Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
iyilik yavrum sen nasılsınn.. neler yapıyon varya senin şu resimlerine bayılıyorum o dövmeli olanda çok marjinaldii..
Tesekkir ederim canimmm ha bu resimleri bulana kadar canim cikiyooo..

Napayim kuzum islerim vardi hallettim oyle hava aliyorum balkondaaa yine bulutlandi hava.. : )

istanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )
açken o soğan kokusunu severim kavuruyorlar yaa. ama ben kuru fasulyeci değilim nohut seviyorum ben fasulye yiyince sabaha kadar zort zort yanii

istanbuldayim suan zaten de hava gunesliydi acayip sicakti simdi serinledi ve bulutlandi.. offf biri kuru fasulye yapiyo herhalde bi koktuki sormaaa : )
burasıda guneslıydı sımdı kapadı hava ... hep varım marga gorebılene

Henuz belli degil daha mercimek bile yapilmadi daha islattim azicik suyu ceksin..

Hem diyetteyim ben ne mercimego yicemm beee hih
Yeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii.

Yeşil mercimek azıcık içine küp küp patates ve erişte at işte sana diyet yemeği ama yanında ekmek yok iç o çorbadan koca bir kaseee. hımmm çok lezizz..bide marul salatası nar ekşilii.
Annem corba olarak yapiyor. Ama suan ben kayinvalidedeyim. O koyi sekilde yapiyo.
aradi beni aman kizim sonra yapariz dedi. Disardan soyleyecekmisiz yemegi..

oh sisecektim yolsa mercimekten hahaha :)

Annem corba olarak yapiyor. Ama suan ben kayinvalidedeyim. O koyi sekilde yapiyo.
aradi beni aman kizim sonra yapariz dedi. Disardan soyleyecekmisiz yemegi..

oh sisecektim yolsa mercimekten hahaha :)
bunu diyen kayın validenmi helal valla ne kaynanalar varmışş .. dışarıdan demekk eee diyet ne olcekk.. marga sen kantarun topuzunu kaçırıyon yeminlenn ... pinkooooo..

BulusAlim benim kizim daha kucuk yeni yeni disari cikiyoruz havalae iyce isinsin buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…