Ellerine sağlık canım,kolay gelsin.Canım çıktı temizlik yapmaktan
Şimdi de yarın gelecek misafirler için kurabiye poğaça yapıcam:)
Ne bileyim tikliyim biri geldiğinde ev tertemiz olmalı:) Bir de benim evin dağınıklığı hiç bitmiyor çocuklar sağolsunHayırdır kim geliyor?Misafirler sanki eve bakıyor.Yemekten ve muhabbetten kimsenin gözü evi görmüyor bence.
Diyet mi.İnsaallah canım
Diyet nasıl gidiyor
Diyet mi.Bugün dürüm yedim. Sonra pastaneden pasta alırken kadayıf dolmalarını gördüm ondan da aldık.İki tane de ondan yedim.Ama bak yaşpasta yemedim. İyi yapmışım dimi.
Çocuklu ev öyle.Aynı apartmandasınız ilk kez mi gelecekler?Menüyü de alalım.Ne bileyim tikliyim biri geldiğinde ev tertemiz olmalı:) Bir de benim evin dağınıklığı hiç bitmiyor çocuklar sağolsunApartmandaki 2-3 kişi gelecek ilk kez:)
Hep doğru kararlar veririm zaten.
Iyı yapmıssın yas pasta yememekle
Bir tatlı bir tuzlu kurabiye, poğaça. Bu kadar yeter:) Küçük cadıyla ancak bu kadar yapabilirimHosgeldın
Baska ne var menude
Sağol canımEllerine sağlık canım,kolay gelsin.
Darısı başıma
Ne bileyim tikliyim biri geldiğinde ev tertemiz olmalı:) Bir de benim evin dağınıklığı hiç bitmiyor çocuklar sağolsunApartmandaki 2-3 kişi gelecek ilk kez:)
Tabi canım iyi yapmışsınDiyet mi.Bugün dürüm yedim. Sonra pastaneden pasta alırken kadayıf dolmalarını gördüm ondan da aldık.İki tane de ondan yedim.Ama bak yaşpasta yemedim. İyi yapmışım dimi.
Aferın kuzum akıllı kızsın zatenHep doğru kararlar veririm zaten.
Bir salata ister bu menüye.Bir tatlı bir tuzlu kurabiye, poğaça. Bu kadar yeter:) Küçük cadıyla ancak bu kadar yapabilirim
Sağol canımBahar temizliğinin yarısı bitti, camlar perdeler
Ellerine sağlık canımBir tatlı bir tuzlu kurabiye, poğaça. Bu kadar yeter:) Küçük cadıyla ancak bu kadar yapabilirim
Yazın taşınmıştım ben buraya biraz yabani olduğum için yanaşan olmadıÇocuklu ev öyle.Aynı apartmandasınız ilk kez mi gelecekler?Menüyü de alalım.Hatta resimle koy buraya.
Belli dimi.Aferın kuzum akıllı kızsın zaten
bellı herhalınden
Oglum olsa hıc kacırmazdım
Bu arada bekardın dımı
O bende de varYaa bende oyleyimm.hersey tertemiz kusursuz olmali.sevmiyorum bu huyumu aslinda esim de dalga geciyor hep benle.alt tarafi oturmaya gelicekler diyo.ama bende takintilimiyim neyim
Ellerıne saglık bıde salata yada kısır olsaydıBir tatlı bir tuzlu kurabiye, poğaça. Bu kadar yeter:) Küçük cadıyla ancak bu kadar yapabilirim
Menu hazırmıEllerine sağlık canım
Bende yarın başlayacağım doğum günü öncesi temizlik yapacağım
Tamam aklımda olsunBelli dimi.
Bekarım,sevilen bir kızım,Samsun`luyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?