Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Ben hamsili pilav denemek istiyordum ne zamandir.lutfen biri yapsin da tarif alayim ogreneyim bende
Ben yapacaktım ama vazgeçtim daha önce o tarifle katılan olmuşş. hiç benim yöremle alakalı değil ama manisa yöresinden bir tarifim var birde osmanlı mutfağından ikisinden birine karar vereceğimm..

Evet Adra yı hep takdir etmişimdir ve çok beğeniyorum tariflerini temiz çalışmasını özellikle...
Gazel in nicki değişmişti evet biliyorum ama belli ki ben eskiye göre daha az uğrar olmuşum
Bende çok beğeniyorum adrayı tariflerinde ve sunumunda çok güzel incelikler var

Sonra Nevreste gelip fazla resimleri ve tarifi siliyor
Egunal'cım hoşgeldinYarışmaya mı katılacaksınKatıl canım ama çok yorma kendini 1 tarif yeter bize
Yarışmaya mı katılacaksın..nevrestemm şimdi anladım bende diyordum neden egunal bende katılayımmı dedeiği zaman ürktüğünü (bu hatun mükemmelmiş..)inceledim profilini. yemek konusunda eline su dökülemezz..

Yenı kategorı hayırlı olsun...
Dıger konuya yazamadım herkesın emegıne saglık benım ıcın cok eglencelı stres attıran bır yer oldu burası 3. lukte fena degıldı yanında:)

Dmrsda arkadasımızı tebrık edıyorum tekrar
Tr ye gelmıstır herhalde
Iyı tatıller cnm:)

Ben yapacaktım ama vazgeçtim daha önce o tarifle katılan olmuşş. hiç benim yöremle alakalı değil ama manisa yöresinden bir tarifim var birde osmanlı mutfağından ikisinden birine karar vereceğimm..
Benımde kendı yoremle alakası olmayan bı tarıfım var:) yemek yendı bıttı bıle:) fakat resımler cekıldı sımdı tarıfı yazmak var sırada....

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…