Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım sağol
Yapacağım canım, ben yapana kadar biri yapmazsaTek derdim tarifi tanıtmakÇok beğendiğim bir tat
Yapmaz bence kimse.Eminim süper bir şekilde tanıtırsın.Merakla bekliyorum.
Senin tablette sorun yok merak etmeForumda çalışma var galiba hepimizin öyle
Aaa sevindim valla.Çıkış yapıp tekrar giriyorum aynı.Tabletten sandım.

Son düzenleme:
Yapmaz bence kimse.Eminim süper bir şekilde tanıtırsın.Merakla bekliyorum.

Aaa sevindim valla.Çıkış yapıp tekrar giriyorum aynı.Tabletten sandım.
İnşaallah bana kalır tarifÖdül olarak yemeyi düşünüyorum sence yiyebilir miyim
Ben de dönüp dolaşıyorum sonra profilimden buraya geliyorum

Yiyebilirsin tabi.Benden izin ye gitsin.Diyetisyenler haftada bir gün ne isterseniz yiyebilirsiniz demiyorlarmıydı zaten. Aman o kadar spor yaptık bakalım kaç gram verdik.

Yiyebilirsin tabi.Benden izin ye gitsin.Diyetisyenler haftada bir gün ne isterseniz yiyebilirsiniz demiyorlarmıydı zaten. Aman o kadar spor yaptık bakalım kaç gram verdik.
Sağol Adra'cımBildirimler gelmezse bu mesajları kimse görmez
O kadar az yedik,spor yapmaktan öldük ama çok gittiğini zannetmiyorum

Zayıflama topiğininin yolunu da bulamıyorum.Hep bildirimlerden gidiyordum da.

Yersin yersin canim ahh ahh benim dogumdan sonra odem olmasaymis hamile kaldim kiloya incekmisim

Sağol Adra'cımBildirimler gelmezse bu mesajları kimse görmez
O kadar az yedik,spor yapmaktan öldük ama çok gittiğini zannetmiyorum
Bir işe yarar bakim olması iyi bari.
Ben de zannetmiyorum.Ama motivasyonumuz düşmesin.Ben kadayıfa yüz çevirdim bu uğurda.Olacak iş değildi yani.

Ben kactim kizlar iyi geceler

Benden tavsiye üç beş kız doğur.Biri bulaşık yıkar,biri ev süpürür,biri de toz alır sen ayaklarını uzatıp yatarsın.
Kız olsun çamurdan olsun derlerTatili bekliyorum bu yaz benim kızlara iş yaptıracağımAğaç yaşken eğilirOkul zamanı çok tembel oldular

Yok yok düşmesinEn az 1 ay daha böyle devam edeceğiz
Sonra kutlama için tatlılar yeriz tabi dozunda
Keşke diyet tatlıyı da yemeseydim.Evet devam edelim bir birakınca başa döneriz.Hiç iyi olmaz.

Keşke diyet tatlıyı da yemeseydim.Evet devam edelim bir birakınca başa döneriz.Hiç iyi olmaz.
Tatlı arayışına girme bir dönem canımÇok sıkışınca kayısı ,incir,üzüm ile idare et
Yoksa arkası geliyor
Tabi şimdi bırakmak olmazTolin'in diline düşeriz

Kız olsun çamurdan olsun derlerTatili bekliyorum bu yaz benim kızlara iş yaptıracağımAğaç yaşken eğilirOkul zamanı çok tembel oldular
Evet bence de kızlar çok da vefalı oluyorlar.Erkekler evlenince el oluyor.Yaptır bence de.Herşeyi öğret.Sonrasında sıkıntı çekmezler.Zaten sana çekmişlerse onları alan yaşadı.

Tatlı arayışına girme bir dönem canımÇok sıkışınca kayısı ,incir,üzüm ile idare et
Yoksa arkası geliyor
Tabi şimdi bırakmak olmazTolin'in diline düşeriz
Bence de yemeyeyim artık.Sırf meraktan yaptım zaten. Tolin`in diline düşmeyelim aman aman.

Bildirimler geldi.

Bence de yemeyeyim artık.Sırf meraktan yaptım zaten. Tolin`in diline düşmeyelim aman aman.

Bildirimler geldi.
Yok canım tatlı 1-2 aydan sonra çok bunaltınca yiyelimAma sende haklısın sizin evde tatlı muhabbeti hiç bitmiyor
Evet geldiKıymetini anladık bildrimlerin

Yok canım tatlı 1-2 aydan sonra çok bunaltınca yiyelimAma sende haklısın sizin evde tatlı muhabbeti hiç bitmiyor
Evet geldiKıymetini anladık bildrimlerin
Evet canım maalesef tatlısız duramıyoruz.Ama ben direniyorum.

Gerçekten ne kıymetliymiş bu bildirimler.Daha çok sahip çıkalım,koruyalım kollayalım bildirimleri.

Nevoş ben kaçtım.İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…