Arkadaşlar bu konuda sponsor arayışlarım sürüyor, adamlara bunları göstereyim ki vayyy desinler...
Fotoğraf çekimleri güzel olmalı anlatım keza öyle ve en son sunum ! İpuçlarına girmiyorum bile
Vardır bir hikayesiIclı kofte yapmaya usenenlerın uydurdugu bır tarıf olabılır
Ay sagol.cnm bi iyilesiyim yapicam.hemennevlaefe ve cimcimegfb arkadaslar ıcın:)
Tahınlı cevızlı rulo
125 gr oda sıcaklıgında tereyag
1 cay bardagı pudra sekerı(eskı kucuk cay bardagıyla:)
1 yumurta(sarısı ıcıne)
1 paket vanılla
1 cay kasıgı kabartma tozu
Un: ele yapısmıycak kadar:)
3,5cay bardagı kadar kullanmısımdır
Icıne surmek ıcın
2 yemek kasıgı tahın
1 yemek kasıgı pudra sekerı
3 yemek kasıgı kadar cevız
Pudra sekerı ve tereyagı robotta cekıp sonra yumurta sarısıyla az daha karıstırıp dıger malzemelerıde katıp hamur yapıyoruz
Tezgahı unlayıp merdaneyle dıkdortgen sekılde acıyoruz arasına tahınle pudra sekerını karıstırıp suruyoruz cevızıde serpıstırıp uzun kenarından rulo yapıyoruz yaklasık 1cm aralıkla kesıp kenarlarını yumurta akı ve susama buluyoruz. Hamur kırılgan bır hamur oldugu ıcın kesmeden once 5 dak buzlukta bekletebılırsınız daha guzel dılımlenıyor.
180 derecede 15 dak kadar pısırıyoruz.
Afıyetler olsun:)
Malatyalıyım ustası olmasamda az çok biliyorumSinavi başarıyla atlattiniz:)))
Usta fotoğrafçı olduk zaten yarışma sayesinde.Arkadaşlar bu konuda sponsor arayışlarım sürüyor, adamlara bunları göstereyim ki vayyy desinler...
Fotoğraf çekimleri güzel olmalı anlatım keza öyle ve en son sunum ! İpuçlarına girmiyorum bile
Bılenler yazarsa sevınırızVardır bir hikayesi
Allah rahmet etsin hepsine hangi mezarlık acaba sakıncası yoksa tabiki bende gittiğimde mutlaka okuyacaz
İlgin evet yazın dolup tasan bir yer.bizimkiler ayda giderler.yakin konya ya uğrak yeri yaptılar
Ve ben çok ciddiyim geldiğimiz de misafir edelim lütfen...kendi adıma sevindim ...
Adra ıfadelerın gelmısUsta fotoğrafçı olduk zaten yarışma sayesinde.Işık hesaplamaları,yan çekim,üst çekim hepsini öğrendik.
Kazen .!.:Hepsi Ilgın'dalar ... Ilgın'lıyız zaten
çok teşekkürler nazik teklifiniz için
Adra ıfadelerın gelmıs
Adra tabletin geldi mi yoksaUsta fotoğrafçı olduk zaten yarışma sayesinde.Işık hesaplamaları,yan çekim,üst çekim hepsini öğrendik.
Evetttt.Adra ıfadelerın gelmıs
Rica ederim yavruhatuna gel Hatunun marifetlisi de başka oluyor yani. Memleketimin yemeğini yapmışsın.Ellerine kollarına sağlık.
Sende yeniden yükleEvetttt.Kendimi ifade edebiliyorum artık. Milli eğitim buraya girmemde bir sakınca görmüyor. Her yere girsin diye program yüklemiştim silmiş hainler.
Sevındım ıfadelerın olmayınca olmuyoduEvetttt.Kendimi ifade edebiliyorum artık. Milli eğitim buraya girmemde bir sakınca görmüyor. Her yere girsin diye program yüklemiştim silmiş hainler.
Yükleyeceğim zaten.Burası yasak değil neyseki.Sende yeniden yükleKimse engel olmaz buraya girmene
aaaAslımız Antalya (yörüğüz) fakat Konya'ya sürülmüşüz 120 yıl önce.
Bu arada Analı kızlı tarifinde hamurun işlemi yapılırken kısırlık bulgura, yumurta , ufalanmış tel şehriye ve 2 defa şekilmiş yağsız kıyma...(fakat kıyma sinirli olacak benim gibi)
bu reçete tarifini her yerde bulamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?