Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Yaaaa napiysunuzzz ben yokum ortalarda hiç sormuysunuzzz
Kizim hasta oglum hasta ben hastaaaaa
Gittik cnm dun 3 hastane gezdik heryer izdiham.Kizimla ben 1 yasindaykende gecirmistik bagisigimiZ var ama atesi kintrol etmemiz gerk tabi ufaklik kucuk biraz o daha dayaniksiz bize gore ama cok sukur yinede
Geçmiş olsun rabbim şifa versin canımmm..

Günaydın

Günaydın

Günaydın ablam geçmiş olsun bi an once iylesirsin inşallah

Cok geçmiş olsun hanimcim inş. İyi sonuçlar alırsın[/QUOTE]

Ablam nerelerdesin Dün gece profiline baktım bayağıdır uğramamışsınBugün arayacaktım seni gelmişsin
Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum

Ablacım çok geçmiş olsun, İnşaAllah sonuçlar da temiz çıkar

HanimKelesimiGetir.....Geçmiş olsun hatunum ne zamandır yoktun rabbim şifa versinn.

Hanım Ablaaaa
Bi sürü dedikodu birikti İyileşte gel bir an önce
Geçmiş olsun sana da eşine de

Günaydınlar hanımlar,hepinize çok teşekkürler sağolun MR sonucunu yarın alacam bakalım dr ne diyecek,herhalde ödem oluşmuş olabilir,O kadar ayakta kalırsam zorlarsam olacağı bu olur herhalde

Cok geçmiş olsun hanimcim inş. İyi sonuçlar alırsın

Günaydınlar hanımlar,hepinize çok teşekkürler sağolun MR sonucunu yarın alacam bakalım dr ne diyecek,herhalde ödem oluşmuş olabilir,O kadar ayakta kalırsam zorlarsam olacağı bu olur herhalde [/QUOTE]
Günaydınn hatun acil şifalar diliyorumm ..

Cok geçmiş olsun hanimcim inş. İyi sonuçlar alırsın

Günaydınlar hanımlar,hepinize çok teşekkürler sağolun MR sonucunu yarın alacam bakalım dr ne diyecek,herhalde ödem oluşmuş olabilir,O kadar ayakta kalırsam zorlarsam olacağı bu olur herhalde [/QUOTE]
Gecmis olsun ablam bisi cikmaz inşallah

basarılar kızlar ıyı olan kazansın dıyeyım artık

Sabah 6 ya kadar ates nobetindeydik cnm cok sukur dusuyor ama kontrollu saatinde verilirse yoksa firliyor.Simdi ben bittim sabah oldu perte ciktim.
Cok gecmis olsun
Sagol cnmmm tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…