Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Ohh maşallah senin oglanda kiz gibidir haa hangisi cogunluktaysa onlar baskin olunca teklerde onlara ayak uyduruyor rabbimin sevgili kuluymussun
ben izmirdeyim izmir de aynı bu yıl kuru soğuk ve baya soğuk oldu bu yıl kar bile yağdı

deniz burnumuzun dibinde artık yaza bu özlemmler

hımmm gel canım fırsat bulunca kaç buraya
oyle yapiyorum zaten degilse ucusa geciyorum

Hayır yaz benim mevsimim
Hiç sevmediğim mevsim de kış, Kasım'dan sonra kış depresyenu başlıyor ben de Neyse ki az kaldı şafak sayıyorum yaza
Bendensin canım bende sevmem ağustos biter ben söylenmeye başlarım her mevsim güzeldirde olmuyor bir sevemiyorum istanbulun kışını

Ohh maşallah senin oglanda kiz gibidir haa hangisi cogunluktaysa onlar baskin olunca teklerde onlara ayak uyduruyor rabbimin sevgili kuluymussun

oyle yapiyorum zaten degilse ucusa geciyorum
Yok canım kızlar fena cazgır da, oğlum çok ağır kanlı, pek katılmaz onlara:) Ama sofra kurma kaldırmaya heveslenir bazen:)

Yok canım kızlar fena cazgır da, oğlum çok ağır kanlı, pek katılmaz onlara:) Ama sofra kurma kaldırmaya heveslenir bazen:)
Hi hi hi benim keratada öylee masamıza örtüyü serer tek tek taşır masaya ne getireyim anne der dur mutfakta peşimdee.

Yarin birgun yemek yapmayada heveslenir ogrenir en sevdigim erkek yemek yapan erkek bizim evde ben tekim 3erkek var ama hepimiz mutfak meraklisiyiz az ben erkek gibi kaliyorum onlarin icinde

Yarin birgun yemek yapmayada heveslenir ogrenir en sevdigim erkek yemek yapan erkek bizim evde ben tekim 3erkek var ama hepimiz mutfak meraklisiyiz az ben erkek gibi kaliyorum onlarin icinde
Babasına çekerse benim oğum da öyle olur:) Eşimin yapamadığı yemek yok neredeyse arada onu sokuyorum mutfağa yemeği sen yap bugün diye Tavuk sote yapmayı seneler önce eşimden öğrenmiştim:))

Babasına çekerse benim oğum da öyle olur:) Eşimin yapamadığı yemek yok neredeyse arada onu sokuyorum mutfağa yemeği sen yap bugün diye Tavuk sote yapmayı seneler önce eşimden öğrenmiştim:))
Gercekten rabbimin sevgili kuluymussun yaa raabbim nazarlardan saklasin sizi
görüşürüz canim

Ay bende severim mutfağa giren erkeğii.. benimkininde elinden geliyor o tarz şeyler öyle tavuk sote filan değilde soslu makarnalar,, soslu salatalar et tarzı sevmediği için neyi seviyorsa onu yapıyor..

Hi hi hi benim keratada öylee masamıza örtüyü serer tek tek taşır masaya ne getireyim anne der dur mutfakta peşimdee.
Maşallah ogluna bende cocuklarimi oyle yetisitrcem benim kv hazira alistirmis hic bisi beceremezler deli oluyorum bazen ben her isimi kendim gordugumden garip ve zor geliyor

Maşallah ogluna bende cocuklarimi oyle yetisitrcem benim kv hazira alistirmis hic bisi beceremezler deli oluyorum bazen ben her isimi kendim gordugumden garip ve zor geliyor
Oooo babaanneye kalsa tembel bir oğlum olurdu ben çalışıyorum oğluma babaannesi bakıyor(sağolsun)ama oğlum onun yanında pek gelişemedi şu an 5 yaşın içinde kreşe gönderiyorum sosyal olsun diye çok korumacı davrandılar. dedesi ile babaannesi yemek bile kendi başına yemiyordu..merdivenlri korkak iniyordu. geçen sene ve bu sene çok gelişti oğlum kreşe verdiğimden beri.. yaşlılar şekerim bazı şeyleri anlatamıyorsun yok yapma dökersin yok dur ben seni giydireyim. baktım olacak gibi değil 3 yaşını doldurdu hemen kreşe verdim iki senedirde kreşe gidiyor nasip önümüzdeki senede ana okuluna gidicekk..kesinlikle istediğin gibi yetiştir evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…