- 21 Eylül 2014

- 7.975

- 11.873

- 218

Selam neler yapacaksın bellimi menün![]()
aklımda iki tane vardı birini eledim ve belli oldu umarım beğenilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam neler yapacaksın bellimi menün![]()
Ben bu cumartesi nasipse giriyorum mutfağaa.![]()
Şışt..neler yapıcan kızzsona kalmıyacam nevrestecim...bu kez evde malzeme var sanıyordum yokmuş yoksa ilk olmak istedim![]()
Sanada yavruu.kolay gelsinn..tamam canım şimdiden kolay gelsin
Şışt..neler yapıcan kızzsenin mutfaktan harikalar çıkar beybi..
![]()
aklımda iki tane vardı birini eledim ve belli oldu umarım beğenilir.
Hepimiz öyleyiz beyaa..maksat eğlenmek herkezin yaptığı güzel, yarışmak bahane yemek yapmak şahane.çok iddali deilim gerçekten çok güzel emek harcayıp yemek yapan arladaşlar var ebnde kendi çapımda bir şeyler yapıyorum.
bakıcaz artık ne olucak![]()
Nasılsın canım pek göremedim seni buralarda. sıhhatin nasıllBeğenilir elbette merakla bekliyor olacağız şimdiden..
Nasılsın canım pek göremedim seni buralarda. sıhhatin nasıll
Şükür mevlaya sen olmayınca yokluğun farkediliyor beybi.biraz daha görmeseydim...topik topik arayacaktım seni..İyiyim sağol sen nasılsın,bu aralar nette sorun oluyor birden gidiyor uzun zaman gelmiyor ondan yoktum yani..
Yoksa aklım burada kalıyor hep.
Şükür mevlaya sen olmayınca yokluğun farkediliyor beybi.biraz daha görmeseydim...topik topik arayacaktım seni..![]()
Sağol canım,burada yoksam ya bdv yada siyasette oluyorum genelde..![]()
	Seninki daha iyyiymis bizde esimle saftirik gibi her yaz istanbula geliriz gerci burdan gelince orasi bize serin geliyorOooooo köy başka canım yaz ayı geldimi bende trabzonun of dağlarına kaçıyorum tatili orda geçiriyorum harika oluyorr..
nasilsin nevosGünaydın
Günaydın
Günaydın![]()
Yavaş yap :))napsam ki konyamın etliekmeğini mi bursanın pideli köftesinimi halfetinin içli köftesinimi adananın lahmacununu mu napıym ha napıym Allahım çok uluslu olmak ne zor![]()
Hanım ablaNe tatlı bu böyle sağol![]()