Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Karar vermedim, fincan kekten eminim sadece
Birde eşim kısırı çok seviyo diye kısır yaparım. Katmer poğaça da güzel olmuştu onu da yapsam ne kaldı ki ya :)
Puff benimde bugun emrivaki misafirim var ve daha lutfedip gelmediler kv islak kek borek pogaca bide tepside kumpir yapmis getirdi

Canım sen ilk katıldın ve bayağı oldu artık heyecan yaptın oylamaya geçmek istiyorsun
Ama az kaldı biraz daha sabret
Cumartesi gelecek bir tarif daha var bildiğimTabi bir aksilik olmazsa
Belki 15'i tamamlarız

Canım sen ilk katıldın ve bayağı oldu artık heyecan yaptın oylamaya geçmek istiyorsun
Ama az kaldı biraz daha sabret
Cumartesi gelecek bir tarif daha var bildiğimTabi bir aksilik olmazsa
Belki 15'i tamamlarız
Evet ya baslasın artık kapatalım kapıları
Mmm hangı guzel tarıf gelcek acep

Karar vermedim, fincan kekten eminim sadece
Birde eşim kısırı çok seviyo diye kısır yaparım. Katmer poğaça da güzel olmuştu onu da yapsam ne kaldı ki ya :)
Kolay gelsın cnm bıde yogurtlu bısey olursa yanında super olur ben cok severımde

Boyle kv deye can kurban masallah
Oledir sagolsun her isimi yapar gelir cocuga bakar ben kendi islerimi yaparim hele zaten bugun gelen kp annesi maşallah kadin kv yaptiklari yetmiyormus gibi banada kvlik yapmaya çalışıyor ben yuz vermiyorum karistirtmiyorum bi de kvdem arkamda durdugundan pek yapamasada kp aracılığıyla yapmaya calisiyor dunde kp aramis yarin meryeme gelcez demis benimkide hic bana sormadan iyi demis ama kv de aksam burnundan getirmis sen gelinine sormadan nasil kabul edersin diye o yuzden de bana sen sunu yap demedi o gelene kadar evi supurup sildim baskada bisi yapmadim

Evet Yeni şefimiz de hiç başımızda durmuyor yok ortalarda:))
Aynen devam canım Oğlum okuldan geldi yemeğini hazırladım onu bekliyorum yemesini, sonra antramana yollucam:)
Sende ne var ne yok

Ben yokken benimi cekistirdiniz bakiimm kizlar iki haftadir evimde degildim sali gunu geldim.evde de isler bitmiyor bilirsinizki. Sesim cikmasa da takip ediyorum merak etmeyin

Puff benimde bugun emrivaki misafirim var ve daha lutfedip gelmediler kv islak kek borek pogaca bide tepside kumpir yapmis getirdi
Sana kalmış işte, sen yersin ne güzel
Bende gelmeme ihtimallerine karşılık, eşimin sevdiği şeyleri yapıyorum

Ben yokken benimi cekistirdiniz bakiimm kizlar iki haftadir evimde degildim sali gunu geldim.evde de isler bitmiyor bilirsinizki. Sesim cikmasa da takip ediyorum merak etmeyin
Evet çekiştirdik 1 ay izin yok sana başımızda durucan:))

eneee bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…