Haklısın 100 almam lazımÇalış Nevoş çalış:))Beş yetmez yıldızlı beş olması lazım:)Sana bu yakışır:)
Çeşit bilmiyorsun tabi doğal:))))Yarınki menümüz ne olsun:)Hadi ya, ben sık sık yaptığım için yapanlarla pişti olma ihtimalim çok yüksek
Bezelye yasak mı?Yedim iki üç kaşıkta pilav yedim.Akşam da fındık kemirdim.Açım yani:)))Benim eşim bezelye yemiyorO yüzden çok sık yapamıyorumSen yedin mi bezelye Bugün diyet bozuldu mu
Aslında patates,bezelye,pişmiş havuç karataya uygun değil ama sebze olduğu için bence sorun yokBezelye yasak mı?Yedim iki üç kaşıkta pilav yedim.Akşam da fındık kemirdim.Açım yani:)))
Alırsın yüzü sen:)Haklısın 100 almam lazım
Türkçe yazılısı var yarın kızlardan birinin 1. dönem 4 'tü ,bu dönem düzeltmesi lazım
İkimizde çok seviyoruz :)Eşin mi çok seviyor sen mi
Yarın nevoşun yağlamasını yapak mıÇeşit bilmiyorsun tabi doğal:))))Yarınki menümüz ne olsun:)
Karatay bana göre değil zaten.Ona kalsa herşey yasak:)Yok yemedim tatlı:)Canım da istemedi niyeyse:)Aslında patates,bezelye,pişmiş havuç karataya uygun değil ama sebze olduğu için bence sorun yok
Tatlı falan yedin mi diye sordum
Ben de beyti mi yapsamİkimizde çok seviyoruz :)
Yarın nevoşun yağlamasını yapak mı
Kendimi hazır hissetmiyorum henüz onu yapmaya:)))))))Salı,çarşamba olabilir bak:)İkimizde çok seviyoruz :)
Yarın nevoşun yağlamasını yapak mı
Ben de tam yapmıyorum zaten sadece ekmek,hamur işi,makarna,tatlı yasağına uyuyorum başka hiçbirşeye uymuyorumKaratay bana göre değil zaten.Ona kalsa herşey yasak:)Yok yemedim tatlı:)Canım da istemedi niyeyse:)
Kuru fasülye,pilav yap:)Evet menü bulun banada akıl verin bir zahmet
Uyma zaten Nevoş.Pek güven vermiyor o doktor.Paça,kelle yiyin diyor.Damarları tıkatacak milletin:)Geçen şeker yüklemesi dolayısıyla ünlü bir doktorla kapıştı.Adam size inanamıyorum dedi.Ben de tam yapmıyorum zaten sadece ekmek,hamur işi,makarna,tatlı yasağına uyuyorum başka hiçbirşeye uymuyorum
İyi o zaman sorun yok
Napim ya burda bi sürü yemek var yapamıyoruzBen de beyti mi yapsamPinko yoldan çıkarma bizi 1 ayım kaldı şurda
Tamam o zaman haber ver beraber yapalım. Türlü yapalımKendimi hazır hissetmiyorum henüz onu yapmaya:)))))))Salı,çarşamba olabilir bak:)
Ben de pek sevmem:)Beyazını biraz daha severim.Genelde erkekler seviyor niyeyse.3-4 gün önce yaptım benim kızlar yarın kuru fasulye yapacağım dersem kalpten giderler
Yok canım her dediğini yapmak imkansızUyma zaten Nevoş.Pek güven vermiyor o doktor.Paça,kelle yiyin diyor.Damarları tıkatacak milletin:)Geçen şeker yüklemesi dolayısıyla ünlü bir doktorla kapıştı.Adam size inanamıyorum dedi.
Haklısın hepsini denesek ne güzel olur..Napim ya burda bi sürü yemek var yapamıyoruz
Tamam o zaman haber ver beraber yapalım. Türlü yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?