Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Benim eşim bezelye yemiyorO yüzden çok sık yapamıyorumSen yedin mi bezelyeBugün diyet bozuldu mu
Bezelye yasak mı?Yedim iki üç kaşıkta pilav yedim.Akşam da fındık kemirdim.Açım yani:)))

Haklısın 100 almam lazım
Türkçe yazılısı var yarın kızlardan birinin 1. dönem 4 'tü ,bu dönem düzeltmesi lazım
Alırsın yüzü sen:)
Dört de fena değil.Ama beş olsa daha iyi olur.Düzeltir inşallah.

Aslında patates,bezelye,pişmiş havuç karataya uygun değil ama sebze olduğu için bence sorun yok
Tatlı falan yedin mi diye sordum
Karatay bana göre değil zaten.Ona kalsa herşey yasak:)Yok yemedim tatlı:)Canım da istemedi niyeyse:)

Ben de tam yapmıyorum zaten sadece ekmek,hamur işi,makarna,tatlı yasağına uyuyorum başka hiçbirşeye uymuyorum
İyi o zaman sorun yok
Uyma zaten Nevoş.Pek güven vermiyor o doktor.Paça,kelle yiyin diyor.Damarları tıkatacak milletin:)Geçen şeker yüklemesi dolayısıyla ünlü bir doktorla kapıştı.Adam size inanamıyorum dedi.

Uyma zaten Nevoş.Pek güven vermiyor o doktor.Paça,kelle yiyin diyor.Damarları tıkatacak milletin:)Geçen şeker yüklemesi dolayısıyla ünlü bir doktorla kapıştı.Adam size inanamıyorum dedi.
Yok canım her dediğini yapmak imkansızOrganik sebze,tavuk,yumurta her daim nerden bulayım.Hem maddi hem manevi her dediğini yapmak imkansızAma ekmek ve tatlı yasağı bana mantıklı geliyor..Yada nohut,fasulye,mercimek,bulgurun tok tuttuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…