Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
canımm dikkat edin ne olur hortladı bu domuz gribi aman .aman diyeyim habersiz bırakma bizii şifalarrr diliyorum canımm
Sagol cnm tesekkrler.Acile inicm simdi.kayinpeder cocuklarin yanina gelsin bi..
Birkaç gün böyle sürer canımÇok yorulacaksın
Ama ateşinizolmasın,ilerlemesin bu hastalıkÇabucak iyleşirsiniz inşaallah
Insallahhhhh

selam kızlar ne zaman gelsem kimseler olmuyor burada,hangi arada yazışıp konuşuyorsunuz bir türlü yakalayamıyorum sizi@anonimm bacııımmm hadi birinciliğe doğru gidiyorsun

selam kızlar ne zaman gelsem kimseler olmuyor burada,hangi arada yazışıp konuşuyorsunuz bir türlü yakalayamıyorum sizi@anonimm bacııımmm hadi birinciliğe doğru gidiyorsun
Çalışıyor musun ki? :)
Buralardayız da, gün içinde ev işleri falan olunca kaçıyoruz arada.

Çalışıyor musun ki? :)
Buralardayız da, gün içinde ev işleri falan olunca kaçıyoruz arada.
çalışıyorum canım ama kendi işim.o yüzden girip çıkma da sıkıntı yok da yakalayamıyorum sizleri,sabah bir bakıyorum 10 sayfa ilerlemiş,genelde gece muhabbet oluyor sanırsam.

sağol canım benim,sen de hakediyorsun,buradaki herkes hakediyor.
seninde benim gibi ilk yarışman sanırım ama sen daha heyecanlısın ne güzel.
Seninki de mi iiiilk aynen canim o yüzden heyecan var ama ben hangi akla hizmet sunumu böyle yaptim bilmiyorum şimdi dank ediyor bu ne Allah askina annem bile senden yana o kazanır diyor cok güzel olmuş cidden

çalışıyorum canım ama kendi işim.o yüzden girip çıkma da sıkıntı yok da yakalayamıyorum sizleri,sabah bir bakıyorum 10 sayfa ilerlemiş,genelde gece muhabbet oluyor sanırsam.
Ben öğleden sonra geliyorum :) Akşam falan buralardayım, diğerlerininki değişiyo ama akşam daha rahat oluyor çoğunluk :) Sende akşamları gel

Seninki de mi iiiilk aynen canim o yüzden heyecan var ama ben hangi akla hizmet sunumu böyle yaptim bilmiyorum şimdi dank ediyor bu ne Allah askina annem bile senden yana o kazanır diyor cok güzel olmuş cidden
evet ilk canım,niye ne var ki sunumunda bence çok güzel,hani yemek blogları olur ya sanki oraya çekilip konmuş gibi.bana da mesela benim sunumum tuhaf geliyor,hangi resmi koyacağımı bir türlü karar verememiştim.şimdi ilk ya ondan böyleyiz,sonra diğer kızlar gibi bu işin kurdu olunca daha farklı şeyler deneriz.
bu arada bence sen kazanacaksın bak gör,anne de selam söyle ama tabii belli de olmaz herkesin yemeği harika,geriden gelen bir arkadaş da alabilir,hiç şaşırma.sonuçta oylama bir hafta,
bence herkes birinci

Çok basit oldu canim benimki telefondan ektim kalitesi falanda kötü oldu sadece bi tabak böyle sunum mu olur ama çok gec aklim basima geldi sen kazanirsanda üzülmm cidden çok begendim ellerine kollarina sağlık sütlü tatlilarda daha tecrübeli oluruz

evet pek yok sanırım tanışalım

23 yaşındayım istanbulda oturuyorum çalışıyorum sen neler yapıyosun
34,5 dan 35 yaşındayım
Antalyalıyım,çalışıyorum,fena halde evliyim
ayy böyle de evlilik programlarında ki tanışma muhabbeti gibi oldu
ne güzel ya burada çoğu kişi 20 li yaşlarda,ahh ahhh

sütlü tatlılara katılırmıyım bilmiyorum, pinkstrap çok iddialı bir giriş yaptı,ondan korkumdan katılmayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…