Yapmaz bence kimse.Eminim süper bir şekilde tanıtırsın.Merakla bekliyorum.İyiyim canım sağol
Yapacağım canım, ben yapana kadar biri yapmazsaTek derdim tarifi tanıtmak Çok beğendiğim bir tat
Aaa sevindim valla.Senin tablette sorun yok merak etmeForumda çalışma var galiba hepimizin öyle
İnşaallah bana kalır tarifYapmaz bence kimse.Eminim süper bir şekilde tanıtırsın.Merakla bekliyorum.
Aaa sevindim valla.Çıkış yapıp tekrar giriyorum aynı.Tabletten sandım.
Yiyebilirsin tabi.Benden izin ye gitsin.İnşaallah bana kalır tarifÖdül olarak yemeyi düşünüyorum sence yiyebilir miyim
Ben de dönüp dolaşıyorum sonra profilimden buraya geliyorum
Ayhh iyki kiz annesiyim o zamanKız çocukları daha akıllı oluyorErkek olsa bunu söylemezdim
buyumeye calisiyor teyzesiİyiyim Nevoş sen nasılsın?
Senin yemeği tahmin ettim.Onu kimse yapmaz.Yapıp eklesene.
Selam canım.Kızın büyüdü mü?
Sağol Adra'cımYiyebilirsin tabi.Benden izin ye gitsin.Diyetisyenler haftada bir gün ne isterseniz yiyebilirsiniz demiyorlarmıydı zaten. Aman o kadar spor yaptık bakalım kaç gram verdik.
Yersin yersin canim ahh ahh benim dogumdan sonra odem olmasaymis hamile kaldim kiloya incekmisimİnşaallah bana kalır tarifÖdül olarak yemeyi düşünüyorum sence yiyebilir miyim
Ben de dönüp dolaşıyorum sonra profilimden buraya geliyorum
Bir işe yarar bakim olması iyi bari.Sağol Adra'cımBildirimler gelmezse bu mesajları kimse görmez
O kadar az yedik,spor yapmaktan öldük ama çok gittiğini zannetmiyorum
Daha yeni doğum yaptın verirsin canım merak etmeYersin yersin canim ahh ahh benim dogumdan sonra odem olmasaymis hamile kaldim kiloya incekmisim
Benden tavsiye üç beş kız doğur.Ayhh iyki kiz annesiyim o zaman
buyumeye calisiyor teyzesi
Yok yok düşmesinBir işe yarar bakim olması iyi bari.
Ben de zannetmiyorum.Ama motivasyonumuz düşmesin.Ben kadayıfa yüz çevirdim bu uğurda. Olacak iş değildi yani.
Kız olsun çamurdan olsun derlerBenden tavsiye üç beş kız doğur.Biri bulaşık yıkar,biri ev süpürür,biri de toz alır sen ayaklarını uzatıp yatarsın.
Keşke diyet tatlıyı da yemeseydim.Yok yok düşmesinEn az 1 ay daha böyle devam edeceğiz
Sonra kutlama için tatlılar yeriz tabi dozunda
Tatlı arayışına girme bir dönem canımKeşke diyet tatlıyı da yemeseydim.Evet devam edelim bir birakınca başa döneriz.Hiç iyi olmaz.
Evet bence de kızlar çok da vefalı oluyorlar.Erkekler evlenince el oluyor.Yaptır bence de.Herşeyi öğret.Sonrasında sıkıntı çekmezler.Zaten sana çekmişlerse onları alan yaşadı.Kız olsun çamurdan olsun derlerTatili bekliyorum bu yaz benim kızlara iş yaptıracağım Ağaç yaşken eğilir Okul zamanı çok tembel oldular
Bence de yemeyeyim artık.Sırf meraktan yaptım zaten.Tatlı arayışına girme bir dönem canımÇok sıkışınca kayısı ,incir,üzüm ile idare et
Yoksa arkası geliyor
Tabi şimdi bırakmak olmazTolin'in diline düşeriz
Yok canım tatlı 1-2 aydan sonra çok bunaltınca yiyelimBence de yemeyeyim artık.Sırf meraktan yaptım zaten.Tolin`in diline düşmeyelim aman aman.
Bildirimler geldi.
Evet canım maalesef tatlısız duramıyoruz.Ama ben direniyorum.Yok canım tatlı 1-2 aydan sonra çok bunaltınca yiyelimAma sende haklısın sizin evde tatlı muhabbeti hiç bitmiyor
Evet geldiKıymetini anladık bildrimlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?