- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Çok teşekkür ederim canım.Sana da geçmiş
olsun.Kendine gel de güzel yemeklerinden yap bize.
Sadece 1 yemek yapıyorsunuz..şimdi sorum şu,en fazla kaç yemek yapabiliyoruz
bir de bu yemekleri farklı zamanlarda yapabiliyormuyuz
Ben de çok beğeniyorum
O zaman bundan sonra daha sık görüşelim
Bende çok beğeniyorum adrayı tariflerinde ve sunumunda çok güzel incelikler var
Yarışmaya mı katılacaksın..nevrestemm şimdi anladım bende diyordum neden egunal bende katılayımmı dedeiği zaman ürktüğünü (bu hatun mükemmelmiş..)inceledim profilini. yemek konusunda eline su dökülemezz..
Evet canım mükemmeldir
ben senden bekliyorum.bu kategoriye katilmam zor benim bebekim.evde degilim bu ara
Dayanmak zor oluyor haklısınSık görüşürsek katılırım diye korkuyorum
Aynen canım yarışmalarımızın vazgeçilmezi demirbaşlarındandır kendisi...
Kızlar çok utandım ben cidden
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Benim de sağım solum belli olmuyor bu ara o sebeple katılamam biz bu kez diğer kızları izleyelim oy verelim bence
Teşekkür ederim canımNevresteeeeeee o imzanı yerimmmmmmmm...
Yine bulmuşsun şahane bir minnak
Dayanmak zor oluyor haklısın
Rica ederim biz doğruları söylüyoruz
Teşekkür ederim canım
Sen işlerini hallet hayırlısı ile kutlama için katılırsın
Katıldığım dönemlerden biliyorum kendimi tutamıyordum böyle iyi zaten işim gücüm var son dönemeçteyim
şapkadan çıkan tavşancık biliyorumda kottan çıkan kediciki ilk kez gördüm yerim ki ben onuuuuu çok datlu kotla mı satılıyor acaba
iyi fikirmiş sevimli olmak lazım..Sen işlerini hallet hayırlısı ile kutlama için katılırsınBen diyetteyim kimse yapmazsa tarifim hazır Son günlerde kendime izin vereceğim kimse yapmazsa Yaparlarsa kurtulacağım
Öyle olsa bizde alırdık birer kotÇok şirin sahiden
Link eklerken sorun yaşıyorum böyle şirin olmaya çalışıyorum
Canım link eklerken başıma geleni gördün mü bilmiyorumiyi fikirmiş sevimli olmak lazım..
Bölümüm genelde sıkıntılı bir bölüm biliyorsun gebe kalanlar en mutluları onlarda da gebelik süreci endişeleri oluyor..
Bölümüme yarışma linklerini eklerken ben de böyle sevimli olsam fena olmaz biri link mesajımı alıntılayıp lütfen derdimiz varken böyle şeyler yazmayın konuya diye atar yapmıştı sessizce terk etmiştim orayıoysa ki amaç yarışmalara katılın kafa dağıtırsınızdı..Neyse ki sadece bir kez tepki aldım da şevkim kırılmadı
Çok merak ediyorum acaba ne yapcan
İnşallah yapmazlar da senin yorumunla görürüz o güzel tarifi
Hayırlı olsun canımKızlar teşekkürler bu teşekkürKazen icin pro uyesi vermis ne cok istemistim.
Çok teşekkürler...@kazen
Canım yemek Yarışmasına katılan,pro olmayan tüm üyelere pro kart hediye ediliyor.
Yok canım bu bölüme Yeni Konu açacaksınız.ben karar verdim karadeniz yöresinden mıhlama(kuymak) yapacağım yarın,bir aksilik olmazsa inşallah
fotoları buraya mı koyacağız
ay hadi hayırlısı
Topragim.. Hoşgeldin. Çok severim kuymakkben karar verdim karadeniz yöresinden mıhlama(kuymak) yapacağım yarın,bir aksilik olmazsa inşallah
fotoları buraya mı koyacağız
ay hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?