- 14 Aralık 2012

- 21.403

- 32.065

- 598

- 38

Yavaş yap :))
Yapta yeme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yap :))
Yapta yeme![]()
Zaten bildirimde gelmiyor kaç gündür, nedeni burdaymış
Yok kız sayfayı unuttum :)))) 83 e duştumZaten bildirimde gelmiyor kaç gündür, nedeni burdaymış![]()
Nasıl sayfayı unuttun, sayfayı unuttum ne demekYok kız sayfayı unuttum :)))) 83 e duştum![]()
Gel gelllll daha yeni başladıkkategoriye geeeeeeeeeeeeeeeeeel geç mi kaldım loo![]()
Yap artık birşeyler bekliyoruznapsam ki konyamın etliekmeğini mi bursanın pideli köftesinimi halfetinin içli köftesinimi adananın lahmacununu mu napıym ha napıym Allahım çok uluslu olmak ne zor![]()
İyiyim canım sen nasılsınSeninki daha iyyiymis bizde esimle saftirik gibi her yaz istanbula geliriz gerci burdan gelince orasi bize serin geliyor
nasilsin nevos![]()
Bende kaçcam ama yarın gelemNasıl sayfayı unuttun, sayfayı unuttum ne demek
Ne güzel hızla veriyorsun
Ben yemek yapmaya kaçıyorum, döndüğümde orda görcem seni![]()
Artık derken abuuuuuv:)))) tamam haftasonu yapacağım inşallahGel gelllll daha yeni başladık
Yap artık birşeyler bekliyoruz![]()
Demişsin ya içli köfte mi,lahmacun mu,pide mi yapsamA
Artık derken abuuuuuv:)))) tamam haftasonu yapacağım inşallah![]()
Tarifini gönderirim canim.ben manisa yöresinden bir tarifle katilicam
Yavruuu. Sendemi katilican kız seviyorum seni.A
Artık derken abuuuuuv:)))) tamam haftasonu yapacağım inşallah![]()
Çıktım depresyondan offlum hafta sonu nasipse yapam diyorum bir şeyler duşunmem lazımYavruuu. Sendemi katilican kız seviyorum seni.![]()
Pinkom tarifini buldun muYap tabi :))
Katılcan mı gerçekten![]()
Benide seviyor musunYavruuu. Sendemi katilican kız seviyorum seni.![]()
Ne yapacaksın acabaTarifini gönderirim canim.ben manisa yöresinden bir tarifle katilicam![]()
ay kendimem i sana mı oy versen bilemedim