En kolayından havuc tarator olabılır:)
Yada havuc kabak bıber patates ne varsa kup kup dograyıp az zeytınyagla fırında pısırıyosun uzerıne sarımsaklı yogurt pratık kızartma:) bızım gunlerde cok yapılır alternatıf cogaltılabılır:))
Kk bulusmasımı var ne guzel:) kımler gelıyo (cokta meraklıyım:))
Yada havuc kabak bıber patates ne varsa kup kup dograyıp az zeytınyagla fırında pısırıyosun uzerıne sarımsaklı yogurt pratık kızartma:) bızım gunlerde cok yapılır alternatıf cogaltılabılır:))
Oledir sagolsun her isimi yapar gelir cocuga bakar ben kendi islerimi yaparim hele zaten bugun gelen kp annesi maşallah kadin kv yaptiklari yetmiyormus gibi banada kvlik yapmaya çalışıyor ben yuz vermiyorum karistirtmiyorum bi de kvdem arkamda durdugundan pek yapamasada kp aracılığıyla yapmaya calisiyor dunde kp aramis yarin meryeme gelcez demis benimkide hic bana sormadan iyi demis ama kv de aksam burnundan getirmis sen gelinine sormadan nasil kabul edersin diye o yuzden de bana sen sunu yap demedi o gelene kadar evi supurup sildim baskada bisi yapmadim
Kv den anlayıslı bırı o zaman yazık kvdesınde cektıyse senı el ustunde tutar..
Emrıvakı hıc ıyı olmamıs ama hazır ıkramlar varken gelmıstır umarım buyukanne:)