Gittik cnm dun 3 hastane gezdik heryer izdiham.Kizimla ben 1 yasindaykende gecirmistik bagisigimiZ var ama atesi kintrol etmemiz gerk tabi ufaklik kucuk biraz o daha dayaniksiz bize gore ama cok sukur yinede
[QE="HanimKelesimiGetir, post: 40117719, member: 71105"]Günaydınlar hanımlar,gribim fenayım yorgunum ayakta sorun oldu aşil tendom şişti MR çekildi perşembe sonuçları alacam.Herkesler iyidir umarım eşim dün işe gitti,hala ağrıları var bakalım ne olacak.Yarışma nasıl gidiyor bakalım.
Günaydınlar hanımlar,hepinize çok teşekkürler sağolun MR sonucunu yarın alacam bakalım dr ne diyecek,herhalde ödem oluşmuş olabilir,O kadar ayakta kalırsam zorlarsam olacağı bu olur herhalde
Günaydınlar hanımlar,hepinize çok teşekkürler sağolun MR sonucunu yarın alacam bakalım dr ne diyecek,herhalde ödem oluşmuş olabilir,O kadar ayakta kalırsam zorlarsam olacağı bu olur herhalde [/QUOTE]
Günaydınn hatun acil şifalar diliyorumm ..
Günaydınlar hanımlar,hepinize çok teşekkürler sağolun MR sonucunu yarın alacam bakalım dr ne diyecek,herhalde ödem oluşmuş olabilir,O kadar ayakta kalırsam zorlarsam olacağı bu olur herhalde [/QUOTE]
Gecmis olsun ablam bisi cikmaz inşallah
Canım acil şifalar diliyorum
Benim babam 4 yıl önce çok ağır bir şekilde geçirdi..Ateşide oldu sonrasında bağışıklığı güçlü olmadığı için çok hasta oldu..
O yüzden sen yazdın ben panik oldum..Lütfen ateşe dikkat edin çok tehlikeliRabbbim seni ve yavrularını korusun