Olmaz ne olacak bir çay içer gelirsin eş kontenjanından.Karakola git birşey olmaz diyorsun
Aslında cepte tarifem olmasa kesin herseyi yapardım.
Bahçeli ev istiyorum,her türlü hayvan besliycem o zaman. Tavuk,tavşan,kuzu,köpekYok ben uzaktan seveyim evde tavsan olmuyor.Çok kokuyor
Bizim apartman görevlisinin var.Yazın hep bahçede onu seviyoruz.
Yok canım ya kanunlar eş kontenjanı falan tanımaz.Olmaz ne olacak bir çay içer gelirsin eş kontenjanından.Tarifen bitince yaparsın artık.
Ben de yazları bahçeli evde yaşamak isterim kışın soğuk oluyorBahçeli ev istiyorum,her türlü hayvan besliycem o zaman. Tavuk,tavşan,kuzu,köpekhayvanlari çok seviyorumm
Hiç sorma yaaAhh bu şarjlar.Çok çabuk bitiyor.
Hoşbulduk hemşomkucagimda uyuyo,heryerim kabardi kaşımaktan
Hadi ya nesi kokacak ki mis gibi hayvanbu arada hoş geldin hemsoooommm
Ne güzel olur öyle bir ev.Bahçeli ev istiyorum,her türlü hayvan besliycem o zaman. Tavuk,tavşan,kuzu,köpekhayvanlari çok seviyorumm
Etrafi boş diye miBen de yazları bahçeli evde yaşamak isterim kışın soğuk oluyor
Ya kediyi de çok seviyorum ama derdi çok kedinin. Yok aşısı yok çiftleşmesi yavrusu bilmem neyiHoşbulduk hemşomçok severim ellimede alırım hiç sorun değil ama kokuya çok hassasım o yüzden bakamam ama bahceli bir evim olsa kedi bakarım yeşilyutta topluyom hepsini başıma kayınvaldem çıldırıyor
En büyük hayalim öyle bir evde yaşamak adraNe güzel olur öyle bir ev.Sabahları kümesten yumurta alacaksın.Ne zevkli.
İnşallah olur.Çok uzak bir hayal değil.En büyük hayalim öyle bir evde yaşamak adra
Doğal ihtiyaçlar buluruz çaresiniEtrafi boş diye mi
Ya kediyi de çok seviyorum ama derdi çok kedinin. Yok aşısı yok çiftleşmesi yavrusu bilmem neyi
teşekkür ederim.Insallah öyledir tatlimİnşallah olur.Çok uzak bir hayal değil.
hahahahDoğal ihtiyaçlar buluruz çaresini
Aynen benim anneminde lafiHarbi imzana bayıldım yaaannemin lafı
Ben tam 3 kilo verdim normal yiyorum ama hareketliyim ekmek yemedim.mesela bugun hic..Hasta olursun
Ben bugün temizlik yaptım, çok enerji harcadım
Kimse duymasın 1 tane kurabiye yedim az önce
Hem bizim oralarda kışın soğuk olur hemde korkarımEtrafi boş diye mi
Ya kediyi de çok seviyorum ama derdi çok kedinin. Yok aşısı yok çiftleşmesi yavrusu bilmem neyi
Bana bi kazen abi birde sen margooo diyosunuz haha : )Bende teldeyim tabletin şarzı bitti
adra iiyim tatlım
Hoşgeldin margom.
İyiyim canım sağol.
Her siteye girsin diye program yüklemeye çalıştık olmadı.
MargaaammmBen tam 3 kilo verdim normal yiyorum ama hareketliyim ekmek yemedim.mesela bugun hic..
Ablaa su aralar acayip icim yaniyor..
Gece kalkip kalkip su iciyorum..
Sularda sicak geliyo..
Bende dogal olarak napayim attim buz dolabina bi surahi..
Gidip gelip soguk suyu iciyorummm : )
Ben mersin üzerinden hayal kuruyorumHem bizim oralarda kışın soğuk olur hemde korkarım
Yok olmadı:)Yapabildiniz mi pekiii : )
Sevene birşey yapmazteşekkür ederim.Insallah öyledir tatlim
hahahahkediler asi oluyo bide çok cirmaliyo. Korkuyorum sevmeye. Hiç beklemedigin anda bi pati vuruyo
Aynen benim anneminde lafitecdeyi yikmislar hep siteler olmuş. Annem imzamdakini yapti
Mersinlimmmmm napiyooonnnnnn haftaya nisanin 4 unda sabah uyanirsan bana bi hava tahmininde bulunur musun.. ona gore giyinecekler de : ) ucaga montla binip mersinde rezil olmayalim hahahMargaaammm
Ben mersin üzerinden hayal kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?