Benim kv kendilerini oyle yapmis ama tabi bunun hata oldugunu zaman gectikce anlamis simdi ben hanneye ogretcem herseyini kendi yapabilsin diyorum bazen hak veriyo bazende herseyini biz yapalim istiyor ama yok oyle ben esimle evlendigimizde herseyi benim yapmam bi zoruma gitti giycegi kiyafeti bile ben hazirliyim istiyordu simdi alistik kendi giyiniyor ama cok zor olduOooo babaanneye kalsa tembel bir oğlum olurdu ben çalışıyorum oğluma babaannesi bakıyor(sağolsun)ama oğlum onun yanında pek gelişemedi şu an 5 yaşın içinde kreşe gönderiyorum sosyal olsun diye çok korumacı davrandılar. dedesi ile babaannesi yemek bile kendi başına yemiyordu..merdivenlri korkak iniyordu. geçen sene ve bu sene çok gelişti oğlum kreşe verdiğimden beri.. yaşlılar şekerim bazı şeyleri anlatamıyorsun yok yapma dökersin yok dur ben seni giydireyim. baktım olacak gibi değil 3 yaşını doldurdu hemen kreşe verdim iki senedirde kreşe gidiyor nasip önümüzdeki senede ana okuluna gidicekk..kesinlikle istediğin gibi yetiştir evlatlarını
Yok valla allahtan evde yapilcak is yokda sadece hanneyle ilgileniyorum oda olsa napcam bilmem ama aksama camasirlar kuruyunca utu varrahat yok demii..hi hi hi
Yaaa beybi annelik böyle bişi durmak yokk..Yok valla allahtan evde yapilcak is yokda sadece hanneyle ilgileniyorum oda olsa napcam bilmem ama aksama camasirlar kuruyunca utu var
Biz annelere çok iş düşüyor..valla ben taviz vermiyorum olurmu öyle şey..herkes üzerine düşen görevi yapacakBenim kv kendilerini oyle yapmis ama tabi bunun hata oldugunu zaman gectikce anlamis simdi ben hanneye ogretcem herseyini kendi yapabilsin diyorum bazen hak veriyo bazende herseyini biz yapalim istiyor ama yok oyle ben esimle evlendigimizde herseyi benim yapmam bi zoruma gitti giycegi kiyafeti bile ben hazirliyim istiyordu simdi alistik kendi giyiniyor ama cok zor oldu
Yaaa beybi annelik böyle bişi durmak yokk..
Aynen canim zaten biraz daha bursayiz biz ondan sonra kendi evimize gecicez nasip olursa simdi hergun geliyor ama oraya gelemez uzak diyeBiz annelere çok iş düşüyor..valla ben taviz vermiyorum olurmu öyle şey..herkes üzerine düşen görevi yapacak
erva hanne amin inşallahhanne..güzel isim tek isimmi varmı başka eklentii..ismiyle yaşasın bebişş..
sen bir ara hamileydin kız doğurdun muAynen canim zaten biraz daha bursayiz biz ondan sonra kendi evimize gecicez nasip olursa simdi hergun geliyor ama oraya gelemez uzak diye
erva hanne amin inşallah
Çok güzel bir isimm rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımızaa.Aynen canim zaten biraz daha bursayiz biz ondan sonra kendi evimize gecicez nasip olursa simdi hergun geliyor ama oraya gelemez uzak diye
erva hanne amin inşallah
Amin canım, Rabbim hepimizin huzurunu daim etsin İnşaAllahGercekten rabbimin sevgili kuluymussun yaa raabbim nazarlardan saklasin sizi
görüşürüz canim
Selammkimse yok mu
Dogurdum tabi kiz yakinda yuruycek kizimsen bir ara hamileydin kız doğurdun mu
Ammmiiiin acmain canimÇok güzel bir isimm rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımızaa.
amiin ecmain canimAmin canım, Rabbim hepimizin huzurunu daim etsin İnşaAllah
abooo w çok geride kalmışımDogurdum tabi kiz yakinda yuruycek kizim
Ammmiiiin acmain canim
amiin ecmain canim
Tabi bi ceeee diyosun sonra kayboluyorsunabooo w çok geride kalmışım
Fiyatı tuzluymuş:)
Tabi bi ceeee diyosun sonra kayboluyorsun
evet ama güzel anneme gösterdim de yapıcakFiyatı tuzluymuş:)
Daha güzel, el emeği:)
kimse yok napıyım
evet ama güzel anneme gösterdim de yapıcak
evet kaç yıl da yaparsa artıkDaha güzel, el emeği:)
Abovvv ne güzel bişiymiş ooo.. çeyizemii yakışırr biraz tuzlu amaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?