Sen biliyon mu Nevreste geçen naptı yaÜtü çok gıcık.Kolay gelsin.Konuşmayız tamam:)
İyi gecer canım.
Evet tadı yok sebzelerin.Yazdan dolaba koyuyoruz biz de bitti çoğu şey.Sen de öyle yap rahat edersin.Hafta da 1 alıyorum :)) Napim sebzeler çok kötü
Naptı bilmiyorum:)Yemek yapmıştır:))))Sen biliyon mu Nevreste geçen naptı ya
Ya 3 gün durmuyor ki çürüyo hemen, kurut mu diyorsun?Evet tadı yok sebzelerin.Yazdan dolaba koyuyoruz biz de bitti çoğu şey.Sen de öyle yap rahat edersin.
Yemekle nasıl bütünleştiyse, aklına hemen o geliyo tabiNaptı bilmiyorum:)Yemek yapmıştır:))))
Dondurucu denen bir olay var ya:)Yazın sebzeleri alıp,haşlayıp poşetliyorsun.Ya 3 gün durmuyor ki çürüyo hemen, kurut mu diyorsun?
Hadi ya, hangi ara icat edildi,kaçırmışımDondurucu denen bir olay var ya:)Yazın sebzeleri alıp,haşlayıp
Mesaj da yarım gitti:)Hadi ya, hangi ara icat edildi,kaçırmışım
Zor geliyo öyle şeyler yapmak, kv işi o, o yapsın biz yiyelim
Taze bezelyeyi sevmiyoruz, etli oluyo ya içi, yiyemiyoruz onu, konserve hoşumuza gidiyor, buna alıştık diye sanırımMesaj da yarım gitti:)
Yapsan rahat edersin.Ne pişireceğim derdin olmaz.Kayınvaliden verir de taşıma suyla değirmen dönmez.Bezelye,fasülye,domates,biber, salatalık koysan güzel olur.
Antikasınız ha:)Biber aldın mesela fazla geldi dolapta çürüyecek.Doğra at buzluğa.Pizza falan yaparken güzel oluyor.Salatalığı rendele at cacık yaparsın.Domatesin kabuklarını soy doğra pişir.Doldur kavanozlara.Mis gibi melemen yaparsın.Daha ne diyim ben ya:))))Taze bezelyeyi sevmiyoruz, etli oluyo ya içi, yiyemiyoruz onu, konserve hoşumuza gidiyor, buna alıştık diye sanırım
Fasulye falan olabilir aslında. Yaparım onları.
Ne kızıyon, Fikir ver işte böyle güzel güzelAntikasınız ha:)Biber aldın mesela fazla geldi dolapta çürüyecek.Doğra at buzluğa.Pizza falan yaparken güzel oluyor.Salatalığı rendele at cacık yaparsın.Domatesin kabuklarını soy doğra pişir.Doldur kavanozlara.Mis gibi melemen yaparsın.Daha ne diyim ben ya:))))
Tarhana da yap diyeceğim ama onu beceremezsin:)Herkes böyle yapıyor okumuyormusun hiç topikleri.Hem mevsimindeki sebzelerden yemiş oluyorsun, hem ekonomik oluyor,hem rahat ediyorsun.Patlıcan közle doldur poşetlere.Patlıcan salatası yaparsın.Yazın haşladığın kalan mısırları tanele at.Rahata alışınca her yaz yaparsın emin ol:)Ne kızıyon, Fikir ver işte böyle güzel güzel
Daha ilk kışımızdı bilemedim, bundan sonra kışa hazırlık adına tavsiyelere açığım
Yoo.. Hiç ilgimi ekmemişti bu güne kadarTarhana da yap diyeceğim ama onu beceremezsin:)Herkes böyle yapıyor okumuyormusun hiç topikleri.Hem mevsimindeki sebzelerden yemiş oluyorsun, hem ekonomik oluyor,hem rahat ediyorsun.Patlıcan közle doldur poşetlere.Patlıcan salatası yaparsın.Yazın haşladığın kalan mısırları tanele at.Rahata alışınca her yaz yaparsın emin ol:)
Yap canım yoksa para yetişmez kışın o sebzelere.Tadı da yok zaten.Rica ederim zevkle yazdım:)Yoo.. Hiç ilgimi ekmemişti bu güne kadar
Bu yaz yapayım ya, tat yok tuz yok ve daha pahalı hakikaten. Teşekkür ederim
İyi geceler, görüşürüzYap canım yoksa para yetişmez kışın o sebzelere.Tadı da yok zaten.Rica ederim zevkle yazdım:)
Hadi ben kaçtım.İyi geceler canım.
Hem para yetişmez hem sağlıksızYap canım yoksa para yetişmez kışın o sebzelere.Tadı da yok zaten.Rica ederim zevkle yazdım:)
Hadi ben kaçtım.İyi geceler canım.
Ne kızıyon, Fikir ver işte böyle güzel güzel
Daha ilk kışımızdı bilemedim, bundan sonra kışa hazırlık adına tavsiyelere açığım
Günaydınnn..ayy ne güzel ben pek enerjik değilim azıcık ,,birazcık, baş ağrısı varrr,, çay içitim bir tanede yarım simit yedim ilaç aldım bakalım geçecekmii..günaydınnnnnnnuyanınnnn çok enerjiğim bugün neden acaba
Ben gelsem olur muAdra nerelerdesin gel devam edelim dedikoduya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?