Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
evine gelcem yeni gelin evi görmek istiyorum sen nasıl müsaitsen cnaım bana farketmez

Kosusturmaca canim nasil olsun bu sabah bayanin biri aradi cok guzel yikamissiniz halilari aldiniz para anannizin ak sutu gibi helal olsun diyince keyfim ole yerine geldiki valla ama is yerine yemek yap eve yemek yap tel bak kasa tut utudur canim cikiyor ama kafam dagiliyor ama sizi de ozluyorum

oy anam oyyy ellerine sağlıkkk. pek bir lezzetli olmuşa benziyorr.

Evet canim dun geldim.

Allah sizi netmeye siz buluşuyorsunuz demek atlayın banada gelin birgünn. beyaaa.valla pastalar yaparım sizeee..
Oo orası çok uzak ya :)) Sen buraya gel bizde yaparsın pasta böreği
Yani öyle karalar bağlamadım 1 gün olunca pek anlamadım, fırsat bu fırsat dinleneyim dedim

evine gelcem yeni gelin evi görmek istiyorum sen nasıl müsaitsen cnaım bana farketmez
Hafta içi buluşma olunca bize gelin diye ısrar ediyorum millete ama hafta sonu eşim evde de çalıştığı için yerinden edemiyorum

biliyorum okudum topiğinde takipteyim seni beybi hayırlı olsunn..işin. en iyisini yapmışsınn..
Aynen canim valla evde bosuna oturmusum onca zaman zaten kendi isimiz gecen cok komik bisi oldu oldum gulmekten ya fasoncu bizim bir abimiz var dedi bana kendi maasini aliyomusun dedi bende yok dedim ee ozaman sen bedavaya calisiyon dedi onada yok dedim ee nasil oluyo bu is dedi abi dukkan bizim kasayida ben tutuyom aksammpara benim banka hesabima geciyo ee ben kendime maas alirsam kocamada vermek zorunda kalicam en iyisi bole dedim adam diyo kadin milletinden korkulur

Ne güzel insanın yaptığı iş beğenilince mutlu olur tabi :))

Kiz bunlar nee canim cok cekti ellerine saglik

heee h.içi de ben çalılıyore napalıma rtık farketmez

Allah seni netmeye güldürdün beniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…