Bende memnun oldum canimMemnun oldum
.
Öreyim çıkmış yatıyorum sen nabiyon
Memnun oldum
.
Öreyim çıkmış yatıyorum sen nabiyon
Benim tercih ettiğim tarif ikinci sırada...
yok canım sorun 30 lar da değil sorun bendeNiye 30'lar beğenilmiyor mu ki?
yok tatlım altta olduğunu görünce herhalde burada yazıları okuyor,selam vereyim dedim,ama 2 saat sonra ses seda çıktı.canım ben hep bilgisayar başındayım işimin gereği dosyalardan zaman kaldımı bakıyorum kk . ya bak bu saat oldu mesajını anca gördümm..iyiyim canım oylamada pek iyi gidiyonnn.
Hangisiymiş o merak ettim
galiba benim bamya çorbamı kastediyor nevrestem
kıskanmayın bakayımhangisi olacak oy verdiği tariff..
aaa nerede oturuyorsunuz ben de antalyalıyım.Ben Antalyalıyım 2.5aylık bi kızım var 24 yaşımdayım sen
merhaba komşu,sende hep selam verip sonra da kaçıyorsun yahuHuu huu nabiyonuz bakeemm.
Mantiiiiii : )Hangisiymiş o merak ettim
yok canım sorun 30 lar da değil sorun bende
yok tatlım altta olduğunu görünce herhalde burada yazıları okuyor,selam vereyim dedim,ama 2 saat sonra ses seda çıktı.kolay gelsin canım.
kıskanmayın bakayım
aaa nerede oturuyorsunuz ben de antalyalıyım.
merhaba komşu,sende hep selam verip sonra da kaçıyorsun yahu
yok canım sorun 30 lar da değil sorun bende
yok tatlım altta olduğunu görünce herhalde burada yazıları okuyor,selam vereyim dedim,ama 2 saat sonra ses seda çıktı.kolay gelsin canım.
kıskanmayın bakayım
aaa nerede oturuyorsunuz ben de antalyalıyım.
merhaba komşu,sende hep selam verip sonra da kaçıyorsun yahu
Acimasin zatenvay anasınıııacımadıkii.. yok oo kıskanmadımki olacaktı
tüh be bende üstüme alınmış hava yapıyordum buradaMantiiiiii : )
valla ben ortasından,sonundan her yerinden dalıyorum,maksat topik canlansın.Merhaba canimm.napiyim konusmalara baliklama dalmiyim diye şeyetmiyim dedimyazmasam da takip ediyorum burayi
valla ben ortasından,sonundan her yerinden dalıyorum,maksat topik canlansın.
İvettttt...
Yarışmacımı topluyorsunsütlü tatlılar çoook kalabalık olacak hee
aynen canım 3 kişi topladım kendime rakip topluyorum başka açıdan bakıncaYarışmacımı topluyorsun
Tatlı,pasta kategorileri genelde kalabalık oluyoraynen canım 3 kişi topladım kendime rakip topluyorum başka açıdan bakıncaısrar ettim resmen
bence kırabiliriz çok rakip var vezgeçecem nerdeyseTatlı,pasta kategorileri genelde kalabalık oluyor
Bakalım rekor kırabilecekmiyiz
Rekor kurabiye kategorisinde 30 katılımbence kırabiliriz çok rakip var vezgeçecem nerdeyse
bence daha fazla olabilir sütlü tatlılarda takip ettiğim topiğe de yazdım 3 ordan bide ben kafadan 4 kişi canımRekor kurabiye kategorisinde 30 katılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?