- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
evine gelcem yeni gelin evi görmek istiyorumBen mi sürüdüm kiHiç gelmezdim sabahları İyiyim canım sen nasılsın
Eve mi gelcen dışarda mı buluşalım, ona göre adamı evden yolluycamGitmem derse dışar da buluşuruz artık.
Günaydın canım. "Günaydın"ı kopyaladım
nasılsın neler yapıyon şeflik nasıl gidiyorr.
Kosusturmaca canim nasil olsun bu sabah bayanin biri aradi cok guzel yikamissiniz halilari aldiniz para anannizin ak sutu gibi helal olsun diyince keyfim ole yerine geldiki valla ama is yerine yemek yap eve yemek yap tel bak kasa tut utudur canim cikiyor ama kafam dagiliyor ama sizi de ozluyorumBen mi sürüdüm kiHiç gelmezdim sabahları İyiyim canım sen nasılsın
Eve mi gelcen dışarda mı buluşalım, ona göre adamı evden yolluycamGitmem derse dışar da buluşuruz artık.
Günaydın canım. "Günaydın"ı kopyaladım
oy anam oyyy ellerine sağlıkkk. pek bir lezzetli olmuşa benziyorr.Hosgeldın pınk nasıl bır duyguydu dıycem ama kendını uykuya vermısın
Ha ha hıc oyle gelmemıstı aklıma
Benım kızların bas harflerı boyle cıktı ortaya
Dondunmu cnm evıne
Oldu cnm oldu sagolasın tadınıda begendık mısafırlerım de vardı yemekten sonra gelırız dedıler ama yemege yetıstıler
Eki Görüntüle 1459645
Sunum yaparken cekemedım
Buda ıkı dılım kalmıs kekımınden ortaya cıkan tatlımızturk kahvesının yanında guzel gıttı
Eki Görüntüle 1459646
Hosgeldın pınk nasıl bır duyguydu dıycem ama kendını uykuya vermısın
Dondunmu cnm evıne
Oldu cnm oldu sagolasın tadınıda begendık mısafırlerım de vardı yemekten sonra gelırız dedıler ama yemege yetıstıler
Eki Görüntüle 1459645
Sunum yaparken cekemedım
Buda ıkı dılım kalmıs kekımınden ortaya cıkan tatlımızturk kahvesının yanında guzel gıttı
Eki Görüntüle 1459646
evet aynen öyle evim evim güzel evimm.. evet yaa havamız batsın ayoll..Turkiyedeydim.cok sukur dun evime geldim.insanin evi gibi yok valla. Seflik guzel gidiyorcok havali ayin sefi yaziyor ya orda
Oo orası çok uzak ya :)) Sen buraya gel bizde yaparsın pasta böreğiAllah sizi netmeye siz buluşuyorsunuz demek atlayın banada gelin birgünn. beyaaa.valla pastalar yaparım sizeee..
Yani öyle karalar bağlamadım 1 gün olunca pek anlamadım, fırsat bu fırsat dinleneyim dedimHosgeldın pınk nasıl bır duyguydu dıycem ama kendını uykuya vermısın
Eki Görüntüle 1459645
Sunum yaparken cekemedım
Eki Görüntüle 1459646
Hafta içi buluşma olunca bize gelin diye ısrar ediyorum millete ama hafta sonu eşim evde de çalıştığı için yerinden edemiyorumevine gelcem yeni gelin evi görmek istiyorumsen nasıl müsaitsen cnaım bana farketmez
Aynen canim valla evde bosuna oturmusum onca zaman zaten kendi isimiz gecen cok komik bisi oldu oldum gulmekten ya fasoncu bizim bir abimiz var dedi bana kendi maasini aliyomusun dedi bende yok dedim ee ozaman sen bedavaya calisiyon dedi onada yok dedim ee nasil oluyo bu is dedi abi dukkan bizim kasayida ben tutuyom aksammpara benim banka hesabima geciyo ee ben kendime maas alirsam kocamada vermek zorunda kalicam en iyisi bole dedim adam diyo kadin milletinden korkulurbiliyorum okudum topiğinde takipteyim seni beybi hayırlı olsunn..işin. en iyisini yapmışsınn..
Ne güzel insanın yaptığı iş beğenilince mutlu olur tabi :))Kosusturmaca canim nasil olsun bu sabah bayanin biri aradi cok guzel yikamissiniz halilari aldiniz para anannizin ak sutu gibi helal olsun diyince keyfim ole yerine geldiki valla ama is yerine yemek yap eve yemek yap tel bak kasa tut utudur canim cikiyor ama kafam dagiliyor ama sizi de ozluyorum
Kiz bunlar nee canim cok cekti ellerine saglikHosgeldın pınk nasıl bır duyguydu dıycem ama kendını uykuya vermısın
Dondunmu cnm evıne
Eki Görüntüle 1459645
Sunum yaparken cekemedım
Eki Görüntüle 1459646
evet aynen öyle evim evim güzel evimm.. evet yaa havamız batsın ayoll..
heee h.içi de ben çalılıyoreOo orası çok uzak ya :)) Sen buraya gel bizde yaparsın pasta böreği
Yani öyle karalar bağlamadım 1 gün olunca pek anlamadım, fırsat bu fırsat dinleneyim dedim
Hafta içi buluşma olunca bize gelin diye ısrar ediyorum millete ama hafta sonu eşim evde de çalıştığı için yerinden edemiyorum
Tebrikler yeni sefimiz siz olmusunuz yeni gorsum Allah bizede nasip etsinEvet canim dun geldim.
kııız geldi kitabımmm şimdi kargoevet aynen öyle evim evim güzel evimm.. evet yaa havamız batsın ayoll..
Tebrikler yeni sefimiz siz olmusunuz yeni gorsum Allah bizede nasip etsin
Suanda malesef canim yarismalara katilabilecegimi zannetmiyorum ama katilinca ins nasip eder canimcok tesekkur ederimm canim.nasip olur insallah sanada aminn
ohh sana eğlence çıkmış hadi bakalımm..kııız geldi kitabımmm şimdi kargo
Allah seni netmeye güldürdün beniii..Aynen canim valla evde bosuna oturmusum onca zaman zaten kendi isimiz gecen cok komik bisi oldu oldum gulmekten ya fasoncu bizim bir abimiz var dedi bana kendi maasini aliyomusun dedi bende yok dedim ee ozaman sen bedavaya calisiyon dedi onada yok dedim ee nasil oluyo bu is dedi abi dukkan bizim kasayida ben tutuyom aksammpara benim banka hesabima geciyo ee ben kendime maas alirsam kocamada vermek zorunda kalicam en iyisi bole dedim adam diyo kadin milletinden korkulur
bide buna bak beybi dün yaptımm ..Kiz bunlar nee canim cok cekti ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?