Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Hadi ya, hangi ara icat edildi,kaçırmışım
Zor geliyo öyle şeyler yapmak, kv işi o, o yapsın biz yiyelim
Mesaj da yarım gitti:)

Yapsan rahat edersin.Ne pişireceğim derdin olmaz.Kayınvaliden verir de taşıma suyla değirmen dönmez.Bezelye,fasülye,domates,biber, salatalık koysan güzel olur.

Mesaj da yarım gitti:)

Yapsan rahat edersin.Ne pişireceğim derdin olmaz.Kayınvaliden verir de taşıma suyla değirmen dönmez.Bezelye,fasülye,domates,biber, salatalık koysan güzel olur.
Taze bezelyeyi sevmiyoruz, etli oluyo ya içi, yiyemiyoruz onu, konserve hoşumuza gidiyor, buna alıştık diye sanırım
Fasulye falan olabilir aslında. Yaparım onları.

Taze bezelyeyi sevmiyoruz, etli oluyo ya içi, yiyemiyoruz onu, konserve hoşumuza gidiyor, buna alıştık diye sanırım
Fasulye falan olabilir aslında. Yaparım onları.
Antikasınız ha:)Biber aldın mesela fazla geldi dolapta çürüyecek.Doğra at buzluğa.Pizza falan yaparken güzel oluyor.Salatalığı rendele at cacık yaparsın.Domatesin kabuklarını soy doğra pişir.Doldur kavanozlara.Mis gibi melemen yaparsın.Daha ne diyim ben ya:))))

Ne kızıyon, Fikir ver işte böyle güzel güzel
Daha ilk kışımızdı bilemedim, bundan sonra kışa hazırlık adına tavsiyelere açığım

Ne kızıyon, Fikir ver işte böyle güzel güzel
Daha ilk kışımızdı bilemedim, bundan sonra kışa hazırlık adına tavsiyelere açığım
Tarhana da yap diyeceğim ama onu beceremezsin:)Herkes böyle yapıyor okumuyormusun hiç topikleri.Hem mevsimindeki sebzelerden yemiş oluyorsun, hem ekonomik oluyor,hem rahat ediyorsun.Patlıcan közle doldur poşetlere.Patlıcan salatası yaparsın.Yazın haşladığın kalan mısırları tanele at.Rahata alışınca her yaz yaparsın emin ol:)

Yoo.. Hiç ilgimi ekmemişti bu güne kadar
Bu yaz yapayım ya, tat yok tuz yok ve daha pahalı hakikaten. Teşekkür ederim

Yoo.. Hiç ilgimi ekmemişti bu güne kadar
Bu yaz yapayım ya, tat yok tuz yok ve daha pahalı hakikaten. Teşekkür ederim
Yap canım yoksa para yetişmez kışın o sebzelere.Tadı da yok zaten.Rica ederim zevkle yazdım:)

Hadi ben kaçtım.İyi geceler canım.

Yap canım yoksa para yetişmez kışın o sebzelere.Tadı da yok zaten.Rica ederim zevkle yazdım:)

Hadi ben kaçtım.İyi geceler canım.
Hem para yetişmez hem sağlıksızBende Kasım'dan sonra mevsim dışı sebze almıyorum..Kayseri yağlamsı için domates ve biberi buzluktan çıkardımDün ilk defa kabak aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…