Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Bir tabure götürseydin keşke.Zordur tabi özel kişilere özel sorular:)Hayırlısı olsun.İnşallah iyi bir sonuç çıkar.
Tabure hiç aklıma gelmediSahiden soruların bazılarını ben bile çözemedim çok düşündüm
İnşaallah canımAma çok az kişi alacaklarmış bir sürü kişi katılmış..Bize nasip olur mu bilmiyorum

Bas gaza Pinko bas gaza:))))Fener yenilmez ki.Onlar başka şeylerle alır maçı.
Beşiktaş'ın onların saha da ezici bi üstünlüğü var. 9 senedir yenemiyor olmalarına rağmen
Tabi doğru söylüyorsun inşallah hakemin katletmediği, iyi bir maç izleriz

Beşiktaş'ın onların saha da ezici bi üstünlüğü var. 9 senedir yenemiyor olmalarına rağmen
Tabi doğru söylüyorsun inşallah hakemin katletmediği, iyi bir maç izleriz
Nasıl üstünlük o 9 senedir yenemiyor:)))

Bizim hiç suçumuz yok
Hava nasıl sizin ordaBurası çok soğuk
Yok tabi:)))

Burası da buz gibi.Isınacak diyorlar ama hiç öyle görünmüyor.Kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkaranları okudum burada komedi gibi:)İki güneş görünce yaz geldi sanıyorlar.

Yok canım yazlıkları çıkarmak için daha çok erkenMayıs ayının sonuna kadar daha kısa kollu yada ince kıyafetler giyilmez

Yok canım yazlıkları çıkarmak için daha çok erkenMayıs ayının sonuna kadar daha kısa kollu yada ince kıyafetler giyilmez
Evet aynen öyle.Burada da Mayısın yirmisinden sonra sobalar kalkar.Gerçi soba kalmadı ya:)

Evet aynen öyle.Burada da Mayısın yirmisinden sonra sobalar kalkar.Gerçi soba kalmadı ya:)
Evet şimdi soba falan kalmadı genelde hep doğalgaz kullanılıyorBenim ev güneş alıyor o yüzden çabuk ısınıyor ,Nisan sonu kapatırım kombiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…