Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Evet kaç defa yazdım sesi çıkmadı sonra merak etmeye başladımAdra uyumuştur deyince doğrudur diye düşündüm..Etkilenmişim demek rüyama girdi
sen pinkonun banı bitti dediğinde ben hah bitse ne olur uyuyordur o şimdi diye dedim içimdenn..nitekim adrada dillendirmişş..uyusun ,,uyusunn..anne olunca sorucam ben ona.. (aman duymasın tırsıyor zati anne olmaya)çok konu açar burda bebeğim uyumuyor.ne yapmam lazım,,yok uykusuzum sinirler tepemde ne yapmam lazımm..

Bebeğ olsun rahat rahat oturmayı uyumayı görecek diyorsun
Bebeği çok uykucu olsun annesini hiç üzmesin

Ben zorlancam sanırım ya, daha şimdiden herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum, hele matematikten nefret ederim neyseki eşimin ki iyi de o yardımcı olur
Eşim hiç anlamıyor tüm derslerine ben yardımcı oluyorumMatematik ve türkçe en sevdiğimSözelci olduğum için Feni sevmiyorum Ama mecburen anlamadığım yerde araştırıp öğrenip anlatıyorum

Eşim hiç anlamıyor tüm derslerine ben yardımcı oluyorumMatematik ve türkçe en sevdiğimSözelci olduğum için Feni sevmiyorum Ama mecburen anlamadığım yerde araştırıp öğrenip anlatıyorum
Bende sözelciyim sözel herşeyde yardım ederimde işin içine rakamlar girdiğinde ben kaçarım
Birine bir şey öğretmek zor ya, öğretmenlerin işi zor. Gerçi onlar bile isteye yapıyo o mesleği de ben yapamazdım

Ben zorlancam sanırım ya, daha şimdiden herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum, hele matematikten nefret ederim neyseki eşimin ki iyi de o yardımcı olur
unutmasanda farketmiyorki senin bildiğin mmatematikle alakası yok ödevlerin.sil baştan okuyorsun yaa çocuğunla

Bak bak dileklere bak Çok oynarım onla, çok yorarım uyur sürekli

Bebeğ olsun rahat rahat oturmayı uyumayı görecek diyorsun
Bebeği çok uykucu olsun annesini hiç üzmesin
Aminnn

Ay inşallahh benim velet uykuya düşkün değil ya tüm çocukları öyle sanıyorum..
Benim kızlarda 2 yaşına kadar beni hiç uyutmadılar24 saat uyumadığım günleri bilirim
Ama oğlum o konuda beni hiç yormadı akşam uyur sabah 10 civarı uyanırdı

Ben sözelciyim ama Metematiğim varSınavlarda en az 10-12 Matematik yapardım
Aslında tam bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…