Sorma ya öyle oldu.Kendime gelim ben yarından itibaren.Çaydan bile nefret ettim şekersiz içince.Tatlıdan vazgeçemiyorum.Nasıl bir damak tadım varsa değişmiyor.
Iyı pazarlar kızlar
Bugun erken kalktım ustalar gelıcek dıye( hava yagmurlu dıye gelmedıler o ayrı)
katreınur arkadasın bukmesını yaptım harıka oldu gecen yarısmada sımsıns arkadasın mercımeklı boregını denemek ıstemıstım ama baklavalık boreklık yufka bulamadım bu yufkayla sade mercımeklıde yaptım oda super oldu, mercımek cok yakısıyormus borege tesekkurler kızlar yenı seyler ogrenıyoruz burda
Iyı pazarlar kızlar
katreınur arkadasın bukmesını yaptım harıka oldu gecen yarısmada sımsıns arkadasın mercımeklı boregını denemek ıstemıstım ama baklavalık boreklık yufka bulamadım bu yufkayla sade mercımeklıde yaptım oda super oldu, mercımek cok yakısıyormus borege tesekkurler kızlar yenı seyler ogrenıyoruz burdaEki Görüntüle 1455633
Iyı pazarlar kızlar
katreınur arkadasın bukmesını yaptım harıka oldu gecen yarısmada sımsıns arkadasın mercımeklı boregını denemek ıstemıstım ama baklavalık boreklık yufka bulamadım bu yufkayla sade mercımeklıde yaptım oda super oldu, mercımek cok yakısıyormus borege tesekkurler kızlar yenı seyler ogrenıyoruz burdaEki Görüntüle 1455633