Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Evet şimdi soba falan kalmadı genelde hep doğalgaz kullanılıyorBenim ev güneş alıyor o yüzden çabuk ısınıyor ,Nisan sonu kapatırım kombiyi
Biz kapatmıyoruz kombiyi.Petekleri kapatıyoruz.Sıcak suyu nereden alıyorsunuz güneş enerjisi mi var?

Nevoş simit bulamadım ama haşhaşlı buldum afiyetle yedim:)

Şoktayım Emenike formasını çıkardı sarı kart görmedi Alves ve Emre Biliç in üstün Yürüdü kart görmedi :)) Maç Yazılmış buşuna heyecan yapmayayım

Şoktayım Emenike formasını çıkardı sarı kart görmedi Alves ve Emre Biliç in üstün Yürüdü kart görmedi :)) Maç Yazılmış buşuna heyecan yapmayayım
Adam mafya korkuyor herkes.Ben dedim ne olursa olsun yenilmez diye.

Afiyet olsunBende haşhaşlı börekleri,poğaçaları çok seviyorum
Ezilmiş haşhaş bulamıyordum şimdi buldum diyete başladım
Sağol:)
Ezilmiş haşhaş zor mu bulunuyor oralarda ilginç.Serbest gününde yaparsın nolacak:)

Adam mafya korkuyor herkes.Ben dedim ne olursa olsun yenilmez diye.
Valla canım maçı dürüst Yöneten 2 hakem vardı, onlar dürüst Yönettiği için fener maç kaybetti:) birine 5 haftadır hiç maç verilmiyor, diğerine de Fener Maçları verilmiyor. Sonra da Fener neden sevilmiyor diyorlar işte

Sen baya ilgilisin.Eskiden ben de çok takip ederdim.Sonra ilgim bitti.Evet çok hileler çeviriyor maçı almak için.

Adra Harbi diyorki:''Tavşan sensin''
Dün feysten yazmış yanlış göndermiş diye düşündüm.Dağ dağa küsmüş lafı tavşan dağa mı küsmüş olacaktı yahu:))))Ondan dedi herhalde:)))Tavşan işte gelsin buraya da ispatlasın tavşan olmadığını:)))

Bak anlamışsın niye yazdığınıBizi sevmiyor Adra'cım yoksa gelirdiNe yapalım bizde yavaş yavaş unuturuz

Evet yemek yapmaktan daha çok seviyorum
Bu yarışmadan da kaçtın
Yemek yapmak daha zevkli bi kerem hıhhh.O heveslerin de geçecek bak gör.Yüzüne bakmayacaksın o maçların demedi deme:)

Bak anlamışsın niye yazdığınıBizi sevmiyor Adra'cım yoksa gelirdiNe yapalım bizde yavaş yavaş unuturuz
Şimdi mesajı yazarken çözdüm olayı:)))Evet sevmiyor.Sevseydi gelirdi.Biz de onu unutacağız hayat işte napalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…