AminAllah hayra çıkarsın diyelim o zaman :))
Yazılılar nasıl gidiyor?
yazsan ne olur fosur fosur uyumuş bu kısçee..Tanıyoruz tabiki
ÖzledikAkşam kaç defa yazdım Hatta rüyamda seni gördüm o derece
Evet kaç defa yazdım sesi çıkmadı sonra merak etmeye başladımyazsan ne olur fosur fosur uyumuş bu kısçee..
İnşallah :) Sende de bilgiler taze kalıyor bu vesileyleAmin
Pazartesi olan yazılı iyi geçmişBugün Matematik vardı Daha gelmediler umarım iyi geçmiştir
sen pinkonun banı bitti dediğinde ben hah bitse ne olur uyuyordur o şimdi diye dedim içimdenn..nitekim adrada dillendirmişş..uyusun ,,uyusunn..anne olunca sorucam ben ona.. (aman duymasın tırsıyor zati anne olmaya)çok konu açar burda bebeğim uyumuyor.ne yapmam lazım,,yok uykusuzum sinirler tepemde ne yapmam lazımm..Evet kaç defa yazdım sesi çıkmadı sonra merak etmeye başladımAdra uyumuştur deyince doğrudur diye düşündüm..Etkilenmişim demek rüyama girdi
Bak onda haklısın pinkocan annelerde sil baştan okuyor. yeminlen öğrenci gibil oluyorsunn.. ben daha başlamadım ama yiğenlerimden biliyorumm..İnşallah :) Sende de bilgiler taze kalıyor bu vesileyle
Evet öyle oluyor.İnşallah :) Sende de bilgiler taze kalıyor bu vesileyle
Bebeğ olsun rahat rahat oturmayı uyumayı görecek diyorsunsen pinkonun banı bitti dediğinde ben hah bitse ne olur uyuyordur o şimdi diye dedim içimdenn..nitekim adrada dillendirmişş..uyusun ,,uyusunn..anne olunca sorucam ben ona.. (aman duymasın tırsıyor zati anne olmaya)çok konu açar burda bebeğim uyumuyor.ne yapmam lazım,,yok uykusuzum sinirler tepemde ne yapmam lazımm..
Bak onda haklısın pinkocan annelerde sil baştan okuyor. yeminlen öğrenci gibil oluyorsunn.. ben daha başlamadım ama yiğenlerimden biliyorumm..
Ben zorlancam sanırım ya, daha şimdiden herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum, hele matematikten nefret ederim neyseki eşimin ki iyi de o yardımcı olurEvet öyle oluyor.
1. sınıftan beri bayağı şeyler hatırladım hatta pekiştirdimBak onda haklısın pinkocan annelerde sil baştan okuyor. yeminlen öğrenci gibil oluyorsunn.. ben daha başlamadım ama yiğenlerimden biliyorumm..
Eşim hiç anlamıyor tüm derslerine ben yardımcı oluyorumBen zorlancam sanırım ya, daha şimdiden herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum, hele matematikten nefret ederim neyseki eşimin ki iyi de o yardımcı olur
Ay inşallahh benim velet uykuya düşkün değil ya tüm çocukları öyle sanıyorum..Bebeğ olsun rahat rahat oturmayı uyumayı görecek diyorsun
Bebeği çok uykucu olsun annesini hiç üzmesin
Bende sözelciyim sözel herşeyde yardım ederimde işin içine rakamlar girdiğinde ben kaçarımEşim hiç anlamıyor tüm derslerine ben yardımcı oluyorumMatematik ve türkçe en sevdiğim Sözelci olduğum için Feni sevmiyorum Ama mecburen anlamadığım yerde araştırıp öğrenip anlatıyorum
unutmasanda farketmiyorki senin bildiğin mmatematikle alakası yok ödevlerin.sil baştan okuyorsun yaa çocuğunlaBen zorlancam sanırım ya, daha şimdiden herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum, hele matematikten nefret ederim neyseki eşimin ki iyi de o yardımcı olur
Bak bak dileklere baksen pinkonun banı bitti dediğinde ben hah bitse ne olur uyuyordur o şimdi diye dedim içimdenn..nitekim adrada dillendirmişş..uyusun ,,uyusunn..anne olunca sorucam ben ona.. (aman duymasın tırsıyor zati anne olmaya)çok konu açar burda bebeğim uyumuyor.ne yapmam lazım,,yok uykusuzum sinirler tepemde ne yapmam lazımm..
AminnnBebeğ olsun rahat rahat oturmayı uyumayı görecek diyorsun
Bebeği çok uykucu olsun annesini hiç üzmesin
Benim kızlarda 2 yaşına kadar beni hiç uyutmadılarAy inşallahh benim velet uykuya düşkün değil ya tüm çocukları öyle sanıyorum..
Evet ya 1 sınıfn derslerine baktım da geometri vardıunutmasanda farketmiyorki senin bildiğin mmatematikle alakası yok ödevlerin.sil baştan okuyorsun yaa çocuğunla
Ben sözelciyim ama Metematiğim varBende sözelciyim sözel herşeyde yardım ederimde işin içine rakamlar girdiğinde ben kaçarım
Birine bir şey öğretmek zor ya, öğretmenlerin işi zor. Gerçi onlar bile isteye yapıyo o mesleği de ben yapamazdım
Ayyy oyna ye bitir onu ne güzel oluyor lar varya.. koklaya koklaya bitiremiyorsunn..hadi doğur kız bidene.Bak bak dileklere bakÇok oynarım onla, çok yorarım uyur sürekli
Aminnn
Vay be.. Yok yok sendeBen sözelciyim ama Metematiğim varSınavlarda en az 10-12 Matematik yapardım
Aslında tam bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?