Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Ben o kadar yememeye ve spora rağmen az verince moralim bozuldu yedim bu hafta.Ama kilo almadım.Sporu hiç bırakmadım.Ben yetişemiyorum her topiğe.İlk günler çok kişi vardı.Diyet zor geldi herkese demekki:))
Haklısın canım ben de sadece akşam yemek yiyorum tüm gün aç geziyorum.Akşamda mesela bugün etli,bulgurlu kabak dolması yapmıştım.Çoğunluk kıyma koydum bulguru az olsun diye.4 tane yedim ve bugün sadece onu yedim diyebilirim.Toplam 1.5 kabak bile değil.Buna rağmen çok az gidiyor..Ben de yetişemiyorum bazen bildirimde gelmiyor sonradan farkediyorum

Sen çok az yiyorsun ama.Herşeyden yiyerek,sağlıklı beslenerek kilo verileceğine inanıyorum.Tek öğün yediğin için
metabolizma az çalışabilir.Aç kalarak verilen kilolar daha çabuk geri alınıyor.Şaşır arada vücudu ye ara ara:)

Dün yedim daha ne olsunAma dünde hiçbirşey yememiştim ve çok yoğun bir gün geçirdim..Kahvaltı yapıyorum ama 2-3 zeytin-1-2 küçük dilim peynir arada yumurta
Sporda yapıyorum çok sık olmasadaBenim tartı bozuk galiba

Vücut savunmaya geçiyormuş yemek gelmeyeceğini bildiği için.Depoluyormuş yani.Ondan veremiyorsun.Şaşırtınca hızlanıyormuş:)

Ben yarın özel birşeyler yapayım o zaman
Tatlı yiyemiyorumTadı kötü geliyor
Tatlı yenmez mi be Nevoş:) Bugün kahveyle bir tabak cici bebe yedim:)Çikolata aradım elime o geldi:)

Tatlı yenmez mi be Nevoş:) Bugün kahveyle bir tabak cici bebe yedim:)Çikolata aradım elime o geldi:)
Sen diyeti bozmuşsun
Ben dün bozdum diye biskrem aldım elime ısırdım tadı kötü geldi bıraktım..Nerdeyse 20 gündür şekerli birşey yemeyince ağzımın tadı demişti galiba

Sen diyeti bozmuşsun
Ben dün bir bozdum diye biskrem aldım elime ısırdım tadı kötü geldi bıraktım..Nerdeyse 20 gündür şekerli birşey yemeyince ağzımın tadı demişti galiba
Sorma ya öyle oldu.Kendime gelim ben yarından itibaren.Çaydan bile nefret ettim şekersiz içince.Tatlıdan vazgeçemiyorum.Nasıl bir damak tadım varsa değişmiyor.

Hadi kaçtım bu sefer.Tekrar iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…