Bekliyoruz canımollldummm ollldummm.Tatif ocakta pisiyorrr son fotoyuda cekem yukleyecegimnn bekleyin beni geliyrummm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz canımollldummm ollldummm.Tatif ocakta pisiyorrr son fotoyuda cekem yukleyecegimnn bekleyin beni geliyrummm![]()
tebrikler sizin tarif almış bayılmıştım zaten........![]()
Günaydın şefimmTesekkuler
Gunaydin herkeseee![]()
İyiyim canım işteyim dosyalardan fırsat buldummu giriyorum hemen kk ya sen neler yapıyosun ne pişirecen bize ben bu cumartesi yapacağım..Aslında hamsili pilav yapacaktım ama vazgeçtim..manisa yöresine ait bir yemek yapacağım aslında nette dolaşırken bu tarifin içeriğinden etkilendim dur dedim ben bunu yapayım yöresel olarak ..merhaba nasılsın?
İyiyim canım işteyim dosyalardan fırsat buldummu giriyorum hemen kk ya sen neler yapıyosun ne pişirecen bize ben bu cumartesi yapacağım..Aslında hamsili pilav yapacaktım ama vazgeçtim..manisa yöresine ait bir yemek yapacağım aslında nette dolaşırken bu tarifin içeriğinden etkilendim dur dedim ben bunu yapayım yöresel olarak ..
Günaydın şefimmEki Görüntüle 1441517 buyur çayınızı uzatın şöyle ayaklarınızı ve keyfinize bakınn..
Anladım canım ee tabi çocuklarla zor hele 2 tane olunca..ama yaparsan yap bir hamsili pilavvya aslında hamsili pilavı ben mi yapsam :) hamsili ekmek, laz böreği :) ooo bir sürü yöresel var :)
şaka bir yana, yöresel bir yemek yapınca eklerim, 2 küçük bebeğim var bazen vakit bulamıyorum :) bu nedenle söz veremiyorum...
Çıkar tabii hakkın şımarda buda hakkın mecburuz şefimizi hoşnut tutmaya..ne emrin varsa söylee.sefligin keyfini cikariyim.malum gidicek yakinda
![]()
sefligin keyfini cikariyim.malum gidicek yakinda
![]()
Anladım canım ee tabi çocuklarla zor hele 2 tane olunca..ama yaparsan yap bir hamsili pilavv
Evet canım bilirim..günaydın canım, daha uzun bir zamanın var şef olarak , kuşak pek yakışmış ama, sen yöresellere katılacak mısın?
işte bakalım, biliyorsun burada pek güzel hamsi yok, karadenizin en doğusundayım, sen anla artık :)
Evet canım bilirim..![]()
günaydın canım, daha uzun bir zamanın var şef olarak , kuşak pek yakışmış ama, sen yöresellere katılacak mısın?
işte bakalım, biliyorsun burada pek güzel hamsi yok, karadenizin en doğusundayım, sen anla artık :)
Ben istanbuldayım canım yeni bosnada ama memleketim trabzon of kendi annemlerin çayı var nisanın ortalarında giderler gübre atarlar,,çay keserler işçi tutarlar ekimin ortalarında tekrar gelirler istanbulaa..ben fırsat buldukça yıllık iznimde giderim memleketimee..mahsuru yoksa sen nerede yaşıyorsun?