Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bu konuda sponsor arayışlarım sürüyor, adamlara bunları göstereyim ki vayyy desinler...

Fotoğraf çekimleri güzel olmalı anlatım keza öyle ve en son sunum ! İpuçlarına girmiyorum bile

Yaaa gaza geldim biran once yeni yarisma gelsin de guzel guzel yapip fotograflayalim o zaman tabi ipuclarini unutmadan

Ay sagol.cnm bi iyilesiyim yapicam.hemenn

Arkadaşlar bu konuda sponsor arayışlarım sürüyor, adamlara bunları göstereyim ki vayyy desinler...

Fotoğraf çekimleri güzel olmalı anlatım keza öyle ve en son sunum ! İpuçlarına girmiyorum bile
Usta fotoğrafçı olduk zaten yarışma sayesinde.Işık hesaplamaları,yan çekim,üst çekim hepsini öğrendik.

Hepsi Ilgın'dalar ... Ilgın'lıyız zaten

çok teşekkürler nazik teklifiniz için

Evetttt.Kendimi ifade edebiliyorum artık.Milli eğitim buraya girmemde bir sakınca görmüyor.Her yere girsin diye program yüklemiştim silmiş hainler.
Sevındım ıfadelerın olmayınca olmuyodu
Nıye sılmısler? Yenıden yuklersın

aaa bende Antalyalıyım ve yerlisiyim,dedemim dedesinin dedesinden ....ve ben de yörüğüm,yazları yaylaya bile çıkarız,hatta anne tarafım aksekili,konyayla bir bağlantısı olmuş sanırım aksekinin,akraba olmayalım kazen bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…