Haklısın canım ben de sadece akşam yemek yiyorum tüm gün aç geziyorum.Akşamda mesela bugün etli,bulgurlu kabak dolması yapmıştım.Çoğunluk kıyma koydum bulguru az olsun diye.4 tane yedim ve bugün sadece onu yedim diyebilirim.Toplam 1.5 kabak bile değilBen o kadar yememeye ve spora rağmen az verince moralim bozuldu yedim bu hafta.Ama kilo almadım.Sporu hiç bırakmadım.Ben yetişemiyorum her topiğe.İlk günler çok kişi vardı.Diyet zor geldi herkese demekki:))
Sen çok az yiyorsun ama.Herşeyden yiyerek,sağlıklı beslenerek kilo verileceğine inanıyorum.Tek öğün yediğin içinHaklısın canım ben de sadece akşam yemek yiyorum tüm gün aç geziyorum.Akşamda mesela bugün etli,bulgurlu kabak dolması yapmıştım.Çoğunluk kıyma koydum bulguru az olsun diye.4 tane yedim ve bugün sadece onu yedim diyebilirim.Toplam 1.5 kabak bile değil.Buna rağmen çok az gidiyor.. Ben de yetişemiyorum bazen bildirimde gelmiyor sonradan farkediyorum
Dün yedim daha ne olsunSen çok az yiyorsun ama.Herşeyden yiyerek,sağlıklı beslenerek kilo verileceğine inanıyorum.Tek öğün yediğin için
metabolizma az çalışabilir.Aç kalarak verilen kilolar daha çabuk geri alınıyor.Şaşır arada vücudu ye ara ara:)
Pinkom sende gitmeseydin fırsat bu fırsat çekiştirdikHainler gidiyorum dememi bekliyorsunuz resmen
Daha giderken başladınız konuşmaya okumam mı hiçPinkom sende gitmeseydin fırsat bu fırsat çekiştirdikSen geçmişi okumazdın niye okudun
Vücut savunmaya geçiyormuş yemek gelmeyeceğini bildiği için.Depoluyormuş yani.Ondan veremiyorsun.Şaşırtınca hızlanıyormuş:)Dün yedim daha ne olsunAma dünde hiçbirşey yememiştim ve çok yoğun bir gün geçirdim.. Kahvaltı yapıyorum ama 2-3 zeytin-1-2 küçük dilim peynir arada yumurta
Sporda yapıyorum çok sık olmasadaBenim tartı bozuk galiba
Ayyyy yakalandık:)))))))))Hainler gidiyorum dememi bekliyorsunuz resmen
Amacımıza ulaştık o zamanDaha giderken başladınız konuşmaya okumam mı hiç
Ben yarın özel birşeyler yapayım o zamanVücut savunmaya geçiyormuş yemek gelmeyeceğini bildiği için.Depoluyormuş yani.Ondan veremiyorsun.Şaşırtınca hızlanıyormuş:)
Hiç yakalanmaktan korkuyor gibi değildiniz:)Ayyyy yakalandık:)))))))))
Gözüm üstünüzde bundan sonra :)Amacımıza ulaştık o zamanBundan sonra geçmişi oku o zaman Hakkında kaynatıyor olabiliriz
Tatlı yenmez mi be Nevoş:) Bugün kahveyle bir tabak cici bebe yedim:)Çikolata aradım elime o geldi:)Ben yarın özel birşeyler yapayım o zaman
Tatlı yiyemiyorumTadı kötü geliyor
Sen bilirsin istersen okumaHiç yakalanmaktan korkuyor gibi değildiniz:)
Gözüm üstünüzde bundan sonra :)
Ben Nevoş'a Nevoş bana gaz verdi konuştuk.Pişman değiliz:)))Hiç yakalanmaktan korkuyor gibi değildiniz:)
Gözüm üstünüzde bundan sonra :)
Tatlı yenmez mi be Nevoş:) Bugün kahveyle bir tabak cici bebe yedim:)Çikolata aradım elime o geldi:)
Vayy göz dağı mı veriyorsun birdeSen bilirsin istersen okuma
Farkındayım hiç yüzünüz kızarmadıBen Nevoş'a Nevoş bana gaz verdi konuştuk.Pişman değiliz:)))
Nasıl istiyorsan öyle anlayabilirsin bundan sonra bol bol kulaklarını çılatacağımVayy göz dağı mı veriyorsun birde
Farkındayım hiç yüzünüz kızarmadıtolin gelsin de sabun yapsın sizi
Sorma ya öyle oldu.Kendime gelim ben yarından itibaren.Çaydan bile nefret ettim şekersiz içince.Tatlıdan vazgeçemiyorum.Nasıl bir damak tadım varsa değişmiyor.Sen diyeti bozmuşsun
Ben dün bir bozdum diye biskrem aldım elime ısırdım tadı kötü geldi bıraktım..Nerdeyse 20 gündür şekerli birşey yemeyince ağzımın tadı demişti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?