Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Anlamıştır bozulduğunu bir daha yapmaz inşallah.Kışın aramıyorum dondurmayı.Sizin orası daha sıcaktır yenir:))
Bilmiyorum ki aman hep burda.degil zaten ole tabi bugun falan yeniyordu yaz gelmis

Adra'cım gözünaydınÇok sevindim
Kutlama yaptın mı
Teşekkür ederim Nevoş.Yeniden doğmuş gibi oldum bugün.

Kutlama yaptım.Bir dilim yaş pasta,iki adet tulumba tatlısı.Diyet yalan oldu.

Teşekkür ederim Nevoş.Yeniden doğmuş gibi oldum bugün.

Kutlama yaptım.Bir dilim yaş pasta,iki adet tulumba tatlısı.Diyet yalan oldu.
Olmaz mısın sonunda başarmışsın
Afiyet olsun haketmişsin
Benimde bugün diyet yalan oldu Tatlı yemedim ama ne bulduysam yedimEvde değildim Mersin'e gittik bugün ortama ayak uydurdumYoksa yemezdim

Olmaz mısın sonunda başarmışsın
Afiyet olsun haketmişsin
Benimde bugün diyet yalan oldu Tatlı yemedim ama ne bulduysam yedimEvde değildim Mersin'e gittik bugün ortama ayak uydurdumYoksa yemezdim
Evet başardım.Çok stresli bir dönemi atlattım çok şükür.

Akşam yemedim o onu dengeler.Hayırdır Mersin`de tanıdığınız mı var?Misafirlikte de rejim olmaz.Ev sahibi bir sürü hazırlık yapmıştır ayıp olurdu.İyi yapmışsın.Sanki Pinko Ankara`da yemiyordur.

Hayırlı olsun
Yok canım bir turla bir geziye katıldıkMersin kız Kalesine gittik haliyle ne varsa onu yedikYarından sonra devam ederim

Hayırlı olsun
Yok canım bir turla bir geziye katıldıkMersin kız Kalesine gittik haliyle ne varsa onu yedikYarından sonra devam ederim
Sağol canım.

Ne güzel yapmışsınız.Fırsatları değerlendirmek lazım.Afiyet olsun.Gezide diyet yapılmaz,yapılsa da o geziden zevk alınmazdı zaten.

Sağol canım.

Ne güzel yapmışsınız.Fırsatları değerlendirmek lazım.Afiyet olsun.Gezide diyet yapılmaz,yapılsa da o geziden zevk alınmazdı zaten.
Yok canım yapılmıyorKafan rahatlamış bunun şerefine bize yöresel bir yemek yaparsın artık

Gazel`in peşine düş.Yarışmayı yeni öğrendi.Haberim olsa katılırdım dedi.Süre var dedim.İyi demişim dimi.

Yok canım yapılmıyorKafan rahatlamış bunun şerefine bize yöresel bir yemek yaparsın artık
Ben de Gazel`i yaziyordum sana.Elektrik alırsam neden olmasın diyeyim.

Gazel katılacak zaten özelden görüştük ama sen olmazsan katılmıyor
Hadi ya göbeği benle mi kesilmiş.Çok detaycıyım bu beni yoruyor ama bakalım güzel bir tarif bulursam katılırım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…