğunmu aklına geldii..kız kakaooo dün gittim kırtasiyeye bir sürü boya ,sticker falan aldım , adam beni ana okul öğretmeni sanmıştır kesinkuru boya kalemi, keçeli kalem , pastel boya falan aldım bakalım nasıl olacak
bilmem düşün birazne yapsam acaba
esrarengiz bahçeyi merak ediyorum heyecanlıyımnapcan kız boyama kitaplarını çocukluğunmu aklına geldii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?