• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Adra coşmuş demek ki :KK70:
Ben uzak değilim yarışmaya neden hatırlayamadım acaba:confused:
Ama iyi olmuş en güzel tek tarif...
Gazel i ben mi göremiyorum uzun zamandır...
Hemde ne çoşmuştu:KK70:
Ondan sonra düzene girdi zaten her zaman başta konuşup ona göre yapılıyor:KK19:
Gazel arada uğruyor.:KK51:Geçen kategoriyi beğenmedi o kebaplar istiyor:KK70:Buna katılır mı bilmiyorum:KK19:

Teşekkür ederim canım benim size
de çok geçmiş olsun.o_Oİnşallah ciddi bir şey yoktur
eşinin.Birden gelişti bende de baş ağrısı.Benim sonuçlarda yarın çıkacak.:KK17:
Sağol canım:KK19:
Onunda baş ağrısı,halsizlik,iştahsızlık:KK14:Grip veya üşütme gibi değil:KK15:Bakalım sonuç ne olacak:KK17:

Hemde ne çoşmuştu:KK70:
Ondan sonra düzene girdi zaten her zaman başta konuşup ona göre yapılıyor:KK19:
Gazel arada uğruyor.:KK51:Geçen kategoriyi beğenmedi o kebaplar istiyor:KK70:Buna katılır mı bilmiyorum:KK19:

Bu karara sebep olan Adra oldu demek:KK70:
Baktınız coşuyorlar 4-5 tarif ne demek bir dur demek lazımdı..
Adra ya teşekkür edelim o zaman sayesinde tek tarif kuralı konmuş:KK48:
Gazel uğruyor ve ben dek gelemiyorsam buradan anlaşıldığı üzere yemek bölümüne ben az uğrar olmuşum :KK70:
Yöresele kebapla katılabilir aslında:KK73:

Bu karara sebep olan Adra oldu demek:KK70:
Baktınız coşuyorlar 4-5 tarif ne demek bir dur demek lazımdı..
Adra ya teşekkür edelim o zaman sayesinde tek tarif kuralı konmuş:KK48:
Gazel uğruyor ve ben dek gelemiyorsam buradan anlaşıldığı üzere yemek bölümüne ben az uğrar olmuşum :KK70:
Yöresele kebapla katılabilir aslında:KK73:
Evet Adra sebep oldu:KK70:Sağolsun çok anlayışlı davrandı ve bize küsüp gitmedi hep yanımızda güzel tarifleriyle:KK9:
Gazel bir ara nick değiştirmişti yakın zamanda eskiye döndü belki ondan farketmemişsindir:KK19:Evet bizi ihmal ediyorsun:63::KK60:

Evet Adra sebep oldu:KK70:Sağolsun çok anlayışlı davrandı ve bize küsüp gitmedi hep yanımızda güzel tarifleriyle:KK9:
Gazel bir ara nick değiştirmişti yakın zamanda eskiye döndü belki ondan farketmemişsindir:KK19:Evet bizi ihmal ediyorsun:63::KK60:

Evet Adra yı hep takdir etmişimdir ve çok beğeniyorum tariflerini temiz çalışmasını özellikle...
Gazel in nicki değişmişti evet biliyorum ama belli ki ben eskiye göre daha az uğrar olmuşum :KK53:

Back
X