En güzel olanını seç diğerini ele gitsinBende de iki tarif var ne yapsam acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzel olanını seç diğerini ele gitsinBende de iki tarif var ne yapsam acaba
Siz tariflerinizi hazırlayın resim ekleme kısmını düşünmeyin ben düzeltirimOyle yapicam birini diger yarismalara saklayip birini yapayim
Malzemem varsa bakayim yarina belki eklerim
Hahaha resimlerde sorun cikiyor eklerken tabiki ekleme kismi nevrestem yardımıyla olucak
Hoşgeldin canımYeni kategori hayırlı uğurlu olsun.![]()
Sonra Nevreste gelip fazla resimleri ve tarifi siliyorYeni kategori hayırlı olsun efenim
Çok güzel tarifler gelecek eminim...
Herkes ben de 2 tarif var demiş kararsız kalmış bende de elememe rağmen 10 tarif var hepsiyle katılayım diyorumKısa kısa anlatırım sıkmam sizi nolcek
Şaka bir yana 2 şer tarifle katılmayın kızlar daha önce oldu bu ilk konu açanlar 1 tarifle katılmış oluyor sonra birisi çıkıp 2 tarif yayınlıyor ve ondan sonra katılanlar altta kalmamak adına 2 şer tarifle konu açmaya başlıyorlar.İlk konu açanlara haksızlık oluyor bu...Her şey eşit olmalı 2 tarifle katılana oy vermem çok güzel yapsa da..Düşüncelerim bu yönde![]()
İyiyim canım çok şükürHoş bulduk Nevoşum .Nasılsın?
![]()
Sonra Nevreste gelip fazla resimleri ve tarifi siliyor
Egunal'cım hoşgeldinYarışmaya mı katılacaksın
Katıl canım ama çok yorma kendini 1 tarif yeter bize
![]()
İyiyim canım çok şükürSen nasılsın yoğunsun galiba görüşemiyoruz
![]()
Geçmiş olsun:)Kaç gündür baş ağrısı , baş dönmesi sorunuyla uğraşıyorum
Nevoşum dünyayla iletişimim kesildi resmen.Gittim
bugün doktora kan aldılar sonuçlar yarına çıkacak.![]()
Geçmiş olsun:)
Her şey giriyor canım bildiğim kadarıyla, tatlısı, tuzlusuAy kızlar ya ben bir şey daha sorup susucam hihihi
Telden yazıyorum bozuk oluyor öncelikle kusura bakmayın
Simdi yöresel olucak ya bunun içine o yoreya ait herşey giriyor dimi
Çorba ana ara yemek vb...gibi dimi bunu da ogreneyim
Sonra susayim
Yöresel yemekler kategorisinde adra 4 veya 5 tarifti tam hatırlamıyorum geçmiş zaman yapmıştı.Sonra itirazla oldu ve Adra ve Gazel'in tariflerini silip tek tarif ile yarışmalarını sağlamıştımaaaa siliyormusun gerçekten bak ben o detayı kaçırmışım
tüh gitti benim 10 tarif
yarışmaya katılmayacağım canım ben katıldım mı 10 tarifle katılırım tek tarifli yarışma sevmiyorum da![]()
Düşünmüyordum aslında canım ama Nevoş bizim yörenin yemeklerini bilmiyormuş onun için bir tarif yapayım dedimÇok teşekkür ederim VuslatBu kategoriye
katılıyorsun değil mi?![]()