Karar vermedim, fincan kekten eminim sadece
Birde eşim kısırı çok seviyo diye kısır yaparım. Katmer poğaça da güzel olmuştu onu da yapsam ne kaldı ki ya :)
Canım sen ilk katıldın ve bayağı oldu artık heyecan yaptın oylamaya geçmek istiyorsun
Ama az kaldı biraz daha sabret
Cumartesi gelecek bir tarif daha var bildiğimTabi bir aksilik olmazsa
Belki 15'i tamamlarız
Canım sen ilk katıldın ve bayağı oldu artık heyecan yaptın oylamaya geçmek istiyorsun
Ama az kaldı biraz daha sabret
Cumartesi gelecek bir tarif daha var bildiğimTabi bir aksilik olmazsa
Belki 15'i tamamlarız
Birde eşim kısırı çok seviyo diye kısır yaparım. Katmer poğaça da güzel olmuştu onu da yapsam ne kaldı ki ya :)
Oledir sagolsun her isimi yapar gelir cocuga bakar ben kendi islerimi yaparim hele zaten bugun gelen kp annesi maşallah kadin kv yaptiklari yetmiyormus gibi banada kvlik yapmaya çalışıyor ben yuz vermiyorum karistirtmiyorum bi de kvdem arkamda durdugundan pek yapamasada kp aracılığıyla yapmaya calisiyor dunde kp aramis yarin meryeme gelcez demis benimkide hic bana sormadan iyi demis ama kv de aksam burnundan getirmis sen gelinine sormadan nasil kabul edersin diye o yuzden de bana sen sunu yap demedi o gelene kadar evi supurup sildim baskada bisi yapmadim
Evet Yeni şefimiz de hiç başımızda durmuyor yok ortalarda:))
Aynen devam canım Oğlum okuldan geldi yemeğini hazırladım onu bekliyorum yemesini, sonra antramana yollucam:)
Sende ne var ne yok
Şef kemern hakkını vermiyor o kemer bende olacaktı ki
Şaka şaka bir şey yapmazdım, oylarımı etkilemesin
Bende işte uyandım boş boş duruyorum, yarın misafirim var, kalkıp evi temizliycem, hazırlık yapcam ama herşeyi akşama bırakıyorum
Ben yokken benimi cekistirdiniz bakiimm kizlar iki haftadir evimde degildim sali gunu geldim.evde de isler bitmiyor bilirsinizki. Sesim cikmasa da takip ediyorum merak etmeyin
Ben yokken benimi cekistirdiniz bakiimm kizlar iki haftadir evimde degildim sali gunu geldim.evde de isler bitmiyor bilirsinizki. Sesim cikmasa da takip ediyorum merak etmeyin
Şef kemern hakkını vermiyor o kemer bende olacaktı ki
Şaka şaka bir şey yapmazdım, oylarımı etkilemesin
Bende işte uyandım boş boş duruyorum, yarın misafirim var, kalkıp evi temizliycem, hazırlık yapcam ama herşeyi akşama bırakıyorum