• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Hadi kızlar ben kaçtım gidem evimede nevrestenin tatlısını yapam akşama atarım resmini öpüldünüzz..:KK15::KK15::KK15:

Gelmez artık Nevoş Eylül'e kadar:-)
Onun yerine sık yaptığım başka tarif yapıcam, bilmeyen azdır onu da:)

Hamsi:KK53: Pilavını yapıcaktım malesef bulamadım: ( Hatta bir gün de eşimi gönderdim her yere bak bul diye, 50 yere baktım bulamadım dedi:-)

dmrsda dmrsda şef kemerini almışsın tekrar tebrikler canım:KK9:

Sagol canim tesekkurler.hamsili pilavi ben merak ediyorum aslinda.denemek istedigim bi tarif.bi kac yerde de bakmistim hatta ama sende yapabilseydin super olardi.:KK36:

anemmm benim haritada lengerin içinde gördüğüm benim caaanım memleketimin dolmasımı :D

ama o evde yapılsa güzel olur ama meşe odunuyla bi gecede ağııır ağır ğişşe odun ateşindee ımmmmmmmm

Fırında pırasa ve sebze dilimleri:kk77:Diyete uygun ve çok güzel oldu:kk77:

SAM_1022.webp

SAM_1025.webp

Merhaba Adra'cım nasılsın:KK60:
Börek nasıl oldu:kk77:Kaç dilim yedin:eek::rolleyes:
İyiyim Nevoş sen de iyisin inşallah.:KK68:

Börek çok güzel oldu.1,5 dilim yedim.:oops:Aman mideme bile gitmemiştir ne olur ondan.:KK48:Üstüne de bir saat yürüdüm.Gece pişirdim.Hamur olur diye korktum.

İyiyim Nevoş sen de iyisin inşallah.:KK68:

Börek çok güzel oldu.1,5 dilim yedim.:oops:Aman mideme bile gitmemiştir ne olur ondan.:KK48:Üstüne de bir saat yürüdüm.Gece pişirdim.Hamur olur diye korktum.
İyiyim canım sağol:KK36:
Afiyet olsun canım arkası gelmesin bir seferden birşey olmaz:KK53:
Bende gece bekleyince nasıl olur diye merak etmiştim.Ne olur ne olmaz iyi yapmışsın:KK19:riske girmemişsin:KK19:

İyiyim canım sağol:KK36:
Afiyet olsun canım arkası gelmesin bir seferden birşey olmaz:KK53:
Bende gece bekleyince nasıl olur diye merak etmiştim.Ne olur ne olmaz iyi yapmışsın:KK19:riske girmemişsin:KK19:
Yok yok iyi gidiyorum maşallah.:nazar:

Normal börek olsa bekletirdim ama bol sütlü olunca iyice şişti.Hamur olursa diye pişirdim ben de.

Yok yok iyi gidiyorum maşallah.:nazar:

Normal börek olsa bekletirdim ama bol sütlü olunca iyice şişti.Hamur olursa diye pişirdim ben de.
Maşaallah:KK60:Bende bugün pırasa ile bir böreğe benzer birşey denedim güzel oldu.2 sayfa önce eklemiştim..Tam diyetlik oldu:KK45:
Haklısın daha önce denemeyince korkuyoruz.:eek:

Maşaallah:KK60:Bende bugün pırasa ile bir böreğe benzer birşey denedim güzel oldu.2 sayfa önce eklemiştim..Tam diyetlik oldu:KK45:
Haklısın daha önce denemeyince korkuyoruz.:eek:
Ablam da yapıyor pırasadan mücver gibi bir börek.Bakayım benziyor mu.:kk77:

Nevrestem. İşte tarifin ben varya ben bir dilim yedim..ama aksam başka hiç bisi yemedim..Canim tarifin birebir tuttu..ve çok lezzetli..oyduklarimida çikolata sosuna buladimm..
IMG_20150304_221229.webp
IMG_20150304_222830.webp
IMG_20150304_222641.webp

Ellerine sağlık canım harika olmuş:kk77:Afiyet olsun:KK68:
Keki normal olması lazım çok kabarır veya kalın olursa iyi olmaz bu ölçü çok uygun oldu.
Benim çıkardıklarım pastayı yaparken uçtu:KK45:
ollldummm ollldummm.Tatif ocakta pisiyorrr son fotoyuda cekem yukleyecegimnn bekleyin beni geliyrummm :KK55::KK55::KK55:

Back
X