• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Bu arada tekrar tesekkurler hersey icin nevreste ve kazen e. ve tum arkadaslarima.pro uyeligimi ve unvanimi almis bulunuyorum. :KK9::KK5:

Evet Adra sebep oldu:KK70:Sağolsun çok anlayışlı davrandı ve bize küsüp gitmedi hep yanımızda güzel tarifleriyle:KK9:
Gazel bir ara nick değiştirmişti yakın zamanda eskiye döndü belki ondan farketmemişsindir:KK19:Evet bizi ihmal ediyorsun:63::KK60:
Ama ben protesto amaçlı yapmıştım dört tarif.:KK53: Bizim tariflerden sonra tek tarif kuralına geçilseydi daha iyi olacaktı.:KK53:
Evet Adra yı hep takdir etmişimdir ve çok beğeniyorum tariflerini temiz çalışmasını özellikle...
Gazel in nicki değişmişti evet biliyorum ama belli ki ben eskiye göre daha az uğrar olmuşum :KK53:
Ben de seni çok beğeniyorum.:KK36:Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım.:KK37:

Ayrıca son dönemeçi merak ettim.:KK22:Umarım istediğin gibi olur.
Ben de çok beğeniyorum:nazar:
O zaman bundan sonra daha sık görüşelim:KK19:
Ben de seni çok beğeniyorum hem de çok.:KK60:

Eşin hastaymış.Geçmiş olsun canım.Umarım önemli birşey değildir.
Bende çok beğeniyorum adrayı tariflerinde ve sunumunda çok güzel incelikler var
Bugün çok güzel iltifatlar almışım.:oops:Çok mersi canım.:KK36:

Ayrıca hastaymışsın çok geçmiş olsun.:KK37:

Ama ben protesto amaçlı yapmıştım dört tarif.:KK53: Ama bizim tariflerden sonra tek tarif kuralına geçilseydi daha iyi olacaktı.:KK53:

Ben de seni çok beğeniyorum.:KK36:Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım.:KK37:

Ayrıca son dönemeçi merak ettim.:KK22:Umarım istediğin gibi olur.

Ben de seni çok beğeniyorum hem de çok.:KK60:

Eşin hastaymış.Geçmiş olsun canım.Umarım önemli birşey değildir.

Bugün çok güzel iltifatlar almışım.:oops:Çok mersi canım.:KK36:

Ayrıca hastaymışsın çok geçmiş olsun.:KK37:

Biliyorum protesto ettiğini çokta iyi yaptın sayende belirli bir kural koyduk:KK60:
Sağol canım karşılıklı duygularımız:KK19:
Teşekkür ederim eşim hasta çok nazlı kaç gündür:KK53:

Kaç gündür baş ağrısı , baş dönmesi sorunuyla uğraşıyorum
Nevoşum dünyayla iletişimim kesildi resmen.:KK70:Gittim
bugün doktora kan aldılar sonuçlar yarına çıkacak.Hoppa
Sana da çok geçmiş olsun canım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.:KK36:

Biliyorum protesto ettiğini çokta iyi yaptın sayende belirli bir kural koyduk:KK60:
Sağol canım karşılıklı duygularımız:KK19:
Teşekkür ederim eşim hasta çok nazlı kaç gündür:KK53:
Evet tek tarif olsun diye yaptım amacıma ulaştım.:KK48: Ama bizim tarifler silinmeseyi iyiydi.Mıhlama,fasülye turşusu kızartması ve Antep katmerine yazık oldu.:KK14:
Eşine iyi bakıyorsan nazlanması normal.:KK48: Ben olsam ben de nazlanırdım.:KK53:

Bu arada yeni kategori hayırlı ve uğurlu olsun.:KK51:

Evet tek tarif olsun diye yaptım amacıma ulaştım.:KK48: Ama bizim tarifler silinmeseyi iyiydi.Mıhlama,fasülye turşusu kızartması ve Antep katmerine yazık oldu.:KK14:
Eşine iyi bakıyorsan nazlanması normal.:KK48: Ben olsam ben de nazlanırdım.:KK53:

Bu arada yeni kategori hayırlı ve uğurlu olsun.:KK51:
Haklısın canım:KK23:
Sağol canım:KK19:Yeni kategorimiz güzel oldu:rolleyes:Tatlı olacak diye ödüm kopuyordu:KK70:

Back
X