Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Selamlar.

Çok iyiyim canım.Çok mutluyum bugün.Ehliyeti aldım.Sınav vardı bugün geçtim.

Sen nasılsın?
Aaa cok sevindim hayirli olsun iiyim bende bugun disari ciktik normalde esimle basbasa cikcaktik gorumce geldiydii ee bugun napcaz planimiz ne demis bisi diyememis benimkide artik ole ciktik bi dondurma yedim geldim

Aaa cok sevindim hayirli olsun iiyim bende bugun disari ciktik normalde esimle basbasa cikcaktik gorumce geldiydii ee bugun napcaz planimiz ne demis bisi diyememis benimkide artik ole ciktik bi dondurma yedim geldim
Sağol canım.

Planınız ne değil de planımız ne?Kötü olmuş planınızın bozulması.Telafi edersiniz canım.Kardeş işte birşey diyememiştir eşin.Dondurma sezonu açıldı ne güzel.

Sağol canım.

Planınız ne değil de planımız ne?Kötü olmuş planınızın bozulması.Telafi edersiniz canım.Kardeş işte birşey diyememiştir eşin.Dondurma sezonu açıldı ne güzel.
Ole bide disarda olunca demmis ama benimki bozulmus biraz biz hic kapatmiyoruz ki ben dogum yapana kadar hep yedim surda iki uc aydir yiyemedim bugun firsattan istifade yedim

Ole bide disarda olunca demmis ama benimki bozulmus biraz biz hic kapatmiyoruz ki ben dogum yapana kadar hep yedim surda iki uc aydir yiyemedim bugun firsattan istifade yedim
Anlamıştır bozulduğunu bir daha yapmaz inşallah.Kışın aramıyorum dondurmayı.Sizin orası daha sıcaktır yenir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…